Podpirate neodvisnost sledecih teritorij in komu pripada sledici teritorij
-neodvisnost Dalmacije
-neodvisnost Krajine
-neodvisnost Slavonije
-neodvisnost Slavonije
-neodvisnost Zagorja
-Del Istre Sloveniji (ali) in Italiji
-Dalmacija pripada Italiji če nič drugega Dalmacija samostojna država
-Krajina pripada Srbom
-Slavonija pripada Srbom(ali) in Madžarom
-Zagorje Slovencem (ali) in Madžarom
Ljudje povejte ali se strinjate z temi rešitvami , če se ne strinjati povejte komu kaj pripadajo sledeče teritorije naštete zgoraj
Nikomur ne pripada nič….Vedno bolj se delimo….že same družine razpadajo….Ne znamo več živeti drug z drugim…Zato nobeno ločevanje in meje, ne bodo naredile ljudi srečnejše ali svobodnejše.
Jaz isto…..Naučiti bi se morali sprejemati sebe in sočloveka, kot sebi enakovrednega, ne pa soditi po narodnosti…pa ne vem čemu vse…..Vsi si delimo ta planet.
nič od naštetega, lahko začnemo že s tem da istra ni nikoli pripadala sloveniji..drugače pa podpiram vsako idejo, ki bi nas združila z Avstrijo, politično in ekonomsko[/quote]
Po moje je najboljše, da se kar preseliš. Saj zdaj niso več tako sovražni do Slovencev. V Celovcu je celo vse večje število vpisov v slovensko šolo in to avstrijskih otrok. 🙂 Če rabiš kakšen kontakt za Celovec, me mirne duše kontaktiraj. 😉
Ne, človek ni napaka narave… temveč dar, ki ga pridno zlorabljamo. 🙂
Me pa veseli, da je razlog tvojega smeha moja izjava in ne marihuana ali vdihavanje dušikovega oksida. :))) Drugače pa, so čustveni odzivi zelo dobrodošli, ker delajo iz človeka človeka. 🙂
nič od naštetega, lahko začnemo že s tem da istra ni nikoli pripadala sloveniji..drugače pa podpiram vsako idejo, ki bi nas združila z Avstrijo, politično in ekonomsko[/quote]
Po moje je najboljše, da se kar preseliš. Saj zdaj niso več tako sovražni do Slovencev. V Celovcu je celo vse večje število vpisov v slovensko šolo in to avstrijskih otrok. 🙂 Če rabiš kakšen kontakt za Celovec, me mirne duše kontaktiraj. ;)[/quote]
saj ni nikomer treba nikamor hodit, gre se preprosto za to, da se v počasnem procesu preoblikujemo v eno od avstrijskih zveznih dežel, ukine se parlament, in državni svet ter predsednik države, na državni ravni nas zastopa 3-5 poslancev na Dunaju, uvedemo deželnega glavarja in deželni svet, ki bi štel po dva poslanca iz vsake slovenske regije, uikne se ustavno sodišče, potem ukine se večina občin in se vrne na število pred osamosvojitvijo, ukine se še nekaj upravnih enot, ukine se vojska…sami plusi za nas
glede sovražnosti avstrijcev do slovencev, ne vem, zakaj bi na ravno oni tako sovražili, ko se pa znamo tako lepo sami, je pa res kar praviš, da se povečuje št.slovencev v avstriji, malo čez mejo se da kupit gradbeno parcelo za cca15000 eur, sončna lega, na ravnini, komunalni prispevek je 1800 eur, s tem da ti po končani gradnji vrnejo 1100 evrov, gradbeno dovoljenje dobiš v roku 1 meseca itd..stvari o katerih lahko mi samo sanjamo, da o tem da imajo 3 najvišji bdp v evropi
ne zgubljamo besed…pa kaj ti razlagam, saj vse veš))
in kak kontak imaš ti v Celovcu? pa ne menda pri svobodnjakih?)))
Kako so stvari preproste, a ne fleš?!
Pa še za lipicance se ne bomo več kregali. Za konjušnico smo pa ja vedno lahko poskrbeli. 🙂
seveda so, sami jih zapletamo, vsi vpijejo, kako drago državo imamo in neučinkoviti( kar je vse res), konkretno se ne naredi nič, glede lipicancev pa tole, ravno toliko so slovenski kot avstrijski…skratka še najbol bi si jih lahko lastili Španci ampak za naše konjušnike je bistveno to da jih zastrupljajo, konje in odnose..
Forum ni primeren za neprisebne Srbske nacionalistične glave in NI za izzivanja.
Ta nacionalizem vas je “nateral” iz Hrvaške in Kosova, vam pomaga pri nastajanju neodvisne države: Beogradski pašaluk in vas dela nepriljubljene v vaši okolici.[/quote]
v Vojvodini 80% Srbov
v Sandzaku so “Bosanci” manjšina
Republika Srpska 90% Srbov
pazi da ti ne boš preveč nepriljubljen/a lahko se ti zgodi marsikaj česar si ne želiš
za začetek mi lahko poveš tvojo telefonsko številko ime priimek naslov email
Forum je zaprt za komentiranje.