Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj na oz proti mozoljem?

Kaj na oz proti mozoljem?

Naredil se mi je ogromen mozolj, ki BOLI! Kaj naj naredim z njim?

Poskusila sem z zobno pasto, ne pomaga.

Kak nasvet? Kaksana zadeva, ki te nadloge zmanjsa in jih odpravi?
Hvalezna bom za vsak nasvet.

ja smotana zadeva,pusti ga pri miru to ti svetzjem,in ne praskaj ga ker bo se huje,,sej se bo posusu,,malo ga pa zakri z pudrom,,va barvi svoje kože al pa korektorjem..srrecno v boju proti “njemu”:)

Najboljše zdravilo je kurji drek.Trikrat na dan ga maži po ustnicah ampak z notranje strani pa bodo mozolji izginili.To je staro ljudsko preizkušeno zdravilo

Jah, vem, ti je hudo, ko je vikend, vreme ravno pravsnje, ti in tisti tvoj kvazi 24cm pa sama…
Zal nimamo vsi te srece, da nas pestijo tezave z mozolji, ker imamo vse druge potrebe zadovoljene.

Morda bi bil v redu dati gor Klimicin.Pa nič se s prstom ne dotikaj,tako je samo še slabše.

vem, da zveni kot hec, ampak je res, poizkusi s spermo, pri meni je delovalo, pa upam, da zdaj ne bo kakšnih zafrkancij na to temo

za crknt – sperma, to lahko napiše le moški !!!!!!!

Klimicim daj gor , itak pa traja 2-3dni, kot prehlad, ukrepaš ali ne je približno isto !

Grenifit (kapljice), olje čajevca (tudi kapljice), ali pa iz kake kolekcije za nečisto kožo, npr. clear skin ali kaj podobnega, vzameš tisto ta najmanjšo tubico (vsaka kolekcija jo ima). Mažeš pa samo mozolj in čim manj po okolici. Dobi se pa menda tudi korektor, ki hkrati dezinficira oz. suši mozolje.

Čokoladka oprosti ampak ti si tako fukjena da postavljaš tako glupa vprašanja:Kaj narediti z mozoljem.Na glupo vprašanje glupi odgovor.Osamljen pa nisem,pri meni je še preveč pestro hehehe.O 24cm pa pridi pa vidi.

Za podkožne mozolje ni nobene rešitve. Na žalost pridejo, bolijo in čez nekaj dni izginejo.

propolis – pomaga, preizkušeno.

Ojoj, tale 24cm je pa res en velik revcek, da se more tkole spravljat na punce na ZENSKEM forumu, ki je namenjen takim ”glupim” vprasanjem, kot je tole, zato, da bi si izmenjale izkusnje…če bi mel zares 24cm, se mu ze ne bi blo treba na tem forumu oglašat in se kao hvalisat…
Torej, čokoladka, tEA-tREE ampula (stik) od Berglanda ti jaz svetujem, Klimicin je pa antibiotik, ki ti ga predpiše zdravnik…tko da se sama odloči, če to hočeš. Pa še glede sperme…ne delajte prehitrih zaključkov…sicer še nisem poskusla, ampak ni logično nemogoče…tako kot so v jajcih naravni antibiotiki(lizocim, npr.), ki preprečujejo okužbe zarodka, je prav mogoče oz. zelo mogoče, da so ti tudi v spermi..

s tem mam pa tut js mal problemou (: men pomaga garnier kremca, k čisti pore, pa kožo. 😉 pa si jo nanesem k masko mal počakam pa je bolš 😉

vicky123! Hmmm…rajši nebi začela teme na GARNIER kremco, ker je ena sama p********. Uporabljala sem jo pol leta vendar nič ni pomagalo, ogrci so bili še vedno na obrazu, mozolji še dlje časa niso šli dol….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close