zdaj pa je dovolj
Poročena že skoraj 2.desetletje. Do zdaj še nikoli varala. Bilo je veliko priložnosti,nikoli izkoristila.
Zdaj pa imam vsega dovolj. Zadnje leto je prav ubijalsko, karkoli moža vprašam, ne zna lepo odgovorit, misli, da sem njegova kanta, da bo vso svinjarijo zmetal vanjo, vsaka moja pripomba ga moti, za vse odloča sam,moje besede ne veljajo, pred prijatelji me je začel zasmehovat, češ kdo pa me bo sploh hotel-staro, ah kaj bom pa jaz brez njega. Lepe besede, nežni dotiki so preteklost, postal je zagrenjen in tečen.
A da me res nihče več ne mara, no pa da vidimo,že nekaj časa me znanec zapeljuje, do zdaj ni imel uspeha, zdaj v tem trenutku sem se odločila, da grem v igro. Nisem grda,debela ali zanemarjena. Še vedno se najde nekdo, ki bi me z veseljem položil.
Zdaj razumem zakaj ženske pri 40-ih “ponorijo”. Konec je mojega poslanstva “poštena/razumevajoča/odgovorna žena”. Ja tipu sem vbila v glavo, da ga ne bi nikoli prevarala in sedaj si misli da si lahko vse privošči, ker bom itak ostala njegova poštena ženkica-jok brate. Hvala za razsvetljenje: za pošten, ljubeč odnos sem dobila kaj-zasmehovanje in poniževanje.
No, in potem, ko si boš dokazala, da te vseeno še nekdo lahko ima rad. Karkoli že to pomeni… za ene je goli seks že dokaz za to, za mene recimo ni. No, kaj boš potem? Dokazala boš nekaj, kar tako že obstaja, samo ti tega ne verjameš. Misliš na ta način pritegnit pozornost, da se tvoj tip zresni? Ne gre drugače? Si pripravljena na ločitev? Zakaj tega ne storiš? Boš potem obžalovala prevaro? Se kdaj vprašaš kako pa ti njemu izkazuješ ljubezen? Kaj narediš za to? Vedno sta dva v odnosu, ne pozabi.
Forum je zaprt za komentiranje.