Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačijo me zasedeni moški

Privlačijo me zasedeni moški

A nisem smotana? Sem pa še mlada in upam, da me bo pamet srečala z leti =))
Skratka, mojo pozornost bo prej dobil tisti, ki ima punco poleg sebe kot pa tisti, ki je nima.
Grrrr, vedno hočem tisto, česar ne morem dobiti =)

Nisi smotana.

Čustveno nezrela si, z nizkim samospoštovanjem, če si moraš sama sebi dokazovati svojo žensko vrednost s tem, da drugim spelješ moške. Samozavestna ženska, ki se ceni in spoštuje, tega pač ne rabi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Predlagam, ti da se raje kar lotiš problema, če nočeš istega povedati tudi čez 15 let…

Poznam namreč eno, ki je tako mislila pri 20, 30 (no… takrat se je sicer že zavedala problema in ga poskušala rešit), pa se ji tudi pri 40 še kdaj isto zgodi…

Ja, vedno si najbolj želimo tisto, kar nam ni dosegljivo.)

Ja, vedno si najbolj želimo tisto, kar nam ni dosegljivo.)[/quote]

A tako Bibitka? A nimaš doma vsega, česar si želiš? 😀
S kakšnim oženjenim bi bilo bolj zanimivo šmirat, a ne? ;))

Ja, vedno si najbolj želimo tisto, kar nam ni dosegljivo.)[/quote]

S kakšnim oženjenim bi bilo bolj zanimivo šmirat, a ne? ;))[/quote]

Joj, matjazko, pa zakaj vedno spreobračaš, kar jaz napišem? 🙂

Pa rajši odgovori, ali ni res, da si želimo tisto, kar nam ni dosegljivo… potem pa ugotovimo, da tisto sploh ni “tisto pravo”. Saj poznaš tisto basen “O lisici in kislem grozdju” :))

Ti lisica! 🙂

Tadej, poznaš tisto pesmico “Lisička je prav zvita zver … :))))

S kakšnim oženjenim bi bilo bolj zanimivo šmirat, a ne? ;))[/quote]

Pa rajši odgovori, ali ni res, da si želimo tisto, kar nam ni dosegljivo… potem pa ugotovimo, da tisto sploh ni “tisto pravo”. Saj poznaš tisto basen “O lisici in kislem grozdju” :))[/quote]

Jah, če je poročen, se je pač treba za silo zadovoljiti s tem kislim grozdjem doma, a ne? 😀

seveda, samo da pove vsega: … a grozdje kislo ji je… 🙂

Pa rajši odgovori, ali ni res, da si želimo tisto, kar nam ni dosegljivo… potem pa ugotovimo, da tisto sploh ni “tisto pravo”. Saj poznaš tisto basen “O lisici in kislem grozdju” :))[/quote]

Jah, če je poročen, se je pač treba za silo zadovoljiti s tem kislim grozdjem doma, a ne? :D[/quote]

matjazko, tebe bom pa jaz po “nagi riti”, če se ne boš poboljšal.:)

tadej, kislo, kislo grozdje …. ker je nedosegljivo :))

Ženske ste vse lisičke….:)

Saj tisto, kar nam je dosegljivo, nam več ni zanimivo…..
A ti si že probala, da veš, da ni to tisto pravo, kar si probala ? 🙂

Saj o tem jaz ves čas govorim .)

Pa saj smo menda že vsi “probali”… smo si nekaj želeli (kakšno stvar npr.), ko smo jo dobili pa ni bila več zanimiva.

Ne vem, kaj točno vidva z matjazkom namigujeta, lahko pa jih ti tudi dobiš… kar postavita se v vrsto .)

Tema je o zasedenih partnerjih/partnerkah…..Kaj pa lahko jaz dobim, če se postavim v vrsto, pa mi ni jasno…:)

Tema je o zasedenih partnerjih/partnerkah…..Kaj pa lahko jaz dobim, če se postavim v vrsto, pa mi ni jasno…:)[/quote]

Že res ja, temo pa je odprla _smotana_, in ne jaz.:)

Po nagi riti.:)

saj! Grozdje ti je kislo, pol pa v hribe hodiš… 🙂

Verjetno boš dobila kakšnega ki je zaseden, ampak zapomni si vedno boš na drugem mestu…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Verjetno boš dobila kakšnega ki je zaseden, ampak zapomni si vedno boš na drugem mestu…[/quote]

Kako veš?

Tema je o zasedenih partnerjih/partnerkah…..Kaj pa lahko jaz dobim, če se postavim v vrsto, pa mi ni jasno…:)[/quote]

Po nagi riti.:)[/quote]
A takšne igrice bi se ti šla…Če boš dovolj nežna, ni problem, se lahko postavim v vrsto…:)

Po nagi riti.:)[/quote]

Bibitka, kaj je to neka pritajena agresija v tebi? Si boš morala dati malo duška nad kom? Malo svojega natepi, ker jaz ti nisem na dosegu rok, da bi me našeškala. 😀

A poznaš kakšno, ki ni nežna? 🙂

Zakaj bi druge tepla, če ti provociraš. Te bom že dobila v roke… nič bat .:)))))

Bibitka, zakaj te privlačijo zasedeni moški? Malo nam razloži. 🙂

Saj je že razložila… vse kar je nedosegljivo… 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close