sploh me ne “šmirkla”!
zdravo,,
kje naj začnem?
sploh me ne “šmirkla”
bila sva kolegana,pogovarjala sva se,se zanimala eden za drugega,si delila takšne intimnejše stvari,vsak dan sva se videla po štirikrat na dan ali več,dokler nisva nekega dne skočila v posteljo.
po tistem pa ga ne zanimam več,niti za pogovor,niti me ne odzdravi več,pogleda stran,ko se srečava,gre tri metre stran od mene,skratka kot da ne obstajam.
jaz pa tako hrepenim po njem,še zdaj,čeprav se je to zgodilo pred letom dni.
rabim kakšen nasvet,kaj naj storim
lp
šla sta v posteljo, potem te ni več pogledal…si sigurna da je bilo samo to…
ker jaz ne verjamem, al sta se začela kregat, al si bila preveč pol pičena nanj..pa si mu začela it na jetra..
no, dej mal opiši, kako je bilo…
ker pač ne verjamam, da sta kolega, gresta spat v torek, v sredo in do danes pa te niti ne4 pogleda…
obadva sta dobila kar sta želela na začetku Sex. in to je vse od te zgodbe. če pa si se ti naknadno zaljubila pa ni več njegov problem ampak je na tebi to. drugače pa si mu vmes kdaj namignila, da pa si želiš več kot sex…ali si se pretvarjala in upala, da mu bo kliknilo. veš moškim ne klikne moraš povedati izkoristijo pa. obadva sta plačala ceno za svoje želje, ki sta jo dobila. ti bolečino on pa samo on ve 🙂
“Pof*** te je, kaj bi še zdaj rada?” Komentar menda nepotreben.[/quote]
Ja to je iz tistega filma. Malo več empatije bi skoraj bilo pričakovati od vsevednega psihoanalitika (ženskih duš).
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pa res sem pričakovala en dober odgovor od tebe. Spet si me razočaral…
No poglejmo obratno, če bi to naredila ženska, bi se oblikovala tu dva tabora, eni bi zagovarjali teorijo, da je on bil zanič, drugi pa, da je ona totalna zmešana kura.
Je interpretacija odvisna od spola?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Veš, kako si to sedaj k srcu ženem, ne vem, če bom lahko spal, srce se mi trga, ko sem te tako globoko razočaral s citiranjem neke druge osebe. Pa toliko si pričakovala od mene, zdaj pa to… Kako se ti naj odkupim? phaha:)
pokroviteljstvo press :D[/quote]
Matjazko….Kaj delaš, da so ženske razočarane nad tabo ? :))
Imajo pa vseeno o tebi dobro mnenje, če ne, ne bi pračakovale nekaj več.
Prava ženska nikoli ni razočarana nad moškim, ker ga odpika še preden bi jo sploh lahko razočaral. Enako pa velja, če spole zamenjamo. Malo je pa že treba vedet, kaj lahko damo in kaj nam v odnosu nekdo lahko da. No, ne malo, kr precej je treba vedet.
Ja se strinjam…pa vseeno…o tem lahko tako hladno špekuliraš, če nisi čustveno vpleten. Se spomnim, ko sva začela z bivšim…sva bla prej dolgo časa prijatelja, (ja to je celo možno, da iz prijateljstva nastane veza) no pol sva enkrat malo bolj zabluzila…. in če bi me potem odpikal, bi bila še bolj nesrečna kot zdaj, ko sva nehala…in on bi bil isto, prepričana sem.
Nekako kot da je več možnosti, (mešanica teh možnosti) zakaj je on njo odpikal, če bi bilo obratno, pa bi bili samo dve skrajni možnosti. Ne vem no…
Kdaj pa lahko začneš od partnerja nekaj pričakovat, da si lahko potem razočaran, če česa ne izpolni? Navsezadnje včasih razočaramo same sebe…ne da ne bi partnerja…?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.