DONES SEM MOJI KUPU NOVE GATE
V eni od megamarketov sem v enem košu videl napisal znižano…no so ble ženske gate.Pred mano je gate ogledovala ena mamca, ble so take bele, flanelaste (gorke) za pogledat, morda mal velike, mislm take stegnene…sm reku mamci, a mislte, če bi jih kupu za punco (partnerko)
k ma 36 let, da bi bla zadovolna…pa mi je mamca rekla, č b jh men kupu b bla jest zadovolna…no pa sem uzeu pol kr 5 kosov (so ble čist pucen, skor zaston)..doma pa prsenečene…ti s čist znoru, a mislš dm jest to nosila al kwa….pa sm reku dej, usaj probi, d vidm…pa se je še bl drla, tko de sm šou raj na pir !
Japkica, zlatnina vas menda najbolj pogreje, da še brez flanelastih gat ostanete :)[/quote]
Marsikatera res..Še dobro pa, da ne vse. :)[/quote]
Mislim, da je bolj malo takšnih. So pa, vsekakor.
Sicer pa, baje vsak dobi takšno/takšnega, kot je sam.
Mislim, da je bolj malo takšnih. So pa, vsekakor.
Sicer pa, baje vsak dobi takšno/takšnega, kot je sam.[/quote]
Res je.
Imamo toliko skupnega, zatakne pa se pri nekih malenkostih, da skupnih lastnosti sploh več ne opazimo…Kot, da težimo k neki popolnosti….Finta pa je v tem, da sami nismo popolni….Pa smo spet na začetku…
Japkica, zlatnina vas menda najbolj pogreje, da še brez flanelastih gat ostanete :)[/quote]
Zdaj vse, saj se je zlato precej podražilo. Menda drage stvari lepo pristajajo na ženskah, ker poudarijo njihov intelekt. 🙂
hribbuc
te popolnoma razumem – za veliko rit – se opravičujem – pašejo res velike gate,da te kap.
kar pa se kvalitete tiče oziroma tega iz česa so, je pa seveda odvisno od posameznice. Tudi sam nosim bombažne gate, starega kroja iz edinega razloga: težave s kožo in moram imeti vso spodnje perilo, pa 90% oblačil iz čistega bombaža bombaža. Kaj mi pomaga fin material s takšnimi in drugačnimi čipkami, ko dobim srbeče izpuščaje , mi je zdravje več pomembno kot čipkaste gate 🙂
Ponoči pa itak spim brez njih.
Tako, da ni potrebe obsojat žensk, ki nosijo flanelaste ali bombažne gate.
Forum je zaprt za komentiranje.