love&hate relationship
Prijatelja sta v takem razmerju.Vcasih me skrbi,ko ju opazujem.Nonstop sta nora en na drugega in hkrati nonstop smrtna sovražnika.Oba sta posesivna in po moje bolano ljubosumna,on za odtenek bolj.Sem doživela že njune scene dobesedno boksanje,tolčenje s čevljem,padali so šamari,ona njega,on njo ne.Jo je pa bolj trdo prijel za roke,da so se ji poznale modrice drugi dan,pa še veliko tega je,kar nebi izpostavljala.Problem je moj fant,ki se mu zdi njuna veza polna strasti.Pravi da sva midva preveč povprečna in dolgočasna kot par,da se skoraj nikoli ne kregava,da še nikoli nisem zakričala nanj,niti on name,da je to dokaz,da se mi fučka.Začel se je čudno obnašati,brska mi po telefonu,čeprav ni kaj najti,hoče se kregat,mi piše osladne in seksualne smsje,npr.kako me bo zvečer obdelal doma in podobne neumnosti.Prav na živce mi gre,ko hoče da bi bila ljubosumna ko se dogovarja s sodelavko za pijačo.Mene to ne gane,saj že od nekdaj hodita na pijače,nič izjemnega.Doma mi nonstop teži za intimnosti.Očitno se je preveč vživel in očitno se preveč druži s prijateljem,ki ima svoje teorije o vezi dveh ljudi npr. kako je treba žensko redno vsak dan seksat večkrat po možnosti,kako jo nesmeš puščati,da hodi okoli s tipi ,ki jih ne poznaš in podobno sranje.
Kako naj mojega bedaka spametujem in mu dopovem,da nama tudi do zdaj ni nič manjkalo.
Ne morem, da ne bi …
Love the Way You Lie
Space Bound
Love & Hate razmerja so na koncu le še Hate razmerja … vsaj dokler je en še živ.
Forum je zaprt za komentiranje.