Internetni safari
Moj primer.
Z eno žensko si dopisujem, že skoraj bo oz, če sem čist natančen bi bilo eno leto. Nekaj let nazaj nesrečno ovdovela, z že kar odraslimi otroki in to…..ampak nikakor ni in ni steklo. V pisanju zahtevna kakor sem do neke mere tudi jaz. Moje pisanje ji je bilo, tako je vsaj trdila, zelo všeč in je igrala sprva pravo navdušenje.
Na začetku sva izmenjala sliki in bilo je z obeh strani ok. Po kakšnih dobrih 2 mesecih in že kar veliko pisanja je bilo za nama sem ji predlagal srečanje na kavi. Nič! Brez odziva.
Nato sem jo na to spomnil šele čez 2 naslednja meseca to pa zato, ker sem v besedah opazil znake osornosti in določene pritajene jeze..češ nisem ti nič dolžna odgovarjati ne kaj drugega..in podobno). Je dejala, da je to sporočilo oz ponudbo povsem ‘spregledala.’ Ok sem pogoltnil, recimo temu tako.
Ker pa sem imel že od prej res številne tovrstne izkušnje z ženskami preko neta sem vedel, da se spreneveda, da na neki način laže meni in sebi. Običajno je bilo to prej vedno po par izmenjanih mailih že jasno..ali še sploh ima smisel naprej pisati ali pa je prišlo do srečanja…ali pa nič od tega.
Nato sem ji poslal (nevsiljivo seveda) mojo tel št. Nikdar, niti enkrat ni poklicala nanjo ali poslala vsaj enega SMS. V vseh mesecih ne. Svoje telefonske pa nikoli ni dala. Ok si pravim he he.
Nato je začela s tem, da je pisanje že enolično in preveč formalno..na neki način. Sem se strinjal kaj pa. Zato oz nato sem ponovno predlagal tam proti N. letu srečanje v živo. Pardon. Predlagala ga je celo ona saj češ, da ima dopust in dovolj časa in zato ni toliko pod stresom. Omenil kdaj, kje, lokacijo ipd..v glavnem vse. Isti dan ko bi naj prišlo do srečanja se je kao opravičila, da ji ni dobro, da ima obiske in ne vem kaj še. Naj povem, da je veliko na cesti in dokaj stalno na potovanjih širom po državici pa tudi ven jo zanese. Veliko pa tudi zasedena s svojimi otroki, prijateljicami,..nekje okrog tega pač.
Po tistem srečanja nisem več predlagal niti ona. Kakšen mail je bil izmenjan vsake cca 2 tedna. Več ne tudi z moje strani ne, ker je ob enem takem prijaznem ‘opominu’ z moje strani češ, da se ni kar dolgo javila ali je kaj narobe ali kaj – sledil z njene pravi moralni ‘šamar’ češ nisem ti dolžna nobenega pisanja, ko/če bom pač bom pa če tudi šele čez 3 mesece.
Nato je sledilo vse te mesece do pred kratkim tako standardno pisanje v takih bi rekel dokaj redkih presledkih. Po razmišljanju sem prišel do sklepa, da je to popolnoma brez veze in da ta ženska najbrž nikoli ni mislila nič resno. In sem sporočil, da je najboljše to pisarijo končati.
Kaj porečete na tole?
Da se greš tole jajčkanje 1 leto? Mislim, če ti ni kapnilo po prvi zavrnitvi, bi ti 100% lahko po 2 mesecih. Ti pa si še kar rinil in rinil vanjo.
Sicer ti pa res ni ničesar dolžna, tudi odpisovati ne, če se ji ne ljubi. Kot rečeno, zakaj si pa ti vztrajal v tem, ko je bilo že od spočetka jasno, da iz te moke ne bo kruha, pa si odgovori kar sam.
Poznam take igrice. Tud jaz sem se z enim tkole zajebavala kar nekaj časa, mu dala telefonsko – nikoli poklical, mu dala MSN – nikoli dodal, ali pa je pod drugim naslovom, nisem sprejemala neznanih naslovov. Mislim, da so taki ljudje zaljubljeni le v svoj računalnik. Mislim, da niti nimajo pravega življenja. Še celo do lastnih žen ali pa punc imajo principe in grejo raje na svoj motor ali pa za računalnik kot pa s partnerko na sprehod. Na koncu pa takega tipa ženska pusti, je pa seveda vsega kriva ženska.
Kar se pa tiče takih gluparij preko interneta pa mislim ali, da tak moški nekaj skriva, ali pa sploh ni moški ampak ženska, oziroma pri tebi obratno sploh ni ženska ampak moški – noče poklicat po telefonu, zakaj? moški glas… slika – mogoče jo je vzel od sestre ali pa z interneta…
Forum je zaprt za komentiranje.