vprašanje za ženske
Zanima me samo ali ste se vse ženske že rodile z izgovorom, ko pustite fanta, ˝ful si vredu fant, takšen, ki se ga nobena ženska nebi branila, žal….˝ , ali vas to kje naučijo, kako pustiti fanta.
Res me to zanima, ker se mi je to zgodilo vsakič, ampak res vsakič, ko sem začel s kakšno hodit (saj ni bilo dostikrat)
Potem pa še ena stvar. Dostikrat mi kolegice pojamrajo, da ne najdejo fantov zase, potem sledi opis kakšnega si želi in po golem naključju se velikokrat najdem v opisu. To povem, pa sledi odgovor ˝saj to je res, ampak…˝. Res mi ni nič več jasno.
Pa ne me narobe razumeti, nisem zdaj jezen na vse ženske, ampak bi res rad vedel kaj je na tem
To je tisto, kar odloča….Če ni privlačnosti, potem nobeno (teoretično) 100% ujemanje nič ne koristi…:)[/quote]
Tako je. Torej vsi tisti silni seznami odpadejo, pa naj si bodo ženski ali moški. Potrebna je privlačnost, potem pa samo še lasten občutek in presoja.
Peter, punca te pač ni hotela še bolj prizadet. Iskrice so ugasnile in ti je hotela to čim lepše povedat. Saj verjetno ne bi rad slišal kaj v stilu: ej baraba pokvarjena dovolj te imam?
Mogoče govori čisto resnico, saj ni rečeno, da če noče biti več tvoja punca, da te sovraži. Povsem možno je, da si ji res ok kot človek, kot moški pa ji pač nisi. Strast je umrla ali pa je sploh ni bilo.
Če hočemu nekoga skenslat in ga ne prizadet, pač iščeš neke lepe besede, nekaj kar je resnično, ker res nočeš človeka še bolj prizadeti.
Izgovori so res butasti, vendar se z njimi ne bi smel moški zadovoljiti.
Če je ženska koliko toliko pametna in če moški od nje pričakuje iskrenost, potem je prav, če ženska navede pravi razlog, zakaj ga je pustila.
Prav tako mora moški biti toliko moškega, da sprejme pravi razlog, kot del realnosti. Poznavanje pravih razlogov, lahko moškemu pomagajo pri tem, da naredi nekaj na sebi, da ne bo vedno poslušal istih razlogov.
Izgovori so res butasti, vendar se z njimi ne bi smel moški zadovoljiti.
Če je ženska koliko toliko pametna in če moški od nje pričakuje iskrenost, potem je prav, če ženska navede pravi razlog, zakaj ga je pustila.
Prav tako mora moški biti toliko moškega, da sprejme pravi razlog, kot del realnosti. Poznavanje pravih razlogov, lahko moškemu pomagajo pri tem, da naredi nekaj na sebi, da ne bo vedno poslušal istih razlogov.[/quote]
Bravo Robi! Se strinjam.
Res pa je tudi, da ženska – če ni ravno čisto prazne glave – bo moškemu, ki si s svojim ravnanjem in odnosom to zasluži – večkrat povedala po resnici. Sploh če je bo korektno in brez napadanja po tem povprašal.
Res pa je, da to v čustvenem afektu razhajanja ni ravno enostavno.
Forum je zaprt za komentiranje.