kaj ste svojem partnerju najbolj zamerili v življenju
…, da je šel k biviši na rojstni dan, brez, da bi povedal.
Pa še čisto na začetku veze, ker ga je pač klicala, da mora priti. Hmm, kar je še bolj žalostno, da je klicala vse bivše in so se tam zvrstili, kot mali peseki…kaj veš morda se je srečal s tistim s katerim se je dol dajala, ko je bila še z njim…potem pa mu rekla, da se je v bazenu okužil…
Jaz sem pa zamerila mojemu partnerju eno stvar in to tudi ve!
Na začetku zveze me njegovi starši niso želeli sprejeti, zato ker so še vedno upali, da se bo pobotal s svojo bivšo ženo. Zato me tudi niso vabili na njihove praznike (roj.dneve itd). Po pol leta najine zveze je bilo na vrsti praznovanje novega leta in je njegova mama spet povabila njegovo bivšo ženo in ne mene. On pa se je odločil, da bo šel z bivšo ženo in otrokoma kljub temu da sem bila jaz proti in zelo zelo prizadeta, je šel z njimi na praznovanje!
Če bi se še enkrat postavila v tisti čas, potem bi mu samo rekla, da če gre z njimi, potem mu ni treba več hoditi k meni nazaj!
Na začetku zveze je bil še prej zelen in je prišel na moj zagovor diplomske naloge v kratkih hlačah, pošvedranih supergah in sponzorski majici. Mene je skoraj kap, ko sem ga videla, saj smo bili tam vsi bolj resno oblečeni. Itak je stanoval predaleč, da bi se šel preobleči. Še dobro, da sem se skulirala in sem bila mirna na zagovoru, mi je bilo pa ful nerodno in nobene slike nimam od tistega dogodka. Nisem si mislila, da bi mu morala posebej povedati, naj se lepo obleče, pa magari ene kavbojke, športne čevlje in normalno majico. Zdaj se na ta račun še vedno nasmejiva, posluša pa me tudi glede oblačenja 😉 če bo to najhujše, bom zeeelo srečna!
??? … kakšnega moškega pa imaš to? Gre na rojstni dan, k bivši, s katero sta se “grdo” razšla … človek se vpraša, če morda ne obstajajo z njegove strani še kakšna čustva …[/quote]
Hehe, na koncu se nista nekaj full gredo razšla…
On še zdaj misli, da ga ni varala, jaz sem zvedela da ga je pa ne verjame… Nima čustev do nje, bila sta narazen že 6 let…pač kao kolega…
Ima pa ženska tudi sedaj po 2 ali 3 naenkrat, baje je boga se težko odloči… hehehe…
Da mi nikoli ni odkrito priznal kaj točno sta imela s študentko v službi. Še danes ne vem ali sem bila prevarana in to me še najbolj boli, da je osle delal iz mene in mene hotel naredit neumno, da si umišljam.
Naslednjič (če bo kdaj) ga raje dobim na delu, se pravi ne sprašujem prej nič.
Vsake toliko razmišljam da bi ga zapustila, čeprav ga ljubim bolj kot sebe – IN TO JE GLAVNA NAPAKA !!!
Ljubica, to ni ljubezen, to je odvisnost. Ljubezen je odločitev, je spoštovanje, pomeni biti iskren do partnerja itd. Ti pa dvomiš v svojega in verjetno imaš še druge razloge, da razmišljaš, da ga bi zapustila. Vzame v roke kako literaturo na to temo in se malo izobrazi, verjetno se boš našla v njej in ti bo lažje reči lažnivcu in prevarantu adijo.
Delaj tudi na svoji samopodobi in samospoštovanju!
Forum je zaprt za komentiranje.