Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najhujše besede

Najhujše besede

Najhujše besede, ki vam je kdo in kdaj izrekel.
Moj bivši mi je zgodaj zjutraj ker sem ga prosila da vstane in me pelje v službo,ker sem zamujala zaradi njega in bila odvisna od njegovega prevoza,en avto,za moj rojstni dan rekel da grem v pm(prevod pizdo materno).Ker sem ga zbudila.Tudi zaradi tega je moj bivši.

kaj pa vi?

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Hočem pozabiti, nočem se spomniti. Če povem, se bo vse začelo znova, izgubila bom samozavest in vero vase.

Da sem v postelji kot klada in da bi več imel od mene, če bi me z glavo v steno, da bi se onesvestila.

Bil je moj prvi, trpel je zaradi prezgodnjega izliva (po parih sekundah in ne pretiravam), tako da sem morala biti čisto na miru, da ga je sploh vtaknil, še preden mu je prišlo. V tistih nekaj sekundah se res nisem mogla nekaj izkazat.

Vseeno je pa zelo bolelo. Je priznan in znan človek na svojem področju delovanja.

Zakaj mu nisi nazaj zabrusila, da je nula od nule v postelji, da naj za svoje težave ne krivi žensk, saj ženska odnese od njega isto, kot če bi bil impotenten.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je bilo letos poleti. Sediva s prijateljem ob Ljubljanici in se pogovarjava ob drinku. Mimo pride ena lušna gospodična. Jaz sem ji hotel dati potrditev, d aje dobra, pa sem rezko zažvižgal. Sej veste, kako. Se je obrnila k meni, pa rekla, da sem prasec.

To me je ful prizadelo in ni s emi zdelo primerno, da ženska tako grdo govori.

Zakaj mu nisi nazaj zabrusila, da je nula od nule v postelji, da naj za svoje težave ne krivi žensk, saj ženska odnese od njega isto, kot če bi bil impotenten.[/quote]

Bil je moj prvi in se mi tudi sanjalo ni, kako naj bi vse skupaj zgledalo. Do takrat še nisem videla moškega orgazma v živo, tako da … Teoretično se mi je nekaj svitalo, ni bilo še interneta, s prijateljicami se nismo pogovarjale o tem (ker se itak nismo imele o čem, a ne).

Pa ob takih besedah bi verjetno tudi kasneje kdaj ostala brez besed, ker so čisto prehude. Sem si jih napisala v dnevnik in ko sem ga čez kakih 20 let brala, sem spet ostala brez besed. Začudena, kako so mu sploh padle na pamet. Umetniku …

Zakaj mu nisi nazaj zabrusila, da je nula od nule v postelji, da naj za svoje težave ne krivi žensk, saj ženska odnese od njega isto, kot če bi bil impotenten.[/quote]

Bil je moj prvi in se mi tudi sanjalo ni, kako naj bi vse skupaj zgledalo. Do takrat še nisem videla moškega orgazma v živo, tako da … Teoretično se mi je nekaj svitalo, ni bilo še interneta, s prijateljicami se nismo pogovarjale o tem (ker se itak nismo imele o čem, a ne).

Pa ob takih besedah bi verjetno tudi kasneje kdaj ostala brez besed, ker so čisto prehude. Sem si jih napisala v dnevnik in ko sem ga čez kakih 20 let brala, sem spet ostala brez besed. Začudena, kako so mu sploh padle na pamet. Umetniku …[/quote]

Jaz bi mu, na tvojem mestu , zdaj kaj napisala nazaj….kaj da se boš počutila bolje:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Trikrat natipkala pa trikrat znova zbrisala…….

Prehudo, da bi šlo dol.

Besede so lahko izrečene tako ali pa takoooo 🙂

Dejanja štejejo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close