Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj me ignorira?

zakaj me ignorira?

Pred časom sem spoznala fanta. Večkrat sva se srečala in pogovarjala. Vem, da ima punco. Začutila sem, da je “poskočila” iskra, vendar ravno zaradi tega ker vem, da ima punco, nisem hotela “riniti” vanj. Ko sva se pogovarjala, je bil sprva zadržan,potem pa sva se zelo sproščeno pogovarjala in najini pogovori so se prenesli na fb. Tam je bil sprva spet zadržan, potem pa sva 1x govorila dalj časa in se je razgovoril. Potem pa je kar naenkrat odrezal. Ne odgovarja mi več po fb-ju, ne srečujeva se več. Ni mi vseeno in razmišljam, zakaj je tako na hitro zaključil. Prosim za kakšen nasvet oz.mnenje. Če se jaz postavim v njegovo kožo, ne vem,če bi lahko enega človeka kar tako “odrezala”. Ali mu grem kar naenkrat tako na živce, ali skriva čustva, ali kaj? Hvala in lp

ja kaj misliš?
očitno njegovi punci to ni bilo všeč, pa sta verjetno imela krajšo debato na to temo.

Heh, njegova je verjetno zvedela za vajine pogovore in zategnila ketenco.

Če se s punco razumeta in očitno se,je njegova reakcija logična.Tudi jaz se ne bi preveč zapletal z neko novo prijateljico,če mi v zvezi vse štima.Pač ne bi se igral z ognjem.Sploh,če si mu več kot samo všeč,je logično da se je umaknil,ker noče postavljati na kocko svojih ne-reakcij.

Iskrica, ogenjček ……. nekdo gasil. Pride pa mine draga moja. Ti si ti, on je on, vsak reagira drugače. Če njegova zveza štima, zakaj bi tvegal??? Lahko pa je štiriljone razlogov, zakaj se ne javi več.

Kaj to pomeni, da te kensla na fb? Jaz tud vedno ko sem gor, nisem dejansko zraven.

Po moje te jebe to tvoje pričakovanje in ti je pol čudno, če ni tako kot si si zamislila. Človek ima verjetn še kaj drugega za počet kot si s tabo tipkat. In roko na srce, bolje da je kje zunaj na svežem zraku kot notri in si tipka z “neznanko”.

Nehi si ustvarjat pričakovanja, ne klikaj ga skoz, daj mu dihat pa bo.

Najdi si prijatelja,ki nima punce in se ne boš več obremenjevala in pogrešala pogovore s tem,ki jo že ima.

Mogoče si samo predstavljaš, da je preskočila iskrica. Pri tebi mogoče je, pri njem pa verjetno ne. Mogoče si je želel le prijateljstva s teboj, mogoče vsake toliko kakšnega pogovara, vendar se je mogoče “ustrašil”, ker je videl, da ti želiš nekaj več. Najlažje v tem primeru je popolnoma prekiniti stik kot je naredil on.
Tudi jaz sem prekinila prijatlejstvo že nekajkrat na ta način (kaj pa naj naredim, če nekdo ne razume, da želim samo prijatelja – ?? in nič več).
Skulirej se, če ne komunicira s teboj, ti je to zelo jasen znak, da si šla s pogledi, osvajanjem predaleč in da želi imeti mir, ker ima punco, ki jo ima očitno zelo rad, avature pa mu ne ustrezajo, pa mogoče še malo boleče: ti mu pa tudi nisi všeč za partnerko.

Morda je dojel, da vse skupaj pelje predaleč in se je pametno umaknil.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ma daj prosim te, nimaš pojma o moških. kakšnega prijateljstva neki da si je želel. moški si od ženske želi le eno samo stvar in to je seks. kasneje že tudi kaj drugega, od začetka pa le seks.

Ne s takimi neumnostmi, če se na zastopiš. Kdo bo pa plačal pivo po sexu? Ja, fajn je, če ga ženska.
Torej, pravi moški si vedno želi samo dve stvari in to sta sex & pivo

ma daj prosim te, nimaš pojma o moških. kakšnega prijateljstva neki da si je želel. moški si od ženske želi le eno samo stvar in to je seks. kasneje že tudi kaj drugega, od začetka pa le seks.[/quote]

Uh, kaj ste eni jezni in sveto prepričani v svoje prepričanje. “Žal” pa se še vedno strinjam z napisanim.

ma daj prosim te, nimaš pojma o moških. kakšnega prijateljstva neki da si je želel. moški si od ženske želi le eno samo stvar in to je seks. kasneje že tudi kaj drugega, od začetka pa le seks.[/quote]

Uh, kaj ste eni jezni in sveto prepričani v svoje prepričanje. “Žal” pa se še vedno strinjam z napisanim.

Pri dveh je tretji nepotreben in breme. In kaj bi rada ti? Posegala vmes? Bila prijateljica? Če je v vezi ne potrebuje tega in vprašaj se, če bi ti tolerirala, da ima tvoj fant eno tako kot si ti, pa še ” skenslat ” je ne bi hotel.

ženska sama ne ve, kaj bi, če ve, da ima ta moški kam vtikam njegovega tiča. ker dvomim, da bi bila ta avtorica pač samo prijateljica. ker je preveč čustveno “zrela” pri reagiranju že na začetku.

umiki so tudi pri ženskah, ko deci ne zastopjo, da če ga potrepljaš, se nasmeješ, imaš zvezde v očeh, ker se ti iskrijo, ker si nasmejan, da potem že pomeni, da si v nekem odnosu. pa a lahko nehate nekam hitet, pa hujšate vsi z enormno hitrostjo, pa kam se vam mudi, če s tem več škode storite kot koristi. ja, moram kašljat, ker vam sproti nič ne zaleže s stotimi nasveti. ki vam jih vsi dajemo. kot da se morate še pri vseh letih odraslosti, ki naj bi bili, vendo in povsod držati “mami” za kiklo. kot da ne znate niti do pet preštet, predno tu na mon ne vprašate. saj potem res ni čudno, da vas en ivan vozi po vseh čereh njegovega blostanja njemu v plus v vaš minus.
enkrat na sto let mi dopizdi vse skupaj, ko vas bi človek lahko od masaže vozil, pa bi še spraševali, če je bilo to ok, pa bi jebače dobila, ko bi rekli, da ni bilo ok, ker ga nisi v živo masirala. pa ker si pač blond, da razmišljaš o čustvih, če ima on žensko.

kva je to spoloh fb? nadomestek seksa. nadomestek življenja. tviter, nadomestek pomanjkanja jajc, ko bi en vrli spoštovani človek rekel ljudem nekaj, pa raje to objavi na tviterju? res spoštovanja vredno. in pripadamo res samo še robotom, s katerimi se niti ne rokujemo. ljudje štrajkajo, pizdijo, da ne bodo plačali, ko se isti dan šetajo po sprehodih, ko si podajajo roke.a nihče ne ve, da bomo sprehode plačali mi. tako kot ga boš ti, če ti ne bo jasno, da ima pač dec žensko in če ne boš dala, se s tabo ne bo ukvarjal. ker ima svojo babo.

a tu na mon vprašate tudi, če po nesreči prdnete in ni vonja ob tem? zihr je kaj narobe, zato je črevesnolog dobrodošel, ali vsaj družinski medicinc.

a kdaj še srečate ljudi v živo, s katerimi se pogovarjate? jest jih srečam tudi sredi male štacune, ko so veseli, da me srečajo, izpovejo z vsemi življenjskimi, ko pravijo, kakšne ste na začetku in kakšne kasneje. in če to večkrat poslušaš od različnih moških, potem res niste nedolžne. dec je rekel, je bil pač kmalu fotr, ko se pripravlja na matranta, da je že 5 let sam, ker ženske želite samopoodobo moškega, ki jo začnete spreminjati kmalu, ko menite, da se odnos začne resno. pa je rekel, da je raje sam, kot da mu ena taka kroji življenje. ti si pa že v štartu, ko se s človekom nisi srečala, zagnalal paniko. sama sem povedala, da, če bi se obrnila na tvoj primer, grem dalje, kot me nesejo noge, ker to že tako delam tudi v reali, ko ljudje ne razlikujete, kaj je kaj. zato postanem distančna. ker ljudje moški ne razlikujejo, da pač nočeš nič imeti z njimi, čeprav si ti ti. za bruhat. jaz se zaradi svoje narave, ker sem nasmejana ali zadržana, ker sem človek, ki objame človeka, kadar je to človek, prijatelj, prijateljica zato, ker tako čutim, brez, da bi s tem nakazovala svojo fufo, ki bi bila za razkol. in mojih objemov kar tako, ko niso ljudje navajeni, so presenečenja. boh ne daj, da bi kdo od x faktorjev pomislil, da si tekmovalci z objemi želijo kaj več.
kašljam še vedno ob vsem, ker ne razumem vsega. ker bi vam prst ponudil človek, pa bi ga zgrabili, čeprav v osnovi vse zadušili. ker niste navajeni in vam je neka človeku samoumevna gesta pač tak podvig, da se dobesedno naserjete človeku. pa s človekom spregovoriš prijazno besedo, kot z vsakim, ki nima nič z osebnim odnosom, pa saj je prav, da imajo muda, pa vprašajo za telefonsko, pa povabijo na pijačo, ampak, potem, ko vas še berem, sem se začela bati ljudi. ker ste nekateri dobesedno obsedeni. nekateri bi radi imeli vse, v tren treutka, kar se je razpaslo, pa je to v odnosih, v hujšanju, v nestrpnosti mnenj, v vsem, kar šprinta. to traja že lep čas, tko da trenirke ne mešajte zraven. ker imam rada vsa oblačila in v vseh se dobro počutim. krivec pri kopitih je le čevljar. in če je kriv, zamenja čevelj. če si drzne, ker čevelj ni kriv, če je slab čevljar. ok?

slovenci ali tisti, ki ste tu, imate tako nizko samopodobo, da se vam oglaša kot se vam. to sami veste. ne bom tista, ki bom kriva, če povem. pri državi je drugače, ker nisem sama, ker je treba samo zbezljati. pri odnosih pa vsaj tu lahko kaj samo storite.

sori, pač kašljam. ampak še vedno mislim, da so vpršanja, ki si jih postavila, pač otročja. ima
žensko, enkrat je ignoriral fejs bukov profil, ki se mu reče fb, kaj hudiča, če ima babnco sploh pričakuješ? in še to po dveh mejlih, po dveh besedah, ker verjamem, da nisi bila vsaj 7 dni na teden, vsaj 7 mesecev v taki fazi komuniciranja s človekom na fb, da si mu verjela, med tem se pa prav nikdar nisi še srečala z njim, ustvarila odnos v živo in žvrgolela vse ljubavno, da bi razpravljala o tem, ker se po zadnjem napisanem pri tebi njemu ni oglasil, …. ker ne vem, jst bežim.
Pa da ne boš mislila, tudi jaz sem delala napake (moje, ne tvoje). Samo se spremljala vse v živo. Eden umre, pride drugi. se zaljubiš. fajn je, ko se pač dribljaš zaradi nerazrešenih stvari, pa v sedanjosti odnosa nihče ni kriv. in greš narazen. čeprav si zadnjič razprl krila. sem narobe povedala. ker napake niso bile mišljene v zvezi z odločitvijo, le splošno.

žal mi je le, da sem se z nekom živim znašla za dalj časa v napačnem kraju in času in ni potrebe po razlagi. je razlika, ko vesta oba, kjer ni obreg osebi, temveč je stvar ostalega, na kar ne moreš vplivati, kot ne bi mogla vplivati na odhod v višave prvega človeka, kot drugega prijatelja, vendar lahko vplivam na tiste, ki so živi. da živijo življenje sedaj in ne živijo življenje, ki bi ga. kot je polno slišati, bom in bom.

zakaj nisi v sedanjosti? ker ima punco? ker bi ti želela nekaj, pa kam hudiča res tako hitite, ker je to tipično hitenje, pa čeprav se mi to dogaja v živo. se izogibam ljudi previdno zato, ker ste tihi posiljevalci, ker vam človek ne sme reči niti nek kurčev dober dan, da se ne bi nanjga prisesali in bi ga vzeli, kot da ste z njimi krave pasli, kot da ste se z njim v posteljici nahajali, kot da ste kaj vem kaj, oladite. fajn je, če pač sami mal razmišljate, tudi z fuj in fej, ko na to nanese. in res ne potrebujete nič, ko že malo povzemate po drugih, ko se vam želi odpirati zgoraj. saj s tem ni nič narobe. in naj tako ostane. ker sem človek, kjer si med seboj pomagamo.

saj je vseeno, če si dobila sedaj odgovor in vmesno poročilo in nato zaključek. če drugega ne, bodo ukradli drugi uvod, jedro, zaključek. pa še citirati ne bodo mogli.

vem, da bi lahko v dveh delih napisala, ampak, danes kašljam, ker je klinc vreme, ki skače iz gor na dol, kjer ne vem, kdaj me dobije na plus ali minus ob spremembah, ki bodo spet sledile in da se me ne bo dotaknilo kot se me je samo zaradi vremena,in vem, da četudi se napiše v liniji najmanjšega odpora enega stavka, vam ni nič jasno. zato danes kašljam.

kaj počnejo tisti, ki vas pa jebejo v glavo v smislu mon, ko pišejo vse živo in ste tako aktivni, da glava boli tudi iz tega naslova, ko vas človek dobesedno … , včasih ni prav. ko je tako. ker hec je zdrav, včasih pa tu gor ni prav.

ni prav tudi, ko ljudje imate svoje babe, ko opletate, ko vam nihče nič ne ponuja, ne odpira, ko vam nihče nič ne nakaže, ko se sami vsiljujete, kar mi gre počasi na bruhanje prav v živo. ženske, ne bom zamenjala, ampak nosite vso kramo domov – samo osnovno,. naj se vam tako vagina kot jajca zavežeta tako, da vas ne bo več motilo v smeri, ko ne bo več resen in se boš nasmejal in nihče ne bo pomislil na jahaanje s konji. potem pa še opletajte eni kot drugi s kur* in lulam.

tu gor si včasih predstavljam, da vas je polno preveč toliko razvajenih, da vas je za tisti del potrebno zbrcati. ostale pa negovati. in za tiste imam čas. na fejst bukovem profilu pač ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close