Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska inciativa

Ženska inciativa

Koliko inciative in interesa mora ženska pokazati na začetku zveze, da se splača z njo ukvarjati? Povejte svoje mnenje.

Dovolj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dve kili in pol. Tri litre? 150 megabajtov.

Mislim, tak pristop kot ga imaš, ti po moje nobena ne bo pokazala kaj preveč interesa. Če bi rad od ženske profit, pol je prav, da se zaposliš kot moški žigolo.
Če bi pa rad kaj več, pa boš moral sam ugotovit, če je vredna tvoje pozornosti ali ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Frrredi, in to je edini in najbolj pravilen odgovor.

težko je reči koliko, ampak nekaj začetnega navdušenja že mora pokazati, če je že na začetku hladna in zadržana, se bo postopoma ali spremenila v zimsko kraljico ali pa ob prvi priliki odšla s kom v tople kraje…

Da ti vsaj 1x nažmikne z levim očesom. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odgovoriš lahko v enoti, ki se ti zdi najbolj ustrezna.

Frrredi, in to je edini in najbolj pravilen odgovor.[/quote]

To z nobena pač ne more držati, ker kakšna že je-ampak sem pričakoval take odgovore. Gre predvsem zato da nekatere ženske pokažejo nekaj malega interesa ker jim na primer ustreza, da se kak moški zanima zanje (čeprav mogoče nočejo z njim nič imeti), ker se jim zdi to vljudno, ker hočejo malo družbe in pozornosti, mogoče celo kakega f**k frenda in še iz drugih razlogov, ki so veliko prekomplicirani da bi si jih moški sploh predstavljali kaj šele razumeli =) Se pa zdi, da je pač škoda mojega da bi igral nekatere izmed teh vlog, ker bi lahko s kako drugo vzpostavil bolj resen odnos. Torej vprašanje je kako ločiti tiste “resne in morda sramežljive” od “neresnih”.

Dej no mir, no, a ti res misliš, da je to možno opredelit.

Ali pa še ena iztočnica za komantiranje v neskončnost, po možnosti pa se bo tako ali tako končalo z drobnimi pecajočimi zbodljajčki, samo da bo bolj zanimivo in berljivo…

V bistvu mislim, da se vsak mora nekako opredeliti. Seveda najbrž ne vsi povsem enako. Tako da lahko malo diskutiramo in ugotovimo kaj približno ljudstvo misli – morda bo komu koristilo.

Napisal sem da želim slišati vaša mnenja in ne da vas želim prepričati, da so vaša mnenja napačna ali kaj podobnega. Prav tako namen teme ni da bi ocenjevali moj odnos do žensk (to bom storil že sam, morda bom upošteval vaša mnenja o tem vprašanju) ali da bi ugotavljali kako so ženske “hudobne” =).

Možni odgovori bi bili npr.: če se dobro počuti v moji družbi / če večkrat sprejme povabilo na pijačo / če me ona kam povabi / če kaže naklonjenost dotikom in fizični bližini / se poljublja / ipd.

Dej no mir, no, a ti res misliš, da je to možno opredelit.

Ali pa še ena iztočnica za komantiranje v neskončnost, po možnosti pa se bo tako ali tako končalo z drobnimi pecajočimi zbodljajčki, samo da bo bolj zanimivo in berljivo…[/quote]
Hm, a misliš?
Malo je dobro poznati psihologijo (žensk). Zdaj glede na to, da se edini strokovnjak s tega področja malo zafrkava, bo malo težje. Namreč jaz ti lahko povem zase, sem prilično sramežljiva in resna ampak verjetno ti sklepanje iz posamičnega na splošno ne bo kaj dosti pomagalo, ker je prevečkrat čisto napačno. Mogoče bo še kaj napisala ShyGirl, potem bo že lažje.

[/quote]
Odgovoriš lahko v enoti, ki se ti zdi najbolj ustrezna.
Pravilna enota bo menda enota za privlačno silo, torej N [kgm/s[sup]2[/sup]].

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close