uboge ženske, ki vas varajo možje
Pri svojih 50+ imam kar nekaj parov med prijatelji, med znanci, sodelavci. Pa nobenih možov z “vzporednim” življenjem, ne z vedenjem žena niti brez. Zgleda, živim čist v drugem svetu …[/quote]
Kako pa ti veš, da ne varajo? Si ves čas z njimi?
Ta teden sem govorila z dvema podjetnikoma ravno o temi varanje. Oba varata. Ženi imata baje rada (po moje tisti, ki vara ne ljubi, torej ne vesta, da ne ljubita žen). Nobenega ni strah, da bi kdo izvedel. Ženi baje nič ne vesta. Kako boš vedela potem ti?
Sem sicer proti varanju, ampak ljudje smo koristoljubni. Če je tisti del tehnice s koristmi težji kot tisti brez, potem pristanemo tudi na to, da vemo, pa smo tiho. Samo nikoli ne veš, kaj je še na tisti strani ženske s koristmi – mogoče tudi kakšen drug moški, s katerim skoči med rjume brez slabe vesti, pa ne iz maščevalnih razlogov, ampak pristnih telesnih in čustvenih potreb, ki jih mož ne zna ali pa noče zadovoljiti.
V bistvu ženske sprejmejo kompromis – ne želijo več sexati s svojim možem, so srečne, ker jim več ne teži (vem pa kako je, če ne moreš več sexati s partnerjem), imajo pa vse tisto, česar ne bi imele, če bi bile same – večje psihično in fizično zaledje.
Verjemi, da so ženske pametne – in da vedo, da so v družbi vssaj deloma razvrednotene, če so samske.
Sem sicer proti varanju, ampak ljudje smo koristoljubni. Če je tisti del tehnice s koristmi težji kot tisti brez, potem pristanemo tudi na to, da vemo, pa smo tiho. Samo nikoli ne veš, kaj je še na tisti strani ženske s koristmi – mogoče tudi kakšen drug moški, s katerim skoči med rjume brez slabe vesti, pa ne iz maščevalnih razlogov, ampak pristnih telesnih in čustvenih potreb, ki jih mož ne zna ali pa noče zadovoljiti.
V bistvu ženske sprejmejo kompromis – ne želijo več sexati s svojim možem, so srečne, ker jim več ne teži (vem pa kako je, če ne moreš več sexati s partnerjem), imajo pa vse tisto, česar ne bi imele, če bi bile same – večje psihično in fizično zaledje.
Verjemi, da so ženske pametne – in da vedo, da so v družbi vssaj deloma razvrednotene, če so samske.[/quote]
Bingo!
Verjemi, da so ženske pametne – in da vedo, da so v družbi vssaj deloma razvrednotene, če so samske.[/quote]
Bingo![/quote]
Zdrava in zadovoljna ženska še kako rada seksa! Verjetno jih pa mine vse, ko vedo,, da ga je prej pri drugi namakal.
Ljudje tukaj pozabljajo na zakon karme ki je v vseh primerih 100%. Torej tisti ki varajo, bodo sigurno tudi sami prevarani slej ko prej, vedno je tako in vedno je tako bilo. Zemlja je samo še en planet na katerem se duše urijo in učijo, in če ne dojameš v prvi lekciji jih boš dobil več, saj imamo večnost za učenje torej kdo bi se rad učil v večnosti 🙂 not me.
Kakšna lekcija pa je to za otroke v Afriki, ki umirajo od lakote, nedolžni pobiti v vojnah, oboleli za rakom!? Aja, “grešili so” v prejšnjih življenjih, seveda, kako enostavno je vse osmisliti in povezati nesmiselnost in strah ter nerazumevanje kaotičnosti življenja v lepe in kvazi smiselne vzročne zveze, kjer je vse lepo popredalčkano in vlada navidezen red, ki ga od zunaj ureja “kozmos”.
duhovni recepti press
Forum je zaprt za komentiranje.