Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj novi partner ( 30 ), se zelo rad non stop poljublja, lahko tud eno uro non stop..jaz ne rabim tega non stop..kaj nar

Moj novi partner ( 30 ), se zelo rad non stop poljublja, lahko tud eno uro non stop..jaz ne rabim tega non stop..kaj nar

Je pa ok sicer

česen & čebula

haahha

Kakšni so to moški, ki se prisesajo na usta, in dobesedno dve uri ali tudi več, če bi bila za, se hočejo ” cmokat ” ?

Taki moški so redki. Kaj bi jaz dala za takega deda …

Takega še nisem imela. Moj se včasih komot 15 min skupaj, pa predigra je ponavadi kar dolga, ampak da bi se 1 celo uro skupaj poljubljala, še nisem doživela. Kaj naredit? Tak v hecu poskusi omenit, da se boš naveličala poljubov, če se bosta tak dolgo poljubljala. V prevelikih količinah se človek vsega preobje, naveliča.

Moj se pa nonstop poljublja med seksom, ko položaj to dopušča. Jaz pa tudi ne bi nonstop. Ne vem.

ko položaj to dopušča

Pa saj to vedno dopušča! Kakšne položaje pa še imata?

Po pasje??

Ja, je kr neprijetno, če mata različne potrebe po tem…mam isti primer doma. In problem je, ko pride do začaranega kroga, ko začne lazit za mano in mi gnjavit, jaz pa se umikam, dokler se sploh še lahk kam umaknem, pol pa sam popizdim…pač mi gre na živce to neko stiskanje in cartanje.

LOL

Ajajajajaj …. kakšno vprašanje je pa to???

Ali si še nedolžna, ali pa zelo, zelo, zelo, zelo, mlada. Kar počasi, vse boš še spoznala :)))))

Nastavi mu tamalo.

Je to poljubljanje v zgornjem nadstropju ali v spodnjem?Ker seks je tudi vrsta poljubljanja.

Če težko dojameš, kaj hoče, ni čudno, da tako dolgo traja.

[img]http://shrani.si/f/1b/Wd/KGr8n0E/kama-sutra-007.jpg[/img]

Ko vama uspe poljubljanje v tem položaju, se pa javi.

Predvsem ne uporabljaj tako pogosto besede “nonstop”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close