Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Evrovizija

Evrovizija

Da? Ne? Zakaj?

Priznam, da sploh ne vem, kako zveni pesem od Eve Boto. Me pa zanima, kaj imajo pokazati druge države, itak bom poslušala z levim ušesom in eno ali dvema sivima celicama :))

Jaz zdaj malo zraven poslušam.
Bom pa kmalu šla spat. Sem pa včasih to veselo (kot otrok) gledala. Tako da me k gledanju vleče bolj nostalgija…

Jaz tudi ne gledam, mi nekako ni najbolj, že od nekdaj…..

Meni je od Eve lepa, pa tudi od Nine… sploh video je super.
http://www.youtube.com/watch?v=z5_tqyCjFZ8&feature=related

it, ni malo prezgodaj za horizontalo? :)))))))

Pa če razmislim, da bom okoli 6 ure že pokonci… niti ne. Imam doma enega škrata, ki vsakodnevno skrbi za zgodnje vstajanje. Cena starševstva. 🙂

Ves čas sem sumila, da imaš le dve….nisem se motila :-)))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

ZS, jih je pa malo več 😉

Mah, jaz sploh ne bi vedela, če me ne bi kolegica mimogrede spomnila. Pa saj je luštno poslušat. Od Cipra mi je bila do zdaj najboljša pa tale ta zadnja, 10.ta. Albanska, Britanska in Francoska pa zoprne.

Ves čas sem sumila, da imaš le dve….nisem se motila :-)))))))))))))))[/quote]

Norčevanje?

Ves čas sem sumila, da imaš le dve….nisem se motila :-)))))))))))))))[/quote]

Norčevanje?[/quote]

Joj ne, pod nobenim pogojem! Izključno forumsko zbadanje 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Eo vm moje mnenje o Evroviziji

[youtube]jJgVvOUw8WM&feature=related[/youtube]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ZS, nič ne poslušaš Evrovizije? Morda bi te techno norveška zdrmala? 😉

Mičkeno pa že, za Norveško (ko sem v četrtek prvič slišala), sem sprva pomislila, da jih zastopa Benny Benassi 🙂

Zdrmana sem že prirojeno, vseeno fajn, da te zanima 😉

Kdo je tvoj favorit? Upam, da ne kakšni netopirski Turki 🙂

Sadni, od tebe bi nič drugega pričakovati kot kritiziranje in negodovanje…

ZS, Ciper recimo pa Romunka tud ni bila švoh. Pa tale Švedska se bo tud visoko uvrstila, mal na Celine Dion spominja… malo… Hecni so mi kostumi, kar tekmujejo med sabo, kateri bo bolj “izviren”. Morda pa point Evrovizije ni v poslušanju, ampak gledanju :))

Jah, če je pa resnica zate kritiziranje, potem je pa to tvoj problem.

Ne vem, kaj se vse meri (zanesljivo pa ne le glasbeni komad in maškare so vsako leto pravilo). Menim, da je veliko na tem, kako so si kateri evropski narodi med sabo naklonjeni, Sloveniji pa jih je vedno manj zato smo izviseli iz finala; glasba je za marsikoga le kamuflaža evrovizije. Meni ima Italija v redu komad pa Makedonija in Nemčija pa Španija, ostalo pa je tako tako, Švedski komad ima nekaj kar spominja na lady gaga edge of glory ni pa nujno, da ne bo zmagovalna…ni mi pa jasno, kje si staknila Celine Dion?

resnica je relativna.

Kako smo si različni, meni pa so bili najbolj všeč Srbija, Makedonija, Ciper in Romunija.

Albania obup (malo spominjala na Bjork), Britanska preresna, Španija kričeča, nekatere so bile čisto brez vsebine.

Svoj glas sem poslala Srbiji, ker mi je kul. Pa ostale?

Jaz ne gledam, ker nekaj delam, oz. mislim da delam, saj to je isto ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj pa multitasking? Jaz sem tud vmes nekaj naredila za službo, se obenem še pogovarjala s frendico… no, je pa res, da sem poslušala samo z eeeenim ušesom. Včasih mi je morala kolegica povedat, kaj je povedal komentator, lol

Mam zoprn filing, da se bo Grčija presenetljivo visoko uvrstila, pač politika ja, čeprav ima kr neki pesem.

Ne glasujem za nobeno, gledam izključno zato, ker imam rada glasbo (univerzalni jezik pa te fore) in včasih se tu pa tam pojavi kakšen res izjemen “performans” vreden spomina 🙂

Bi pa z veseljem videla, da zmaga nek hitrejši, pozitiven komad ne pa “jokcanje”.

Aja pa ti zmedenka, vsaka ti čast za tist spot k si ga gor prpopala od Laure Branigan – Self Control. To je dzabe komad.

Jupi, zmagala všečni komad. Švedska
http://www.youtube.com/watch?v=Z4PMQB5zmAU

Je bila pa Srbija prekleto blizu.

He,he…po doseženem mestu že, po točkah ne ravno :-))))

Meni je bila pa albanska pesem fenomenalna. Dober glas me vedno fascinira. Všeč pa so mi bile še Bosna, Francija, Srbija, Italija, Španija in zmagovalna Švedska. Irska, Ciper, Ukrajina zanič.

Kdo še to sploh gleda…:)

Jaz, rada prisluhnem glasbi in nima veze, če gre pri vsem skupaj za tekmovanje ali kaj drugega.

Jonas je zapisal: Evo vam Boto. On je bil za dvojčici Prusnik, ki bi se po moje dejansko uvrstile višje že zaradi svojih pojav. Eva pa bi morala z lepim glasom imeti drugačno pesem.

Sicer je pa lepo gledati različne pesmi. Meni so bile zelo všeč tudi babuške. Dobra ideja.

Naš komentator je pa že tako približno vedel, kdo bo za koga glasoval. Dobri sosedski odnosi pač. Ne vidim letos nobene kuhinje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close