Vprašanje za moške
Ne.
Taka miselnost se mi je zdela trapasta že kot najstniku, ves čas vmes – in se mi še vedno.[/quote]
Se pravi, da bi ti bil zelo zadovoljen, če bi tvoja draga osrečila cel vod moških pred tabo in v ilegali tudi s tabo, kajti s tem bi pridobila izkušnje, to pa vi moški cenite kajne. Moškim je važno samo da mu ga dobro …, pa da je lepa, da se pohvali z njo, da so drugi fofš. Ja to so izkušnje.
Točno tako, tu gre samo za interes. Čim boljš jo moraš unovčiti, drugo ni nič važno. Otroci in neka ljubezen to je potrošno blago, na koncu velja samo kako visoko prilezeš. Moški tako in tako zmeraj izbirajo samo najboljše za sebe in se ne obremenjujeo z navlako v smislu čustev.
Preden me boste napadli, kar poglejte kake partnerek imajo uspešni gospodje in kako hitro jih zavržejo za boljšo robo. Vsi ostali moški, kateri si ne morejo tega privoščiti pa govorijo kao imeti nekoga rad in pripadnost. dajte malo povejte svoja mnenja.
Ne.
Taka miselnost se mi je zdela trapasta že kot najstniku, ves čas vmes – in se mi še vedno.[/quote]
Se pravi, da bi ti bil zelo zadovoljen, če bi tvoja draga osrečila cel vod moških pred tabo in v ilegali tudi s tabo, kajti s tem bi pridobila izkušnje, to pa vi moški cenite kajne. Moškim je važno samo da mu ga dobro …, pa da je lepa, da se pohvali z njo, da so drugi fofš. Ja to so izkušnje.[/quote]
Heh… za tako sklepanje bi v vsaki šoli logike dobil/a nezadostno.
Ne da bi bil srečen, me pa ne moti. Ker sam seks ne pove ničesar o osebnosti človeka, ki se lahko v tem času še izgrajuje – in jaz sem iskal kompatibilno in komplementarno osebnost.
Izkušnje so vsekakor dobrodošla dodana vrednost človeku – sploh tistemu ki jih zna ovrednotit in uporabit.
In le zakaj bi me motil cel vod moških pred mano? Takrat me ženska še ni (ne bi) poznala, torej ni mogla biti z menoj. Obrabi se pa tudi ne…
Samozavesti mi ne primanjkuje in nimam problemov se primerjati s komerkoli.
Se pravi, da bi ti bil zelo zadovoljen, če bi tvoja draga osrečila cel vod moških pred tabo in v ilegali tudi s tabo, kajti s tem bi pridobila izkušnje, to pa vi moški cenite kajne. Moškim je važno samo da mu ga dobro …, pa da je lepa, da se pohvali z njo, da so drugi fofš. Ja to so izkušnje.[/quote]
Heh… za tako sklepanje bi v vsaki šoli logike dobil/a nezadostno.
Ne da bi bil srečen, me pa ne moti. Ker sam seks ne pove ničesar o osebnosti človeka, ki se lahko v tem času še izgrajuje – in jaz sem iskal kompatibilno in komplementarno osebnost.
Izkušnje so vsekakor dobrodošla dodana vrednost človeku – sploh tistemu ki jih zna ovrednotit in uporabit.
In le zakaj bi me motil cel vod moških pred mano? Takrat me ženska še ni (ne bi) poznala, torej ni mogla biti z menoj. Obrabi se pa tudi ne…
Samozavesti mi ne primanjkuje in nimam problemov se primerjati s komerkoli.[/quote]
Kje si bil, ko sem te iskala ;))))))
Ajoj…najprej, od kje ti tale – ali se vedno drzi, da z zensko……
hm…mislim sem da, je to ze dolgaaa desetletja preziveto…”pozabljeno” in nepomembno.
Jaz osebno, nikoli ne bi pomislil na to…Logicno je , da smo vsi – no ja – skoraj vsi imeli vecje ali manjse stevilo partnerjev ,a ne….
O ” credi” moskih pred mano se mi zdi pravzaprav trapasto razpravljati….me niti ne zanimajo…oziroma je moj osebni pogled obrnjen …Ce sva potem “midva” skupaj…to pomeni, da sem pac toliko boljsi od ostalih, in sva zato ostala skupaj. Se motim ?…tako je pac moje osebno mnenje..
In se enkrat o stevilu…verjetno bi jo res trapasto gledal, ce bi mi rekla , da je imela ze par sto ljubimcev…isto bi bilo, ce bi jaz to rekel njej…
Potem je tu se tisto cisto normalno prejsnje zivljenje nekoga izmed nas…in jaz osebno si ne znam predstavljati, da jaz mojo drago sprasujem o tem…(razen , ce bi sama zelela pogovor na to temo)…enako velja tudi obratno…
In sploh ne vem, zakaj je to pomembno za “najino” vezo…
Pravzaprav, ce sem iskren…so bile/ali so, Njene izkusnje…itak govorimo o seksu …Zazeljene…
Ne nazadnje sem ze celo zivljenje zagovornik “teorije”…DA…
Ženske naj same letajo od cveta do cveta, cim vec, tem bolje…ali pa , kakor se pac njim zdi….( skratka naj imajo VEC zvez in zvezic) tja DO 28.leta….Da se Izzivijo…potem pa naj zacnejo oprezati za primernim “samcem” , ki jim bo zaplodil otrocke..
Moski pa tja do 32.-35….enako…in potem naj se dva taka lepo najdeta…in ustvarita srecno druzinico.
To pa ze ni tema o vprasanju…
Tisto na koncu o “preverjeno vzdrzni in krepostni” pa se mi zdi…Zelo milo receno, TRAPASTO.
Kako kmalu gre kdo v horizontalo, ni merilo za vzdržnost in krepostnost.
Drugače pa nimam kaj komentirati, ker me takšne ženske niti ne zanimajo.[/quote]
Hm, kakšne ženske te ne zanimajo?[/quote]
Tiste, ki hitro grejo v horizontalo. Če je šla v z mano hitro, potem je možnost, da bo šla hitro tudi s kom drugim.
Tiste, ki hitro grejo v horizontalo. Če je šla v z mano hitro, potem je možnost, da bo šla hitro tudi s kom drugim.[/quote]
Ha ha ha ha. Dobra. A če gre pa s tabo po treh mesecih, pa ni možnosti, da bo po treh mesecih šla tudi s kom drugim?
Ne morem verjet, da lahko kdo tako blesavo razmišlja.
Tiste, ki hitro grejo v horizontalo. Če je šla v z mano hitro, potem je možnost, da bo šla hitro tudi s kom drugim.[/quote]
robi, si že slišal vic o kuri ki jo lovi petelin? če nisi, poslušaj..torej kuro lovi petelin, kura je mal hitrejša in razmišlja pri sebi…če me hitro dobi, bo mislil da sem kurba, če mu pobgnem, ne bom seksala…najboljš da se spotaknem…tako da robi, malo me čudi tvoj tvoj način razmišljanja o ženskah…in skrbi tudi))
Jaz tudi ne…:)
Saj ne pravim, da ni možnosti, da ne bo šla….Ampak se gre za karakter in navade. Tiste, ki so lahek plen, bodo šle prej, kot pa tiste bolj resne, ki jim neka resna veza tudi nekaj pomeni.[/quote]
Ja, tiste iz srednješolske veroučne skupine se znajo bolje prodajat kot nedolžne rožice – v resnici pa … Ampak tebi je pač važen videz, samo da je na zunaj čisto in nedolžno, čeprav je notri gnilo, gnilo. Sicer je pa tvoja izguba, bogve, kako dobro žensko si izpustil zaradi takšnega razmišljanja.
Pa to je že stari vic…:)
Flash…Ne rabi te skrbeti…Zame ženske niso kure, ki bi jih lovil in štel koliko se jih bo spotaknilo…:)[/quote]
saj pravim, bojim se da tud vica ne razumeš najbolje))
ps.
drži.vic je star,ampak tematika je pa skoz aktualna))[/quote]
Ja, tista boga kura bi se za BZ spotaknila 🙂
Jaz tudi ne…:)
Saj ne pravim, da ni možnosti, da ne bo šla….Ampak se gre za karakter in navade. Tiste, ki so lahek plen, bodo šle prej, kot pa tiste bolj resne, ki jim neka resna veza tudi nekaj pomeni.[/quote]
Kaj pa je lahek plen ??? Ali, kaj je tezak plen ???
In KAJ pomeni KMALU v horizontalo…????
Po eni uri, enem dnevu, enem tednu,mesecu….????
Brez veze…
Ce se bosta “ujela” …se lahko ze prvi dan…pa kasnejsi odnos ne bo trpel zaradi tega, Kdaj sta se prvic dol dala, a ne… jaz prav dolgo- ( vec kot en mesec ) ne bi cakal.. smo pac razlicni.
Na kaj naj dva odrasla cakata ?….[/b]hm…
Forum je zaprt za komentiranje.