Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sumim da mož…

sumim da mož…

Kako izvedeti kje je mož, ko ga cel dan ni, in verjeti, da je tam, kjer reče da je?

Kako naj preverim?

Ja kako usedi se v avto pa za njim pogledat,jao ste ene kloče res.

Ce imaš možnost pojdi tja…
Ali pa mu na telefonu,če ima droidanastavi trac location in potem,če ima fb ali kaj preveriš koordinate.

Avto ima on, on se odpelje kao 100km stran, jaz sem peš:)
Naj tečem za njim?

Aja, koordinat tudi nima:)

uffff ti si prava vohunka, s tabo se ni za igrati………..

Ja, potem pa najami zasebnega detektiva. 🙂

https://www.facebook.com/actio.si

gre tja kao službeno, veš v katero firmo, gre privat, veš kam? lahko pokličeš na stacionarni tel.in rečeš,da bi govorila z njim.

Vem le to v kateri kraj gre, gre “kao” delati, ne vem pa h komu, ker gre privat???
Ne upam tudi preveč spraševat, ker ve, da sem ljubosumna za znoret in da mu bom odbila “one”, če karkoli-kadarkoli izvem!

Dajte mi kakšno idejo prosim!

Kako ste ve preverjale???

uffff ti si prava vohunka, s tabo se ni za igrati………..[/quote]

Hahah, ne, se ne poslužujem tega… Moj mi je povedal, da to gre, je bolj tehnični tip, pa mi vse to razlaga.

preverjala. v tvojem primeru je malo težje, je daleč, nič točnega ne pove. moraš ga vprašat kaj več, sicer nimaš kaj “raziskovat”.

Prav gotovo bi poskušala priti zadeve do dna. Tale črviček v tebi te lahko naredi razvalino. Če ni druge, se zaupaj nekomu in stopita skupaj v akcijo. Kar v avto in za njim…. Če te res tako najeda, potem boš reskirala za to en dan in en tank bencina.

Srečno.

In imaš razen težav v svoji glavi še kak razlog, ki te napeljuje na misel, da te vara? Morda ti je samo malo dolgčas….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Kakšnega dedca pa imaš to, da ti ne pove kje dela, kaj dela a denar konec meseca pa prinese – valda mu ni ljubica dala za spolne usluge………pogovori se haloooooo ……………. saj smo samo ljudje..

Jaz imam sodelavce, ki jih žene kličejo na stacionarca.
Stacionarca imamo v obliki slušalke in slej kot prej do 9:00 pristanejo vse slušalke na moji mizi.

Ko kličejo žene jim zamomljam nekaj v stilu, da potrebujem prosto linijo in da naj pokličejo na GSM.

Pa naj ženšče vohuni kako drgač…

Pa ne mi sedaj, da kličejo na stacionarca, ker je ceneje – se mi izpiše tel in se skoraj pravilom začne na 040,041 ipd.

Povej v kateri kraj gre. Tam je gotovo kaka MONovka doma, pa bo šla preverit, če se tam res kaj dela 🙂

Zakaj pa je MON:)))), ne rabiš nič koordinat, samo njegovo registrsko:))))

za začetek si zapisuj kilometre na števcu, saj vendar imaš dostop do avta?

Namesto da dedca zasleduješ, se pojdi raje sama zdraviti zaradi ljubosumnosti.

začni malo raziskovat, gsm, e-maile, in ostale kazalnike (se tušira, rihta preden gre…)
bodi na drobne znake pozorna, šesti cut uporabi.

Zaupaj svoji intuiciji in če imaš občutek, da te vara, potem te verjetno res. Jaz se ne bi šla policijskega psa in verjemi, prej ko slej se bo sam izdal, ker vsaka stvar pride na dan.

Pri meni je tudi bilo tako, da sem v sebi vedela, ker pri varanju je tako, da VEŠ PREDEN IZVEŠ.

Potem pa ga je celo hčerka ujela na delu. Ni kaj, ostani doma na toplem in vse ti bo prinešeno na krožniku.

A se moškim ne vidi če so seksali tako da imajo pol prazna jajčka?

Že spet ena, ki ji ni doma do porivanja.

Za kaj takega bi bilo partnerja treba videti nagega, to pa je verjetno tu tudi bistvo problema.

dobro ga prevohaj, ko pride domov, šnjof šnjof šnjof

To sta dve ločeni vprašanji.

Izvedeti, kje je, je najmanjši problem. Tudi, če ti nimaš avta. Še bolje je, če angažiraš kolegico (po možnosti kakšno, ki je mož ne pozna), da se enkrat zapelje za njim in preveri.

Drugo vprašanje je, kako verjeti. Enkratna potrditev ti najbrž ne bo vlila prav veliko vere vanj. Konec koncev, tudi če te ni prevaral v sredo, ko mu je tvoja prijateljica sledila, te je pa lahko v četrtek. Še več, mogoče te vara ravno s to kolegico, pa se ti potem skupaj smejita.

Moški je kot konzerva. Daš mu sam mal zraka pa se pokvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close