Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Človeštvo drvi v propad

Človeštvo drvi v propad

Tisti, ki mislite, da se bo recesija omilila, ste v zmoti, vedno hujše bo, propad Italije in Španije je samo vprašanje časa, tudi ostale evropske države niso daleč, tudi ZDA stojijo slabo, ostali del sveta ni omembe vreden..

Denarja enostavno NI; ker so vsi na kreditih.

Bratje in sestre, prihodnost je tole:

http://www.youtube.com/watch?v=jsGm8Fk2Mys&feature=related

Itak, da drvi v propad.
Takšen sistem enostavno nima prihodnosti.

Tisti, ki mislite, da se bo recesija omilila, ste v zmoti, vedno hujše bo, propad Italije in Španije je samo vprašanje časa, tudi ostale evropske države niso daleč, tudi ZDA stojijo slabo, ostali del sveta ni omembe vreden..

http://www.youtube.com/watch?v=jsGm8Fk2Mys&feature=related%5B/quote%5D

Jaz imam doma lovsko puško, a mi bo še prav prišla, kajne? 🙂

V neke totalne pesimistično-kataklizmične scenarije seveda ne verjamem. Je pa na pohodu že leta revščina, razslojevanje, to pa se zna seveda še veliko bolj razmahniti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še tokrat o tistem, kar je nalezljivo, toplo, srčno:

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

In v čem vidiš problem?

Neznan jutri se bo vse odpisalo in pričelo se bo vse na novo.
Zemlja se bo vrtela, prikazovalo se bo sonce, pšenica bo rodila……………….

Torej ljudje ki so že zdaj na robu preživetja, kaj bo potem ostalo od njih?

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

če je to recesija, potem daj bože da traja))

Si prepričan da veš dovolj o svetovni ekonomiji? ALi poznaš samo EU in USA?

no, no…

sicer so pa (r)evolucije itak naravni dogodki oz. procesi… in nič ni narobe s tem.

Kopirano iz Biblije na netu, preroška knjiga Izaija:

17 Kajti glej, ustvaril bom novo nebo
in novo zemljo,
prejšnje reči ne bodo več prihajale v spomin,
ne bodo več prišle do srca.

21 Zidali bodo hiše in v njih prebivali,
zasajali vinograde in uživali njihov sad.
22 Ne bodo zidali, drug pa prebival,
ne bodo sadili, drug pa užival,
kajti kakor so dnevi drevesa, bodo dnevi mojega ljudstva,
moji izvoljenci bodo uživali delo svojih rok.
23 Ne bodo se trudili zaman,
ne rojevali za naglo smrt,
saj bodo potomstvo GOSPODOVIH blagoslovljencev –
in njihovi potomci z njimi.
24 Preden bodo klicali, bom odgovarjal,
ko bodo še govorili, bom usliševal.
25 Volk in jagnje se bosta skupaj pasla,
lev bo jedel slamo kakor govedo
in kača bo imela prah za svoj kruh.
Ne bodo škodovali ne uničevali
na vsej moji sveti gori,
govori GOSPOD.

Jp, samo še tega nam je manjkalo na čveku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lepo vabljena v Nov Jeruzalem! Malo še imej potrpljenja, da skupaj dočakamo apokalipso. 🙂

Ta kraj po moje ni fizična lokacija, ampak je Izaija imel v mislih notrajo osvoboditev, Nebeško kraljestvo je v nas, gre za združevanje nasprotij.

Lepo vabljena v Nov Jeruzalem! Malo še imej potrpljenja, da skupaj dočakamo apokalipso. 🙂

Ta kraj po moje ni fizična lokacija, ampak je Izaija imel v mislih notrajo osvoboditev, Nebeško kraljestvo je v nas, gre za združevanje nasprotij.[/quote]

Pravzaprav sem mislila kar celotno temo. Še malo pa bo kot Svet na kanalu A. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ti samo verjameš, kar vidiš po TV in amatersko sklepaš.

ZDA tiskajo na veliko svoje dolarje – niso v krizi pa nebojo.

V EU pa je na ekonmoskem osvajanju Kitajska in Rusija, kar jim bo tudi uspelo, zato malo ustrahovanja pri tej navidezni krizi.
Če je hrane in vode za kitajce dovolj je tudi za nas.

Tako da nič bat – razen če delaš pa neveš kaj oz. luftaš v službi, če je tako boš hitro brez službe.

Prišlo bo do velike vojne in večina narodov bo izginila iz obličja zemlje.

Prišlo bo do velike vojne in večina narodov bo izginila iz obličja zemlje.[/quote]

Kaj pa če je to tvoja (duševna) projekcija, da gledaš zunanji svet od znotraj (iz sebe), ker negativist bo vse slabo videl iz ene skrajnosti, pač v skladu s svojo duševnostjo, pozitivist pa vse dobro iz druge skrajnosti, realist pa vidi stvari objektivno, uravnovešeno, takšen svet, kot dejansko je, da pretehta pozitivne in negativne opcije. Neke skrajnosti se pogosto oklepajo različne (verske) sekte in ljudje, ki zrejo v življenje z globokim nezaupanjem, ki komaj čakajo, da do česa pride, ker življenje sovražijo.

Če se ti razmere ne zdijo podobne onim v 30-ih letih prejšnjega stoletja, živiš v zablodi..

Svet je kljub temu prebrodel krizo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close