Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske delajo moške neumnejše

Ženske delajo moške neumnejše

Zdaj je tudi znanstveno dokazano, zakaj zaradi vse večjega vpliva žensk, moški sprejemamo vedno bolj neumnejše odločitve, ki nas vodijo v propad…
Ženske zato nimajo kaj iskati v politiki…:) Pahor je bil dober primer….

Članek

Iz omenjenega sledi… čimveč žensk v politiko. Mogoče bi se pa potem končno kaj na boljše obrnilo (???)…

Tako je! V družbi neumnih še človek sam kaj hitro postane neumen.

Na boljše pa se bo obrnilo takrat, ko se bodo ženske vrnile za štedilnik.

Hočeš rečt, da je Pahor v resnici ženska? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hočeš rečt, da je Pahor v resnici ženska? :)[/quote]
Niti ne..:)

Okrog njega so se vrtele ženske in vplivale na njegove odločitve, ki so bile neumnejše, kot pa bi lahko bile. Ker drugače ni tako neumen.

Vpliv žensk se povečuje…A hkrati se poglablja kriza….Ne bo nam lahko.

ja, verbalni seks. 🙂 Me pa čudi da si ti Robi odprl tako temo. Ti ki tako spoštuješ ženske.

Moški, ne se truditi no…
[youtube]5_8ez-a3KGo[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

To sem tudi sam razmišljal, da ni v skladu z mojim značajem..:)

A znanstveni dokazi, so mi pa dali malo misliti. In je res, da ženska lahko vpliva na počutje moškega, še posebej, če je privlačna..Potem kri zapusti zgornjo glavo in gre v spodnjo..Tam pa ni možganov…:)

To sem tudi sam razmišljal, da ni v skladu z mojim značajem..:)

A znanstveni dokazi, so mi pa dali malo misliti. In je res, da ženska lahko vpliva na počutje moškega, še posebej, če je privlačna..Potem kri zapusti zgornjo glavo in gre v spodnjo..Tam pa ni možganov…:)[/quote]

Hahahahha.
Robi, ženske si nismo izbrala, da smo ženske. Moški pa izberete žensko… čeprav imate še druge opcije. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica..Ko bi le bilo to tako enostavno…Da bi lahko izbiral kaj bom ob kateri čutil in jo doživljal…:)

Opcije ? Misliš, da lahko izberemo moškega ? 🙂
To ni ravno opcija….

Japkica..Ko bi le bilo to tako enostavno…Da bi lahko izbiral kaj bom ob kateri čutil in jo doživljal…:)

Opcije ? Misliš, da lahko izberemo moškega ? 🙂
To ni ravno opcija….[/quote]

Kaj mi hočeš povedati, da ti intuicija, občutki in pamet ne delajo v isto smer?

Zakaj ni opcija?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tebi delajo ? 🙂
Potem bi vedno vedeli kaj storiti, ne bi bili v dvomih……Ne moreš vedno storiti, kar ti velevajo občutki. Zato imamo razum, da odločimo ali je prav ali ne.
Pomemben je način, kako zadovoljimo svoje občutke. In o tem odločamo z razumom.

Opcija pomeni neka izbira. Saj pa nisem biseksualec, da bi mi moški bil opcija…:)

Vpliv žensk se povečuje…A hkrati se poglablja kriza….Ne bo nam lahko.[/quote]

To je zaradi predsodkov, da ženske nimamo prave pameti itd…. Če smo zmožne empatije in usmiljenja, še ne pomeni, da ne bi zmogle ali znale sprejemat prave odločitve.

Tako pa moški iz predsodkov ne upoštevate mnenj in delate po svoje. Itak.

A tebi delajo ? 🙂
Potem bi vedno vedeli kaj storiti, ne bi bili v dvomih……Ne moreš vedno storiti, kar ti velevajo občutki. Zato imamo razum, da odločimo ali je prav ali ne.
Pomemben je način, kako zadovoljimo svoje občutke. In o tem odločamo z razumom.

Opcija pomeni neka izbira. Saj pa nisem biseksualec, da bi mi moški bil opcija…:)[/quote]

No… meni gre vse v isto smer oz. bi lahko govorila o kombinaciji. 🙂

Še vedno lahko izbereš boljšo opcijo – nič. Kako to ni izbira?! Ali je krivo odtekanje krvi? 🙂

Opcija – nič?
Japkica očitno nima prav rada moških in ne spoštuje sebe prav zelo. Pa toliko spoštuje tudi druge.

Na to opcijo pa res nisem pomislil…:)
Razloga pa ni treba omenjati…:)

Na to opcijo pa res nisem pomislil…:)
Razloga pa ni treba omenjati…:)[/quote]

Robi, saj veš; z nami je težko, brez nas še težje. 😉

:)))

Pa še kako dobro to vem..:)
Kot neka prostovoljna obvezna izbira…:)

Si misliš, kako si lahko nekaj izbiral, pa vidiš, da pravzaprav ni bilo kaj izbirati…Ker se je pač zgodilo.
Kot neka igra, kjer je rezultat že vnaprej znan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close