Ali veste, kje hodi vaš partner, ko ste v službi in on ne?
Wtf?se pravi da imaš partnerja ki recimo danes pač ne dela, ampak zjutraj nekam gre ne da bi muksnil besede, se cel dan nekje klati in potem zvečer ko pride nazaj se vleže na kavč in se dela da ni bilo nič? Ne pove kje je bil čeprav ga cel dan ni bilo? Pa s kakšnimi ljudmi ste to poročene ali živite? Takšne FANTE sem jaz imela v obdobju od 15 do 18/19 let. In ne moj partner kot prvo dela. Je mlad in zdrav in ni nobenega izgovora da nebi delal. Kot drugo ne izgine brez izgovora oz.razloga iz hiše niti za 10 minut kaj šele za cel dan. Adijo pamet res..
na ketne jih dejte kt pse, pa bo problem rešen, pa kdo sploh gleda pa prenaša take kontrol frik posesivne babnice?
Moj hodi okoli med službo, je v družinski firmi. Vsako popoldne je doma, otroke daje on spat, hodi po nakupih, porihta dom itd. Aja, tudi v šolo in vrtec jih vozi on. Vem, da nekam hodi, ker najdem kak las, diši po parfumu, ki ni moj, čutim, da se mu dogaja. Ampal zakaj naj mu težim in ga gnjavim s sumničenji, ko pa je doma popoln.
Poznam vse to predobro. Poznam dobro kako poteka. Iščejo ženske čim od dalj za neko resno vezo, da lahko v bližini vozijo trenutne veze in zelo akktivni na portalih. Govori pa tako, da misliš, da je vse ok. Ko ga pa preveriš v domačem kraju pa ne moreš verjeti, kaj vse počne. Upam, da ni iz okolice Rogaške slatine, ker če je se ga na daleč izogni. Veliko sreče v ljubezni ti želim!
vsak odnos zahteva zaupanje, spoštovanje … to ni kr neki, to je res! Seveda se razume, da te zanima kje je tvoja ljubljena oseba, ko si ti recimo zaseden…saj se slišita, pogovarjata, povesta…to je nek temelj…da ti nekdo ne pove, ko nekam gre, da ti celo laže, blefira…sam stran!
Pa ni se treba imet na špagi, ma kaki, samo se razume, če jaz nekam grem, povem, sem tam in tam, grem tja, pridem takrat…to zahtevamo od otroka, to se pač razume, da se pove, saj ne rabim vedet vsega natančno, samo vedet kje je, zakaj, s kom…mislm no…to je nekaj čisto normalnega…
Dopoldan je med tednom zelo malokrat sam doma, pa še tedaj z nekim razlogom, ker mora it kaj delat oz komu pomagat.
Al pa gre domov pogledat, če so njegovi doma, ker delajo popoldan ali so fraj.
Če pa nima nekega konkretnega dela pa itak spi do 11:00, potem se predevava na relaciji kuhinja – tv – računalnik – kuhinja.
Potem skuha kosilo, popoldan pa imava občajne aktivnosti.
Moji “prosti samski” dopoldnevi so ponavadi enaki.
Dopoldan ponavadi nikam ne hodi(va), ker so vsi po službah, al pa mogoče na kako kavo jaz z mojimi prijetaljicami, če je katera doma slučajno.
Zelo si želi resne veze, otroka. Bivše so zelo ljubosumne, vse jim je pustil, če vse verjameš. Resnica je popolnoma druga. Doma vsi prijazni,….[/quote]
Črn avto???[/quote]
ne vem, kakšnga ima, več telefonov, dober govorec, blokirani računi-brez kartic, ozdravljen alkoholih-poleti2011, bogastvo, ki ga ni,….
Forum je zaprt za komentiranje.