Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj lajka slike drugih žensk

Moj lajka slike drugih žensk

Sem ugotovila čisto po naključju, ko sem šla iz firbca gledat profil ene njegove fb frendice. In sem videla, da ji je lajkal njene fotke (kjer je gor ona v takih mal izzivalnih pozah). Potem sem šla pa gledat profil vseh njegovih frendic (tistih, ki imajo odprt profil) in sem še pri parih videla, da je lajkal fotke. Kaj naj si mislim, a naj bom zaskrbljena, totalno me je zagrabilo ljubosoumje. BTW moje fotke ni nobene lajkal.

daj gor tangice pa fuk štumfe, nastavi rit pred ogledalo, se slikaj pa daj na FB…boš potem videla, če bo kaj lajkal al bo ti samo stisnil eno okoli kepe…

A to laja na druge babe, al kaj dela, ne štekam?

Hmmm, koliko časa sta v vezi? Da tako rad opazuje druge ženske … Kolikor jih jaz poznam te moške, vsaj tiste res resne, ne lajkajo druge ženske …

Tipček očitno pogleduje za drugimi. Jaz bi ga vprašala, kako bi se on počutil, če bi lajkala fotografije mojih fb frendov, seveda v takšnih bolj razgaljenih pozah… Verjetno, da mu ne bi bilo kul. No, meni to ne bi bilo všeč in tega ne bi tolerirala.

Eh, si ti za cajtom;)

Ja, včasih so dedci oblajali fejst babnice na veselicah in kelnarce v gostilni in njihova za to ponavadi ni izvedela. Zdaj je pa ta frdamani internet vse postavil na glavo. Vsi imajo facebook profile, tja gor babe dajo svoje fotografije v izzivalnih in kočljivih pozah, dedci si jih ogledujejo in zraven tistih, kjer joški in rit še posebno vabijo, kliknejo na okence, da jim je ta fotka še posebno všeč. Temu opravilu se reče všečkanje ali lajkanje.

Včasih lajanje, danes lajkanje… gre pa v bistvu za eno in isto stvar, dedec je vedno imel in bo imel odprte oči za čare drugih, njegova si pa dela utvare, da je edina, ki jo on vidi.

Eh, si ti za cajtom;)

Ja, včasih so dedci oblajali fejst babnice na veselicah in kelnarce v gostilni in njihova za to ponavadi ni izvedela. Zdaj je pa ta frdamani internet vse postavil na glavo. Vsi imajo facebook profile, tja gor babe dajo svoje fotografije v izzivalnih in kočljivih pozah, dedci si jih ogledujejo in zraven tistih, kjer joški in rit še posebno vabijo, kliknejo na okence, da jim je ta fotka še posebno všeč. Temu opravilu se reče všečkanje ali lajkanje.

Včasih lajanje, danes lajkanje… gre pa v bistvu za eno in isto stvar, dedec je vedno imel in bo imel odprte oči za čare drugih, njegova si pa dela utvare, da je edina, ki jo on vidi.[/quote]

Bi ti odgovorila, pa nimam časa, ker se grem na fejsbuk registrirat, imam par tako seksi fotk, da še grinpis trzne. :))))

Eh, si ti za cajtom;)

Včasih lajanje, danes lajkanje… gre pa v bistvu za eno in isto stvar, dedec je vedno imel in bo imel odprte oči za čare drugih, njegova si pa dela utvare, da je edina, ki jo on vidi.[/quote]

Bi ti odgovorila, pa nimam časa, ker se grem na fejsbuk registrirat, imam par tako seksi fotk, da še grinpis trzne. :))))[/quote]

Eh, sej ni treba odgovora, samo en hvala za pojasnilo bi pa sedel na plodna tla:)))
Aha, Bog ti požegnaj tvoj fejsbuk, samo ne pol semle jokat hodit, kaj pa zdaj, kaj naj, vsi me lajkajo….:)

Bi ti odgovorila, pa nimam časa, ker se grem na fejsbuk registrirat, imam par tako seksi fotk, da še grinpis trzne. :))))[/quote]

Eh, sej ni treba odgovora, samo en hvala za pojasnilo bi pa sedel na plodna tla:)))
Aha, Bog ti požegnaj tvoj fejsbuk, samo ne pol semle jokat hodit, kaj pa zdaj, kaj naj, vsi me lajkajo….:)[/quote]

Ne morem oploditi tvojih tal, pa vseeno hvala. Grem naprej lajat…..na hotkote, al kako se jim reče.. 😛

Pobrij se, da ne boš zgledala kot ena zanemarjena baba! Valda gleda druge kosmatinka!

čisto po NAKLJUČJU si šla IZ FIRBCA gledat profil NJEGOVE fb frendice ?
tako kot verjetno čisto po naključju malce prebrskaš njegov mobi?
in čisto po naključju si eno posesivno ženšče, ki zasleduje svojega moškega … dokler ne najde, kar ji ni všeč … in potem objavlja na forumih svojo bolečino …

in zdaj si našla, kar si iskala …no zdaj pa njega hajd za mizo in mu povej tako kot nam … da si slučajno stikala za njim in da si čist po naključju našla, kaj mu je všeč … in da si, sicer nerada, šla potem gledat še k drugim frendicam … in da pravzaprav sploh nisi hotela odkriti tega, le malce te je firbec matral, kaj počne, ko tebe ni zraven … in zdaj si zgrožena odkrila, da je tudi njemu (bohpomagi) včeš dobra rit … in da te razganja od ljubosumja…in da naj za božjo vendar pritisne lajke še k vsem tvojim fotkam… da se ti bo, grdoba moška, vsaj malo odkupil …

tako da, ko boš naslednjič naslednjič čisto po naključju stikala po njegovih privat zadevah… in odkrivala toplo vodo, da tvoj ni copata in da pač pogleda okoli sebe … in da so mu všeč nekatere fotke …imej v mislih, da tudi tebi paše, če ti kdo da kak kompliment in da tudi tebi paše, če kdo lajka tvoje fotke …in da to, da te nekdo ljubi, ne pomeni, da mora po svetu hoditi s plašnicami na očeh …

najbolje od vsega pa boš naredila … da nehaš stikati po profilih … če ne preneseš dejstva, da tvoj pač lajka ženske v perilu …
včasih so tipi kupovali playboy, zdaj imajo to zastonj …pa svet še vedno stoji …

Kaj pomeni lajkat?
Poglej mu še privat sporočila na Fb pa če je kaj takega potem mu zateži če ne pač moški kot vsi moški ..radi gledajo nage babe

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Večji problem je ker njo ne lajkajo.

V resnici je pa čisto odvisno kako on (in tudi kako ti) razumeš besedico LIKE.
Če jo po moško… gre pač za nekaj kar ti je všeč… tako kot so ti všeč avtomobili, pa lepa slika morja, steklenica mrzlega piva, ipd… ti je lahko všeč tudi fotka ženske.
Načeloma to ne pomeni nič… razen da je nekaj za pogledat na fotki.

Seveda pa lahko tudi on to dojema drugače… potem pa lahko pomeni.
Ampak ker ga ne poznam osebno… pač ne vem. Ti bi ga pa že morala poznati.

Spodobilo pa bi se, da jo “on” lajka, če je že njen.:)

Pa sej ne morem verjet. Tip ji šmira z drugimi, njo pa še zanima, kaj naj nardi..

Spodobilo pa bi se, da jo “on” lajka, če je že njen.:)[/quote]
Ljudje smo takšni, da se vsega prej ali slej naveličamo…:)

Zato tudi avte menjujejo (jaz ne, ker nimam denarja) vsakih par let.

Hehehe, včasih so ženske norele, če je imel tip kakšen ‘odrasel’ cajtng… danes pa zaradi lajkanja. So mar znanke res tako dosegljive? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eh….To je bolj za lajšanje domišljije. 🙂
Ne verjamem,. da so tako dosegljive.

Norijo pa zaradi ljubosumnosti, ker same več niso zanimive.

Norijo pa zaradi ljubosumnosti, ker same več niso zanimive.[/quote]

Robi, ti ziher nisi moj alter ego? :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Norijo pa zaradi ljubosumnosti, ker same več niso zanimive.[/quote]

Robi, ti ziher nisi moj alter ego? :)))))))[/quote]
Mislim, da ne. A te spominjam na njega ?

Robi, ti ziher nisi moj alter ego? :)))))))[/quote]
Mislim, da ne. A te spominjam na njega ?[/quote]

aha 🙂

Sem opazil, da imava marsikaj skupnega…:)

Sem opazil, da imava marsikaj skupnega…:)[/quote]

Sonce, npr. 🙂

Sem opazil, da imava marsikaj skupnega…:)[/quote]

Sonce, npr. :)[/quote]
Ja…Pa sojino mleko na primer….:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close