Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skritizirajte me

Skritizirajte me

No pa sem si končno priznala. V glavnem gre za privlačnega moškega, s katerim se venomer srečujeva, ampak koraka dalje pa si ne on ne jaz ne upava storiti, morda ker imava moralne zadržke. Saj poznate tisti občutek, v trebuščku. In pogledi med nama,iskrice letijo, bežni nežni dotiki,mmm, kar stopila bi se, vroče, pazim da se ne opečem, kako dolgo še pa ne vem. Lepo mi je.

Če uživaš nadaljuj…., saj živimo za lepe stvari.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Doživela, dokler se ni izkazalo, da sem si ‘obojestranskost’ narobe razlagala in je bila samo v moji glavi. Pod hladen tuš, pa bo. Ženske čisto preveč resno jemljemo razne ‘poglede’.

Zaenkrat imata vse pod kontrolo:). Čas bo pokazal svoje. Ravnaj po svoji vesti in se ne oziraj na mnenja drugih. Ker v končni fazi sama prevzemaš vso odgovornost in nosiš posledice:).

Zakaj bi te kritizirale? Če se boš znala ustaviti ob pravem trenutku, ti bo samo lepo, sicer se boš pa nekega lepega dne zbudila in se sama pokritizirala.

Napij se ga in boš pozabila nanj.

Ha, ha, ha, moralni zadržki že ne, verjetno. Njega verjetno “zadržuje” žena in otroci, tebe pa on, ker mu je prav lepo tako, kot je. Prepričana sem, da bosta šla do konca, ker se nihče ne ustavi, ko je najbolj luštno. Na koncu so vedno solze, od akterjev je pa odvisno, čigave, sigurno ne od sreče. Tako kot ti je danes lepo, toliko bolj ti bo čez nekaj časa hudo. Tako to je.

Ljubezen pride in tega ji ne moreš prepovedati. Kaj z njo narediš, pa je druga stvar.

Živi in pusti živeti

ti bi sedaj rada, da te popljuvamo, da se boš lahko začela smilit sama sebi, potem boš pa rabila tolažbo in boš padla pod njega kot zrela hruška. Ker smo pa žleht, pa ne bo nič od tega. Ti kar navali, ta spodnja naj te vodi, račun boš pa že slej ko prej poravnala.

Ena konstruktivna kritika: začni se bolj ceniti. Prvo kot prvo ti ne bi bilo treba posta nasloviti s “Skritizirajte me”, saj s tem prav razglašaš o svoji slabi samozavesti. Torej, postani samozavestnejša in pridobi boljšo samopodobo. Toliko zaenkrat. To je konstruktivna kritika.

Lepo mi je , drugače pa tudi jaz imam družino, mož dela na terenu, njegova žena prav tako, trenutno na službenem potovanju, saj veste kaj se tam dogaja :P.

a tako ti praviš, mogoče pa nisi zaljubjena, bi mu samo rada prijateljsko pomagala, ker si si že v glavi naredila sliko, da so vsi tebi podobni.

Res imaš nizko samozavest. Če misliš, da se tvoj mož okol kurba, potem kaj naredi v tej zvezi. Če pa je to samo izgovor, da boš lahko v miru dala nogce narazen, si pa precej bedna in te bo slej ko prej doletelo, da boš imela to kar misliš. Najbrž ti sedajle čisto nič ne manjka (pustimo tist vakuum v glavi), delaš pa v smer,da ti bo manjkalo marsikaj. Ni rečeno, da to večno traja. Lahko zboliš ti, otroci, starši, mož. Če bodo v JU odpuščali, lahko ostaneš celo brez službe itd.
Še prehitro se obrne.

Srečen on, doma ima luštno ženo, pa še ti ga lepo gledaš:)) Oj, kako si želim biti na njegovem mestu:))

Meni je hecno, kako ti točno veš, kaj ta moški razmišlja, čeprav sta zaenkrat samo pri ‘pogledih’. Ne samo, da si si vbila v glavo, da si mu všeč (pa mogoče vsako tako pogleda), ampak celo -PAZI TO! – da mu moralni zadrži branijo, da je s tabo. Je vse v redu s tabo drgač?

Moški, ki si ga napletla v glavi, ne obstaja. Ti si ustvarila iz dolgčasa in mu dala podobo prvega tipčka, ki te je lepo pogledal. Fantaziraj, deklica, ampak da ne boš razočarana.

Pa saj to ni nič takega, vame jih je več zaljubljenih pa kaj potem, malo se nasmejiš, kako prijazno besedo rečeš, opazič novo frizuro, čevlje, dekolte, nove mrežaste žabe in evo….polepšaš dan sebi in ženskam.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mimgrede te ena lepo prosi za tvoje svetovne gene in želi otročka….:)

Uf, jaz tudi padam samo na zasedene…. 🙂

Mimgrede te ena lepo prosi za tvoje svetovne gene in želi otročka….:)[/quote]

Pa saj ji tega res ne morem zamerit, pa še poznava se res dolgo….

Priložnost zamujena,ne vrne se nobena.

Floriana že ve:) Dodala bi le še to, da opisani metulčkasti občutek nima prav dosti zveze z ljubeznijo prej gre za seksualne iskrice. Kemija dela svoje in tega nihče, ki je vsaj pikico seksualno bitje ne more zanikati kar pa seveda ne pomeni, da se je potrebno “dol dati” z vsakim, ki te seksualno privlači. Varanje je je le za tiste strokovnjake-inje, ki obvladajo to igro in vedo do kam se lahko spustijo in kako se to počne brez, da bi iz tega nastala družinska drama, ostali se pa moramo zadovoljiti s temi metuljčki, flirtavimi pogledi in s podobnimi sladili.

Nakaži mu konkretno……, če te ne kresne kot se gre in seveda čimprej naredi nekaj za to da te kresne….. je itak papak….in logično ni tako zaljubljen v tebe kot ti v njega…. Tako ti je to v realnem življenju….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close