Evrovizija
Jaz tudi ne gledam, mi nekako ni najbolj, že od nekdaj…..
Meni je od Eve lepa, pa tudi od Nine… sploh video je super.
http://www.youtube.com/watch?v=z5_tqyCjFZ8&feature=related
it, ni malo prezgodaj za horizontalo? :)))))))
Mičkeno pa že, za Norveško (ko sem v četrtek prvič slišala), sem sprva pomislila, da jih zastopa Benny Benassi 🙂
Zdrmana sem že prirojeno, vseeno fajn, da te zanima 😉
Kdo je tvoj favorit? Upam, da ne kakšni netopirski Turki 🙂
Sadni, od tebe bi nič drugega pričakovati kot kritiziranje in negodovanje…
ZS, Ciper recimo pa Romunka tud ni bila švoh. Pa tale Švedska se bo tud visoko uvrstila, mal na Celine Dion spominja… malo… Hecni so mi kostumi, kar tekmujejo med sabo, kateri bo bolj “izviren”. Morda pa point Evrovizije ni v poslušanju, ampak gledanju :))
Ne vem, kaj se vse meri (zanesljivo pa ne le glasbeni komad in maškare so vsako leto pravilo). Menim, da je veliko na tem, kako so si kateri evropski narodi med sabo naklonjeni, Sloveniji pa jih je vedno manj zato smo izviseli iz finala; glasba je za marsikoga le kamuflaža evrovizije. Meni ima Italija v redu komad pa Makedonija in Nemčija pa Španija, ostalo pa je tako tako, Švedski komad ima nekaj kar spominja na lady gaga edge of glory ni pa nujno, da ne bo zmagovalna…ni mi pa jasno, kje si staknila Celine Dion?
Kaj pa multitasking? Jaz sem tud vmes nekaj naredila za službo, se obenem še pogovarjala s frendico… no, je pa res, da sem poslušala samo z eeeenim ušesom. Včasih mi je morala kolegica povedat, kaj je povedal komentator, lol
Mam zoprn filing, da se bo Grčija presenetljivo visoko uvrstila, pač politika ja, čeprav ima kr neki pesem.
Ne glasujem za nobeno, gledam izključno zato, ker imam rada glasbo (univerzalni jezik pa te fore) in včasih se tu pa tam pojavi kakšen res izjemen “performans” vreden spomina 🙂
Bi pa z veseljem videla, da zmaga nek hitrejši, pozitiven komad ne pa “jokcanje”.
Jupi, zmagala všečni komad. Švedska
http://www.youtube.com/watch?v=Z4PMQB5zmAU
Je bila pa Srbija prekleto blizu.
Jonas je zapisal: Evo vam Boto. On je bil za dvojčici Prusnik, ki bi se po moje dejansko uvrstile višje že zaradi svojih pojav. Eva pa bi morala z lepim glasom imeti drugačno pesem.
Sicer je pa lepo gledati različne pesmi. Meni so bile zelo všeč tudi babuške. Dobra ideja.
Naš komentator je pa že tako približno vedel, kdo bo za koga glasoval. Dobri sosedski odnosi pač. Ne vidim letos nobene kuhinje.
Forum je zaprt za komentiranje.