da ali ne?
V množici znancev imam dve zelo dobri prijateljici, obe samski, stare smo nekaj čez 30.
V zadnjem mescu pa najprej od ene in nato še od druge izvem, da imata ljubimca. Nakar mi ena od njiju pove, da obe istega; ena torej to ve, druga ne. Nobena od njiju ne upa na zvezo s tem tipom, tista, ki ve, da ga deli, itak ne, mislim, da tudi drugi predstavlja zgolj avanturo.
Pa se sprašujem ali ne bi bilo prav, da bi tudi ta, druga, vedela, da ni njegova “edina”. Ali naj ji to povem? Na kakšen način?
Povdarjam – gre za moji dobri prijateljici in ne znanki!
Hvala! 🙂
Uff… težka bo. Sem bila tudi v situaciji, ko povedat ali ne, šlo je za dobre prijatelje. Se mi je zdelo bolj prav povedat kot pa molčat ali lagat. Česar ne maram in ne počnem. Rezultat pa je bil ta, da sem bila jaz vsega kriva – in ne tisti, ki je varal. Jaz bi ravnala po svoji vesti. Pričakuj pa velik preobrat v odnosih med prijateljicami. Pa tudi, da ti nalepijo etiketo krivca.
Ja, ravno v tem je težave – tudi oni dve sta prijateljici med sabo.
Me je pa malo strah, da bo znanka, ki ravno tako pozna situacijo, tej drugi povedala pred mano. Kako naj se potem izgovarjam, da ji nisem povadala sama? In kako naj postopam do te znanke, če me namoči, ki ve, da jaz situacijo poznam?
tisti, ki ve, reci, naj pove tisti, ki ne ve. potem boste imele pa vse tri dovolj tem za pogovarjanje vsaj do novega leta. Kako si bo pa veliki je…. organiziral praznovanje, eno za božič drugo za novo leto al kako? Probaj to malo na hec obrnit, saj konec koncev obe samo izkoriščata njegov servi, če je tako kot praviš.
Forum je zaprt za komentiranje.