po instant sexu…
s tipom, ki sicer ni moj partner, je pa poročen…žal, sem končala v sex-poziciji…sem mislila,da je bil zanj le skok čez plot v smislu “one night stand”, če mi ne bi potem ne vem kako dolgih sms-ov pisal, kako se grozno počuti, da mu ni vseeno,…ko sem predlagala, da naj me zbriše,pozabi, da kar je bilo,je bilo, je napisal, da ne ve, če bo to lahko sprejel…meni je preveč všeč in vem,da če bi se še sestajala, bi se verjetno lahko še zaljubila vanj…
nisem, pa prepričana, ali je šlo njemu le za sex, ali sem mu tudi všeč?
…poznava se že več kot leto in ves ta čas me je “kuril”, povedal mi je marsikaj o svojem zasebnem življenju, upošteval moja mnenja, mi želel max. ugajati in me imel za neke vrste prijateljico, zaupnico…povedal je tudi,da ni srečen v zakonu…, le mislim,da se noče ločit-ker pravi,da je tu problem denar…pa tudi sama nisem prepričana,da bi bil on zame primeren partner…drug drugega se privlačiva, sva si kot drogi…pa oba veva, da ne delava prav…
mu pomenim le bejbo za sex, ali kaj več???…
Poročen moški se ne bo nikoli ločil, vedno bo našel tisoč in en izgovor, zakaj se ne more raziti, ti boš pa vedno igrala vlogo 2. violine za “popestritev” njegovega spolnega življenja. Seveda ni primeren partner zate, če pa je privlačnost zgolj seksualne narave, kjer se on ni prirpavljen odreči ugodju, ki mu nudi zakonski stan.
Ko omenja, da je problem denar, se je dejansko izdal, kaj si dejansko misli, ker to pomeni, da mu denar več pomeni kot ti.
Klasika!
Pa kaj misliš, da ti bo govoril, kako fejst ženo ima, da mu na pamet ne pade, da bi jo pustil, da boljše seksa kot ti, da ima lepšo rit……..strezni se, si mala popestritev, dvigaš mu ego, malo mu je dolgčas, si mu na voljo…..sicer pa je že prepozno, si že zacopana, drugače ne bi spraševala takšnih kozlarij, ki ti jih še šlogarica ne more povedati.
Se zavedaš, da si zdaj postala ljubica?
Te to, da ima ženo nič ne moti?
Ima kaj otrok?
Za koga mu ni vseeno? Zate? Za njega? Za ženo?
Zakaj ne bi bil zate primeren partner?
Če ne veš kaj mu pomeniš, potem ti tega še ni povedal? Pove ti vse, samo tega pa ne?
Se strinjam s predhodniki, da si se ti zaljubila in zdaj ne veš kako se bo to končalo.
Ne obsojam nikogar, ne njega ne tebe. Je pa težko, ko se znajdeš v taki situaciji, ko bi srce eno, pamet pa drugo.
Se zavedaš, da si zdaj postala ljubica?
Te to, da ima ženo nič ne moti?
Ima kaj otrok?
Za koga mu ni vseeno? Zate? Za njega? Za ženo?
Zakaj ne bi bil zate primeren partner?
Če ne veš kaj mu pomeniš, potem ti tega še ni povedal? Pove ti vse, samo tega pa ne?
Se strinjam s predhodniki, da si se ti zaljubila in zdaj ne veš kako se bo to končalo.
Ne obsojam nikogar, ne njega ne tebe. Je pa težko, ko se znajdeš v taki situaciji, ko bi srce eno, pamet pa drugo.
V kakšno pogubo? Zaljubljenost je nekaj lepega, problem pri njej je le, da je njena “zaljubljenost” uperjena v moškega, ki je nedosegljiv, da se predaja poročenemu, ki noče drugih obveznosti z njo, jo na nek način izkorišča in čustveno pretresa, ker z njene strani ne gre zgolj za seksualno avanturo, vendar je sama privolila v takšno brezplodno zvezo, zato ne vem, kaj še sploh išče pri njem.
V kakšno pogubo? Zaljubljenost je nekaj lepega, problem pri njej je le, da je njena “zaljubljenost” uperjena v moškega, ki je nedosegljiv, da se predaja poročenemu, ki noče drugih obveznosti z njo, jo na nek način izkorišča in čustveno pretresa, ker z njene strani ne gre zgolj za seksualno avanturo, vendar je sama privolila v takšno brezplodno zvezo, zato ne vem, kaj še sploh išče pri njem.[/quote]
Verjetno ji moški daje občutek pomembnosti. Njemu se čuti pomembna in sprejeta, zato so jo prevzela čustva, pa čeprav ve, da toni prav. Zato je v dilemi. Na eni strani čuti pripadnost, po drugi strani pa ji um govori, da to ni prav.
Zaljubljenost je res nekaj lepega….Močni občutki zato preglasijo glas razuma, da ne vidimo osebe in same situacije v realni luči.
To je preveč posplošeno…Vsak par, ki na primer živi skupaj več deset let, je najprej bil zaljubljen, zato ni vedno tako, da nas vleče le v pogubo.
Kaj sploh pomeni instant sex….Brez predigre ? :)[/quote]
Jaz sem izhajala iz tega, kar je avtorica posta napisala.:)
Zdaj, če je “instant” brez predigre, jaz nea vem. :)[/quote]
Jaz tudi ne vem…Če se poznata že več kot leto, potem to ni kot nek seks z neznancem, s katerim se znajdeš v postelji le s tem namenom.
Zaljubljenost je predpogoj za skupno prihodnost. :))[/quote]
Ni res, zaljubljenost vodi v pogubo. Najbolje je zvezo začeti brez zaljubljenosti.[/quote]
Kateri so pa potem tisti dejavniki, ki vplivajo na to (po tvoje), da sploh pomisliš, da bi začel kakšno zvezo? Kaj je odločilno pri tem, če to ni zaljubljenost.
Forum je zaprt za komentiranje.