Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Božična darila

Božična darila

Približuje se Božič,jaz pa bi rada svojemu fantu(3 mesece skupaj) kupila spodnje perilo. Se vam to zdi preveč za darilo?

Če se tebi ne zdi preveč, potem ni. 🙂

Spodnje perilo se mi ne zdi najboljša izbira, glede na to, da se poznata tako kratek čas. 🙂 Pa tudi, če hočeš kupit kaj kvalitetnega je cena kar visoka.

Jaz bi kupila kakšen CD ali volnene rokavice ali šal ali…. izbire je ogromno. 🙂

Jaz bi bil bolj vesel kakšnega darilnega bona za masažo…:)

Mislim da tudi jaz.

Perilo… se mi zdi ena taka stvar kot pižame… nekaj kar ti kupi kakšna teta, ko nima ideje, kaj bi ti res kaj pomenilo.

Darilo naj nosi simbolno vrednost, da je nekaj dano iz srca. Spraševanje, koliko zapraviti, je materialna miselna naravnanost.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Izvajalka masaže pa mora biti tvoja punca, a ne 🙂 (mislim, če bi bilo darilo zate, ne za fanta avtorice teme).

[/quote]
Ja….Ni pa pogoj…:)
Mislil sem na klasično, ne na erotično..:)

Torej bon za klasično masažo v salonu 🙂 + bon za erotično masažo s strani punce :). Če pa to ni krasno darilo za partnerja :).

[/quote]
Ja….Ni pa pogoj…:)
Mislil sem na klasično, ne na erotično..:)[/quote]

Že, že… ampak ne od punce, ki te pozna 3 mesece. 🙂

Mogoče te bo tvoja presenetila in ti ga podarila, še boljše pa, če te bo sama zmasirala.:) in to orng.:)

Res je..:)
Vsaj ne boš v dilemi, kako osrečiti svojega “princa”, ko ga boš spoznala..:)

Bo vsaj videla, kako resen je in če je zanesljiv. 🙂

Še imam enega, ki sem ga dobil za rojstni dan…:)

Za vse tiste, ki ste še vedno brez izdej. Darila zanjo in zanj :))

http://lifestyle.enaa.com/Prosti-cas/Shopping/Zgeckljiva-praznicna-darila-zanjo-in-zanj.html?&utm_source=enovice_lifestyle_14122011&utm_medium=email&utm_term=02_novica01&utm_campaign=spi

Za vse tiste, ki ste brez idej. Darila zanjo in zanj:))

Ti Oseba, podari se v iskrenem , čistem odnosu svojemu bližnjemu in ga spomni, kako je lepo, da obstaja.

D.P.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close