Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaljubila sem se v sodelavca

zaljubila sem se v sodelavca

Sem poročena, on tudi. NIč nimava in on ne ve, kaj je z mojimi čustvi.Pred njim se trapasto obnašam, ko ga vidim mi zaigra srce. Ne nameravam mu povedati, nič ne želim z njim. Samo ko sva skupaj sem čisto nora, ne morem izlkopit svojih čustev!
POMOČ!

Kulba si,,dober tvoj mož,da te prenaša.haaaa kulba

Pa dobr, tolk hudo pa ni. Sej ni nič naredila, pa pravi da tudi ne namerava. To se lahko vsakomur zgodi, vsi smo krvavi pod kožo.
Za avtorico pa, sanje so dovoljene, ostalo pa pozabi.

Ja ne vem…potem do moža kaj čutiš?Mogoče ti je samo všeč ta sodelavec in to je kratkoročno ,nisi zaljubljena vanj..kam gre ta svet?

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Ja ne vem…potem do moža kaj čutiš?Mogoče ti je samo všeč ta sodelavec in to je kratkoročno ,nisi zaljubljena vanj..kam gre ta svet?[/quote]

Nikamor ne gre, tak je že ves čas, samo prej se o tem ni pisalo. Avtorici bi pa rekel, da bo vse minilo in to je to….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Želim živeti z možem tako kot do sedaj. Zaljubljenost je po x letih minila, ljubezen pa štima. V spolnosti laufa. Ampak teli metullčki. A sem kriva, če ga ponoči sanjam. Če je prva misel on, ko se zbudim?
Mogoče mine z časom?
To se mi še ni zgodilo.

Zgodi se tudi najboljsim – in se da preboleti, ne da pri tem prizadenes svoje bliznje. Malce vec distance do tega cloveka pa le postavi, ce je le mogoce, drugace se bos po nepotrebnem mucila se bolj, kot se ze….

Ah, ne sekiraj se, to je čist normalen pojav, zaljubljenost, kratkoročna, pač nekaj novega je zasledila tvoja kemija in zdej ji je to zanimivo. Sej te bo minlo prej ali slej!

Brez skrbi, slej ko prej bo minilo. Potem boš pogledala nazaj in si rekla, kako je možno, da te je tako metalo.

Vendar ne glede na to vseeno pazi, v kakšnem odnosu si z možem, s sodelavcem, kako se obnašaš. Ne dopusti, da to trganje postane kaj drugega ali da te noreči hormoni zavedejo. Pa poskusi poiskati slabe lastnosti sodelavca, bo laže:)

Joj, da se ti le ne bo zgodilo kaj takega, kot se je mojemu sorodniku in njegovi podrejeni sodelavki.

Nadrejeni je kar nekaj sodelavkam, ena se je tudi tako prav nenavadno čudno vedla v njegovi bližini, čustva so jo razganjala, oblivalo jo je v njegovi bližini od čustev, njeni delovni rezultati so strmo padli, čez par mesecev je dobila pa odpoved zaradi očitno svoje zaljubljenosti, ker je tako “zajebala” eno zadevo, da je imelo podjetje kar nekaj poslovne škode zaradi tega.

Preusmeri ljubezensko energijo na domače ognjišče in tam malo “zakuri”, ker tu je verjetno prišlo do “čustvenega zastoja” med vama. Drugače pa je normalno, da so nam lahko tudi drugi simpatični, ampak odvisno od tebe, kako daleč se misliš spustiti in prepustiti tem sanjavim (najstniškim) mislim.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ni zdravila za tak problem. Mogoče te bo sčacoma minilo, mogoče se bo stopnjevalo. Ko si zaljubljen, je skoraj nemogoče kontrlirati svoja čustva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close