Kako dneve preživljate samske ženske?
Zanima me, kako dneve preživljate tiste ženske, ki ste samske in ki želite od življenja veliko – ki jemljete vsak dan kot darilo, ki ga je potrebno čimbolj izkoristit. Za tiste, ki imajo družine vemo, da so večinoma ves čas priklopljene na svoje moške in otroke, kaj pa tiste, ki ste prepuščene same sebi? S čem si polnite dneve? Kam greste? Obstajajo sploh kakšne interesne skupine/društva itd, kamor lahko zahajaš kot posameznik – da ni ravno nujno, da prideš v paru in te nihče čudno ne gleda? Vsak nasvet bo dobrodošel.
LP, samika
Sicer se strinjam, da se nekatere ženske res “prilepijo” oziroma omejijo samo na otroke in moža, vendar nismo vse takšne. Jaz imam recimo nasprotni problem to pomeni, da ko sem rodila hčerko, so mi vse govorile: da te ne motim, verjetno nimaš časa….itd. Zakaj pa ne bi imela časa tudi kaj zase?! Mislim, da je to stvar samoorganiziranja.
Sam sem počel približno isto dokler sem bil še samski – le da sem hodil tudi veliko na razne kavice & klepete in obiske k raznim prijateljem, sorodnikom (ja, predvsem k tistim v parih) – in pa znečaki v vrtce, šole njihove prireditve, rojstne dneve, igrišča… itd.
Zdaj – ko pa nisem več samski… bolj ali manj – počnem isto. Le da imam v več točkah družbo.
Forum je zaprt za komentiranje.