Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še sem cel

Še sem cel

Takole je bilo. Bil je house party, v hiši, kjer sem bil prvič. Okoli enajste zvečer smo se odpravljali dalje, v en lokal. Jaz sem bil popolnoma trezen. Stopil sem v temo iz hiše, nato pa malo naprej, pa na stran, nakar mi je zmanjkalo tal pod nogami. Zaradi gradnje ni bilo ograje, dol pa lukna dobra dva metra, pa beton spodaj. V rokah sem imel dva šampanjca. Kakor hitro sem stopil v temo, sem instinktivno začutil, da tole ni vredu in vse skupaj se je sprevrglo v en zelo uspešen kaskaderski skok skoraj v telemark. Če bi padel nazaj na tilnik, tega zdaj ne bi pisal..

Verjetno me je rešila treznost in dejstvo, da imam opravljen tečaj iz strokovne smaoobrambe, kar vključuje tudi padanje. Padel sem verjetno perfektno. Oni zgoraj ima še načrte z mano, pha ha ha..

Srečno 2012 vsem..

Srečno 2012 mariborčan (začelo se je zelo srečno zate) in tudi vsem stalim na forumu srečno in zdravo leto!:-)):-))

Ja, včasih se res vprašamo, ali je kaj na tem, da imamo angele…

Za čimveč angelov v tem letu, za vse… Srečno 2012!

Mariborčan,
tečaj iz strokovne samoobrambe? Kako pa je to zgledalo?

Podobnega, kot ga imajo policisti..

A policisti se učijo strokovno obrambo? :)))) Ma smo mi neverjetna država. :)))

V luknjo si pa najbrž padel, ker si bil trezen.

Glej tepec, bil sem trezen. V luknjo sem padel, ker je bila tema.

Spelji se kokodakat kam drugam, ker mi ni v moji temi za brat tvojih blodenj.

Ni težko kam padit, tudi če je človek trezen, sploh pa, če je na terenu, ki ga ne pozna. Tako, da čisto verjamem, da se je tako tudi zgodilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close