Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako pisno in vljudno zavrniti moškega

kako pisno in vljudno zavrniti moškega

Z enim moškim si dopisujeva, sedaj pa me je povabil ven. Mi je simpatičen, ampak ne kot moški moški, da bi bila z njim. Kako ženske na vljuden način napišete moškemu, da si ne želite veze? Ker jaz sem bolj nerodna pri teh rečeh ..

da si samohranilka, tri otroke, vsakega z drugim, da imaš rumen izcedek iz dojke….

Poveš, da ta mesec ne moreš, ker si bila na rednem obisku pri lepotnem kirurgu, za naslednji mesec pa še ne veš, če boš lahko, ker so volitve…

Kako lahko za človeka, ki ga še nisi videla v živo, rečeš, da ti ne diši kot moški moški? In obratno, kako preko dopisovanja veš, da ti? Lahko veš, da podobno razmišljata, da ima podoben smisel za humor, ne moreš pa vedeti, ali se premika, diši, govori tako, da ti sede.

Zakaj ne bi šla na kavo z njim, če ti je simpatičen? A misliš, da ti si pa njemu avtomatično njami? Ni nujno, pa če se po pismih še tako cedi.

In zakaj bi se morala nujno dobiti v živo z njim, če ji ni do tega?
Mislim, da bi se ti še naprej rada dopisovala, kaj več pa ne. Izgovarjati se nima smisla, lepo mu napiši, da ti ni do srečanj v živo, potem pa bo, kar bo. Odločil se bo ali se bosta še dopisovala ali pa prekinila stike.

Povej mu, da je čar vajineih stikov, ravno v dopisovanu. In ker ne želiš tega pokvariti, naj raje ostane pri tem.

https://www.facebook.com/actio.si

v naslovu
kako se lahko delaš norca iz drugih resnih tem!!!

Si pa res domišljava, če misliš, da te bo na kavi kar naskočil.
A si prepričana, da se vsi, ki se dobijo na kavi,. kar naskočijo?

Kaj pa če ti njemu ne boš dišala?
Mislim, da si res ena kmečka nevesta, da ne moreš speljat niti ene kave z virtualnim znancem. Brez veze, res, šlevasto.

Ne začni si z njim dopisovati.

O kakšnem dišanju pa ene lapate .-)))))))))))))))))))))

Hvala za resne odg.

zakaj pa si dopisuješ z njim, če ti ni do veze?
ti bi rada samo enega oboževalca od daleč.

glede na to, da imam zadnje čase dosti izkušenj z zavrnitvami 🙂 ti lahko samo rečem, bodi kratka in odkrita. da se čutiš počaščena, ampak da se v tem ne vidiš. pika. konec.

samo ne pričakuj, da ti bo še naprej dvoril po mailu.

Lej, če je dedec, potem je tvoje čustveno stanje že prebral “med vrsticami” vajinega dopisovanja. Če je pizdek oz fukfehtar, potem mu nobeno dostojno sporočilo ne zaleže. Bo treba kar na orto…

In obratno, če je dama, potem mu ne bi več pisala, če ji ne bi bil všeč in ne bi imel vsaj majhne možnosti. Če pa je prasica, potem ‘ne’ pomeni ‘mogoče’. Bo treba kar vztrajat… —– tako razmišlja on.

Od kje tebi, da si on želi vezo? Morda samo na podlagi povabila ven? Si morda pomislila, da te želi samo spoznati, da želi vedeti s kom se dopisuje? Povabilo ven ne pomeni avtomatsko veze…., ne razmišljaš ti prav dosti ne?
Drugače pa lahko enostavno napišeš, da se ne spoznavaš, da ti je pisanje dovolj in stvar rešena.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

“dej stari ne teži,me ne zanimaš”

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

In obratno, če je dama, potem mu ne bi več pisala, če ji ne bi bil všeč in ne bi imel vsaj majhne možnosti. Če pa je prasica, potem ‘ne’ pomeni ‘mogoče’. Bo treba kar vztrajat… —– tako razmišlja on.[/quote]

Hahahaha, isti ptiči skupaj letajo…

Še naprej lep lajf voščim!

Kava ne pomeni resne zveze – če se zveze bojiš. Če ti pa v vsakem primeru ni do kave, je Darja2 lepo in vljudno izjavo napisala.
Zakaj pa ne greš na kavo? Predvidevam, da s prijateljicami in prijatelji, ki jih nisi spoznala prek spleta, greš. Ali se v živo že poznata pa ti je ljubše dopisovanje?

jaz pa zadevo razumem tako, da ljudje najprej začnejo stike preko neta z namenom, da se kasneje spoznajo. čar je le v dopisovanju? to je čisto najstniški koncept. kak čar? za njo mogoče, da lahko živi v utvari, kako moški medlijo ob misli nanjo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close