Samo po njegovo je
Je zelo prijazen, duhovit, simpatičen, deloven, ni da ni. Predvsem za druge. Doma pa gleda v krožnik kot majhen otrok, razmišlja, če bi sploh poskusil, mi pove svoje o vizualnem izgledu hrane, na koncu pa pravi, da je bilo dobro. Lemon tree. Ob mojem mnenju skače iz kože, ker je sam najpemetnejši in ne skopari z označbami mene. Ko se izkaže, da sem imela prav, prizna, samo mi je do takrat že serviral toliko o moji neumnosti, da od veselja zares ne skačem. Vse moje poteze kritizira, kaj šele podpira. Včeraj pa je poln samega sebe prijavil, kako je končno imel eno super, za kar se ve, kdo je kriv. Najraje bi kar zaspala in se zbudila v novo življenje.
Ma ni potrebe po ukrepanju, meni se zdi vajina veza naravnost sanjska….za kak Diskaveri….
Predlagam, da mu še kaj zlikaš, kupiš kaj novega, seveda tudi parfum, da bo za to krasno žensko privlačen. Lahko greš do kopalnice in se pogledaš v ogledalo in se začneš šimfat, morda mu boš bolj ugajala.
Če ga nisi dobila tako, da je varal svojo ženo s tabo, potem si dobila verjetno kopijo mojega bivšega.Ti povem, da se ga reši, ker zanj nikoli ne boš dovolj dobra. Meni je moj zbijal samozavest leta in leta…in sem še vedno na robu. Brez samozavesti, z večnim strahom, da ne delam ok (ni važno kaj delam).
Sploh se ne precenjuješ. Ne moreš tako razmišljati. Točno ve, kje so tvoje slabe točke. In točno takšno žensko potrebuje, ki si jo lahko podredi. Ker če si je ne bi mogel, si ne more pumpati svoje ego. Manjka ti samozavesti, ki jo lahko dobiš ob moškem, ki te ima rad in te spoštuje. Tudi če bi bila sama, bi se dobro počutila v svoji koži in verjamem, da ti stvari dobro uspevajo.
odkritost podpiram z opcijo, da jo najprej preizkusi ravno na sebi. ker tisti, ki drugega konstantno kritizira, poskušaj obratno in boš videla odziv. in takšen pri sebi ne bo videl nič dobrohotnega, razen tega, da boš še večja tista, s čimer te je označil.
zakaj sploh biti ob takšnem človeku, če zanjga ni nič dobro v zvezi s teboj? odloči se sama. in bodi iskrena do sebe, ali si tega sploh želiš ali pa boš našla način, zakaj ga opravičuješ, čeprav te ne spoštuje.
pa začnita jest vsak na svojem koncu, naj kuha on, kjer mu bo prioriteta, kako zgleda hrana in ne del, ki te nasiti. drugič mu daj na krožnik okraske, ki se ne dajo pojesti, da bo zadovoljilo njegov ugled in pogled v očeh.
vprašaj se, kaj želiš. za vsako ceno ti ni treba nič prenašati. je pa tvoja volja, če boš vse pogoltnila, ker te pač ne ceni, če ti daje še nalepke. predno ne boš dobila samo nalepk besednih, se umakni, da ti ne da še kakšne nalepke, ki se ti bo poznala kje fizično. ker takšni ljudje so tirani, zato čihapuhaj čim dlje od takšnega človeka.
sama praviš vse, zakaj še vztrajaš? ker ga imaš rada. larifari. začni se ceniti, ker tisti, ki te bo imel rad ali ljubil, se ne bo počutil ogroženega, te ne bo tlačil pod zemljo, boš imela podporo in bo s teboj. pojdi mu prat še noge, kot store bosanske žene zaradi kulture. tudi tiste, ki jih kdo prebuta, se tolažijo zaradi otrok in zato, ker jih imajo po vsem tem še vedno rade. daj no.
nisem prej brala, ampak dobra si, samaritanka, da mu še peglaš, ko ti že pove, da je našel drugo gajstno, ki ji puca kanale. to res ne vem, če je za spoštovati, če sama nimaš spoštovanja. in če ostaja vprašanje, oditi ali ne. res se čudim izgovorom in potem še vsem zagovarjanjem iz naslova, ker ga imam rada. če sebe nimaš rada, kdo te bo potem spoštoval, če so dejstva jasna in jih toleriraš?
Stevo in spokaj stran, hvala za vzpodbudo.
Da bi me imel še kdo rad, kar dvomim. Tu in tam me kdo ogovori, a sem takšna, kot pretepen pes. Ustrašim se in zbežim, v tem smislu. Celo prijateljstev ne znam več sklepat. Ko vidi, da so ljudje okoli mene, mi pravi, da so mi zato naklonjeni, ker me ne poznajo. Pa sem spet sesuta.
Uhuhu, ti pa si “težek” problem, tvoja samozavest je 300 stopinj pod morjem, zato mu pustiš, da te za***ava. Ker mu pustiš te bo še naprej, še tisoč milj pod morjem te bo spravil, če ne ukrepaš. Kaj pa imaš za izgubiti? Enega gnilega desca? Bodi hvaležna, da ga je druga ubodla, a veš kako se jih je drugače težko znebiti? Kar naj gre k njej, če je tako gajstna in dobra in oh pa sploh (napovedujem: čez tri mesece bo imela ona z njim isti problem, kot ga imaš ti sedaj). Delaj na sebi, da boš zanimiva, simpatična, aja, take neodvisne imajo pravi moški najrajši, samo iz te veze si se morala nekaj naučiti!
S takim tipom nimaš prihodnosti.Škoda te je za njega,škoda vsakega dne,ki ga preživiš z njim.Prej boš odšla,prej boš zadihala.Nato si poišči takega,ki te bo cenil, spoštoval.Ki se bo rad pogovarjal s teboj in nate gledal kot na enakovredno osebnost.
Takega,kot ga imaš sedaj,absolutno ne potrebuješ.On rabi eno žleht,zajebano babnico,ki ga bo komandirala,če pa je ne bo ubogal,ga bo pa nabunkala.
Prosim,pojdi stran,preden te bo čisto uničil.
Malo se mi zdi, da se namerava potuhniti. Zares je bedno, ko nimam nobenega sogovornika. Zelo ste prijazni, ker ste me razumeli. Zadnjič mi je rekla ena bolj njegova, kot moja prijateljica, da ga čisto razume, ko sem ji omenila, da ga jaz ne.
Omenjeni Polnočni sem gledala. Mi je bil pa tisti zanimiv, ko so bile same “slavne in uspešne” slovenske ženske, katerim ista nota je bila, da so srečne v partnerstvu, pa da jih spoštujejo. Po njem sem bila kar slabe volje…
vprašaj se, zakaj ga ti ogrožaš, ker je več kot očitno, da se tebi ne sme dogoditi, da bi te kdo porajtal. ker je egoist erte klase. samo on in nič daleč naokrog. in zakaj še razmišljaš, da je on pravi, če te tepta six feet under (upam, da prevod razumeš ko gre za tiste, ki sploh ne živijo več, ko se jih pokoplje).
imam tudi rada nekaj, ampak, če mi bo nekaj škodovalo, ne bom kar vztrajala za vsako ceno. daj no, zbrcaj veljaka egoističnega že nekam in naj se naslaja pri gajstni, kateri je pucal kanale. saj ne rabiš igrati mati samaritanke, ker to ni tvoje poslanstvo. puca se naj na sekretu, če se ne more, mu skuhaj ne filtriran čaj za zaprtje, kjer bo lahko po mili volji sedel 24 ur na sekretu. če si pa sekret ti, mu pa še naprej dovoli, da serje po tebi in ti niti s kančkom ne daje tistega dela, ki govori o spoštovanju. daj no, wake up! seštej minuse, ki ti jih daje, vmes pa najdi samo eden plus, če bo vreden sploh še vztrajanja pri nečem. spokaj. saj bo bolelo, ker si navezana, ampak bo manj bolelo to kot pa prenašanje teptanja tebe same skozi njegovo projeciranje težav, ki jih ima sam. spokaj. naredi pa sama kar želiš. samo ne potem jamrat, da ni sprememb in da je še hujši kot je bil do sedaj. kot želiš.
Veš koliko jih hodi okrog,ki bi bili prav z veseljem s teboj.Sicer so skriti in se jih ne vidi dobro,ampak,obstajajo.Zdaj pa stran od tega bedaka,pa si naj najde eno,ki ga bo držala s trdo roko.Ker on potrebuje tako.Ker ni vzgojen.Navaden primitivec.Škoda ene tvoje minutke za njega.
In še nekaj.Za takega tepca je ena sama solzica preveč.
Smo te zdaj prepričali?
Seveda, že včeraj. Priznati moram, da imate pravi instinkt, saj ste zadeli lastnosti v nulo. Ko se malce sestavim, bom urgirala. Sem na smrt utrujena, v pljučih me iz ljubega miru štiha, zaspana. Problem je v tem, da imam rada ljudi, se navežem in to ljubezen do vseh, četudi jih ne vidim nekaj let, ohranim.
Vprašala sem, kako, da se ne odpravlja h gospe Idealni, da mi ne deluje niti malo zaljubljen. Najprej je rekel, kaj me briga, kasneje pa, da je ravno to problem.
Vaša naklonjenost mi veliko pomeni.
Mislim, da potrebujem kakšno sodobno, dobro literaturo, kaj je prav.
Forum je zaprt za komentiranje.