Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek živim na koruzi

živim na koruzi

Ste vse ženske poročene tu gor? Imam družino, enega otroka in partnerja. Nisva pa poročena. Ne počutim se enakovredne z drugimi ženskami, ki so poročene. Na živce mi gre edino to, da otrok kadar smo kje v družbi vedno pove, kako se piše on in kako jaz (vsak drugače). To me malce zbode. Sem zato manjvredna?

Nisem prepričana, da pri tebi sploh obstaja kakšna dilema. Če ti ni prav, ker nisi poročena, potem se pač poroči. Če bi ti bilo bolj všeč, da bi imela z otrokom enak priimek, se preimenuj. Res ne vem, v čem je problem.
Sicer sem pa jaz poročena in se prav tako ne pišem enako kot otroci. Moram priznati, da zaenkrat zaradi tega še nisem imela težav.

kaj pa ljudi okrog tebe briga kako se pišeš. a številko modrca in spodnjih gat jim tud poveš al kako. mislm, halooooo.

Seveda nisi manjevredna :)))))

Ker nisi samozavestna, ker se podcenjuješ, ker se počutiš manjvredno, ker se na splošno počutiš slabo v svoji koži, se to odraža navzven. In nobena poroka tega ne bo rešila.

Jst vsakemu povem številko modrca:))))

Jst vsakemu povem številko modrca:))))[/quote]

in kakšne velikosti ga imaš? kakšen pa je (ma čipke,..)? a športne modrčke tud rabš?

magari dej kako slikco gor

Jst vsakemu povem številko modrca:))))[/quote]

in kakšne velikosti ga imaš? kakšen pa je (ma čipke,..)? a športne modrčke tud rabš?

magari dej kako slikco gor[/quote]

Khm khm, mislila sem na ljudi v reali:)))

Midva imava 2 otroka, živiva “na koruzi”. Včasih se tudi jaz tako počutim. Ampak imam grozen odpor do porok. Sta se stara dva skregala na poroki od strica, od takrat očeta nisem videla, sta se ločila. Zato ne maram porok, raje živim na koruzi.

Ja, saj… statistično gledano je poroka najpogostejši razlog za ločitev. 🙂

Če ne maraš ceremonij, se pač poročiš samo uradno: vi2, 2 priči, pol ure, ena pijača, in je urejeno.

Če pa niti tega ne, pa lahko za nekaj evrov takse spremeniš priimek, pa ne bo nihče niti vedel, niti spraševal, ali si poročena ali ne.

pa ste rešile problem. pa še dedca fajn zaribate k se noče poročit v vami. Samo enga lepga dneva na UE, nazaj pa z njegovim velespoštovanim in cenjenim priimkom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close