Pavza v vezi – vaše mnenje
Verjetno hoče pavzo, ker mu ni do tebe oz. ne ve kaj bi rad. V mesecu, dveh torej lahko najde drugo, drugače pa še vedno lahko pride nazaj k tebi. Ziher je ziher. Če bi meni to moj fant rekel,glej, tam imaš vrata in adijo. V primeru, da bi bila zveza v krizi bi jo morala poskusit rešit s pogovorom ne pa na takšen nači, da se od partnerja še bolj oddaljiš in bežiš pred problemi…..
On predlagal pavzo, med tem časom mi niti telefona ni dvignil, jaz čakala, kak sms tu pa tam poslala ( no kar precej), potem sma se pobotala, on kao uredil težave…skupaj sma bila točno en teden ko sem na njegovem fb profilu našla kup sporočil drugim ženskam, vabil na kavico….meni pa da rabi mir, more razmislit…..no očitno ga je potreboval samo pred mano. Sem pa isti trenutek spakirala pa šla domu, zgodba zaključena, on se ne želi več pogovarjat z mano, baje je jezen ker ga ne razumem in sem mu lovljenje drugih zamerla.
če mene vprašaš pavza ni nič dobrega, če bi jaz takrat prekinila bi mi bil prihranjen mesec dni pričakovanj, analiziranja, upanja…..bila pa bi na istem kot sem zdaj:)
To je za mene no go – ali si in ali pa si out – če razmišljaš o nekih pavzah si že itak z eno nogo out in rabiš še samo malo spodbude, da greš (beri brco v rit).
To pavzo po moje hočeji tisti, ki bi radi sprobali, če jim bo ratalo v 2 mesecih najti drugo babo/deda. Če jim ne uspe pa se grejo spet malo poseksat k prvi.
Pamet v roke pa malo samospoštovanja prosim!
Hja, seveda, saj bi bilo mogoče – a zakaj pavza v razmerju? Zakaj pavza, če moraš kaj urejat? Saj nista siamska dvojčka, normalno da nista skozi skupaj. Urejaš lahko stvari, ki so nujen pogoj za nadaljne življenje, a tako da ostaneš v razmerju z določeno osebo. Ne rabiš pavze.
Fant hoče pavzo zato, da bo videl, ali lahko kakšno punco dobi, če je samski. In če jo bo dobil, bo odpikana.
Zdaj čisto odvisno od argumentov. Načeloma bi bila za, če bi bili argumenti res tehtni. Bi pa zahtevala, da se med pavzo postavijo neka pravila igre, ki naj bi se jih oba držala, se pravi, da je obema jasno, kaj to, da sva na pavzi sploh pomeni.
Kako je z SMSi, srečanji, medsebojeno komunikacijo …
Kako je z zvestobo v tem času in podobno?
Ja pavza ampak v primeru, da gre le za kratek odmik eden od drugega. Ampak v tem primeru sta še vedno uradno par.
Pavza, kjer pa pomeni, da nista več par, pa nima nobenega smisla razen v tem, da si želi v tvojem konkretnem primeru tvoj fant tebe rezervirati. Torej on hoče “pavzo” iz lastnih sebičnih motivov.
Torej pozanimaj se in naj ti razloži (ne mu ti razlagat) kaj misli s pavzo. Ugotovi kaj je v ozadju.
Kdor se spoštuje potem pavza, ko pomeni, da prenehata razmerje, zanj ne pride v poštev. Vsaj pri meni je tako.
Forum je zaprt za komentiranje.