Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ločenke in ločenci ali…

Ločenke in ločenci ali…

Ste ostali sami ali ste morda koga spoznali? Zanimajo me vaše izkušnje. Mislim, da smo v kar nezavidljivem položaju. Saj vem, otroci nas imajo radi. A pogrešam, da bi me imel kdo rad in jaz njega na drugačen način kot je to ljubezen med starši in otroki.
Je še upanje za nas, ločene? Kako pa vi? Hvala za kakšno izkušnjo.

Lp.

nočem bit nesramna, vendar imate ločenci in ločenke veliko osebne prtljage. dedci se še s samskimi nočejo vezati, kje so potem šele ločenke z otroci.

Frišna? Realno upaš lahko, ko boš dozorela. Je pa izbira izredno skromna.

nočem bit nesramna, vendar imate ločenci in ločenke veliko osebne prtljage. dedci se še s samskimi nočejo vezati, kje so potem šele ločenke z otroci.[/quote]

Ha ha, pa še kako res.
Ma se najdejo, sicer z dvema nogometnima žarometoma pri belem dnevu, ampak se.

Ittak , da je.Sam ne obupaj in ne zapiraj se vase.Jaz sem po 15 letih se ločila in zdaj imam že 6 let drugega partnerja in sem zadovoljna.

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Pred leti so v firmi rabili neke podatke, kolega je na vprašanje: stan, odgovoril, ločen, pa ga je malo ihtavo popisovalka popravila, razvezan se reče !!!
Ko sem prišel na vrsto, sem odgovoril, zavezan, pa spet ni bilo prav ;-)))

He he ta je dobra

Marsikdo bo raje samski še naprej kot “samo” zadovoljen v zvezi…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Marsikdo bo raje samski še naprej kot “samo” zadovoljen v zvezi…[/quote]

Odvisno kaj smatraš pod zadovoljen…lahko si zadovoljen na sto načinov a ne

nočem bit nesramna, vendar imate ločenci in ločenke veliko osebne prtljage. dedci se še s samskimi nočejo vezati, kje so potem šele ločenke z otroci.[/quote]

Pošteno napišem, da mi ločene mamice delujejo kot neke blokade…pa sploh ne v smislu izogibanja odgovornosti starševstva ampak zaradi prtljage….tipičen primer: zaradi bivšega-pijandure je ogromen problem pri izbiri bodočega partnerja..mora bit namreč totalni abstinent, drugač sploh ne pride v poštev…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ti, ona je zadovoljna…. Pizda, bruha se mi!

Ti, ona je zadovoljna…. Pizda, bruha se mi![/quote]

Bruhaj!!!

Pošteno napišem, da mi ločene mamice delujejo kot neke blokade…pa sploh ne v smislu izogibanja odgovornosti starševstva ampak zaradi prtljage….tipičen primer: zaradi bivšega-pijandure je ogromen problem pri izbiri bodočega partnerja..mora bit namreč totalni abstinent, drugač sploh ne pride v poštev…[/quote]

prtljaga je problematična. pa nikjer nobenega carinika, da bi jo zaplenil.

Odvisno kaj smatraš pod zadovoljen…lahko si zadovoljen na sto načinov a ne[/quote]

???? “Samo” zadovoljen je človk lahko takrat, ko neka stvar minimalno zadovoljuje njegove potrebe….

Npr., lahko bi bil zadovoljen(kot marsikater dec), če bi za partnerko imel žensko, ki zna kuhat, prat, pospravljat…ampak če se taista ženska ne zna oblačit, ne zna uživat v sexu, je ljubosumna, zadrgnjena antialkoholičarka, itd, itd, je to daaaaaleč od zadovoljstva…pač nekateri dedci ne dajo na to popolnoma nič in so “le” zadovoljni, ker so siti in oprani…

Nekateri pa ne rabimo kuharce in čistilke, ker te stvari sami obvladamo…mi rabimo nekaj več….in če tega ni, tud ženske ni…enostavno…

Ti, ona je zadovoljna…. Pizda, bruha se mi![/quote]

Bruhaj!!![/quote]

Sem že… Je mal bolš… Oprost, za drugič se te bom pa na daleč izognil.

samska, ker se težko prilagajam, težko se posvečam nekomu zato, ker pričakuje sms-e, klicanje, planiranje vsega u piko! samska, ker imam svoj tempo, svojo glavo, v tem uživam.
res, bolje sam, kot v vezi, ki je prozorna kot pajkova mreža.
sem v preteklosti sklepala kompromise, zdaj pa jih ne več oz.zelo na minimumu.

Odvisno kaj smatraš pod zadovoljen…lahko si zadovoljen na sto načinov a ne[/quote]

???? “Samo” zadovoljen je človk lahko takrat, ko neka stvar minimalno zadovoljuje njegove potrebe….

Npr., lahko bi bil zadovoljen(kot marsikater dec), če bi za partnerko imel žensko, ki zna kuhat, prat, pospravljat…ampak če se taista ženska ne zna oblačit, ne zna uživat v sexu, je ljubosumna, zadrgnjena antialkoholičarka, itd, itd, je to daaaaaleč od zadovoljstva…pač nekateri dedci ne dajo na to popolnoma nič in so “le” zadovoljni, ker so siti in oprani…

Nekateri pa ne rabimo kuharce in čistilke, ker te stvari sami obvladamo…mi rabimo nekaj več….in če tega ni, tud ženske ni…enostavno…[/quote]

S tem ko napišem da sem zadovoljna v vezi ki jo imam pomeni da so padci in vzponi,torej se imava rada in se sovraživa,,odvisno od dneva in ni idealnega para ,,vedno je kaj …to pa še ne pomeni da sem pod prisilo z njim in da če bi mi bilo slabo bi že zdavnaj odšla…in 100% ne garantiram več za nobenega moškega ker sem bila varana…Tako da po 6 letih sem v vezi zadovoljna in uživam!!!

Če za praznike ne jokcaš, in pošten plačaš potešitev, potem si zrela za partnerstvo.

fajn-res je fajn!

Tud men je fajn!

Nekateri pa ne rabimo kuharce in čistilke, ker te stvari sami obvladamo…mi rabimo nekaj več….in če tega ni, tud ženske ni…enostavno…[/quote]

S tem ko napišem da sem zadovoljna v vezi ki jo imam pomeni da so padci in vzponi,torej se imava rada in se sovraživa,,odvisno od dneva in ni idealnega para ,,vedno je kaj …to pa še ne pomeni da sem pod prisilo z njim in da če bi mi bilo slabo bi že zdavnaj odšla…in 100% ne garantiram več za nobenega moškega ker sem bila varana…Tako da po 6 letih sem v vezi zadovoljna in uživam!!![/quote]

No evo, nisem falil…ti si enostavno zadovoljna že zato, ker predvidevaš oz. imaš dober filing da sedanji tip ni kurbir….ampak še vedno, si samo zadovoljna in nič več…

evo jaz sem pa bila samska ledih in fraj punca pa imam z amoža ločenega moškega z enim otrokom z bivšo ženo. super funkcioniramo, enega skupnega otroka že imava, tadrugi na poti.
Je pa sigurno treba več vlaganja v odnos in usklajevanja, ker je tu š en otrok. Ma ni mi žal da sem se tako odločila, niti malo

Samski ne rabimo vzponov in padcev, ne rabimo se kregat, sovražit, ne rabimo sklepat komprosmisov, ne rabimo se prilagajat, itd….radi imamo pa še vedno lahko…jaz mam Torota za takšno zadovoljstvo…
Da ima pa človk rad svojega otroka in hkrati partnerski prepad, pa tud ne more bit glih zadovoljivo…

Zakaj imam filing, da se vedno več ljudi odloča bit samski ravno zaradi teh stvari….zakaj imet raz-stresen lajf, če ni treba…

Lej, ni problem v statusu. Niti v “prtljagi”. Problem je v zrelosti! In vidva očitno sta…

2011-1973=38-15-6-1 (čakanje-žalovanje)=16

Si imela od mame dovoljenje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close