Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KATERA INŠPEKCIJA?

KATERA INŠPEKCIJA?

Zdravo,

zanima me, če morda kdo ve na katero inšpekcijo bi se lahko obrnila zaradi sledečega problema.

Namreč konec januarja so nam monterji montirali kuhinjo. Konec avgusta so se mi odmontirale ročke na parih predalih. Problem je ker se predala z ročko ne da več odpreti. O zadevi sem obvestila trgovino, kjer so mi svetovali naj jim za čim hitrejše popravilo pošljem e-mail. Mail sem posredovala še isti dan oz. takoj po pogovoru. Po 14 dneh nisem dobila nobenega odgovora zato sem mail posredovala še enkrat in prosila za čim hitrejše popravilo. Tudi po drugem e-mailu od trgovine nisem dobila odgovora o datumu popravila. Vmes sem jih nekajkrat poskusila dobiti prek telefona pa tudi nobenega odziva od njih.
Približno 3 tedne nazaj sem jih uspela priklicati. Gospod, ki se je oglasil mi je zatrdil, da je e-mail posredoval naprej v reklamacijsko službo in da ga bo posredoval še 1x. Če v roku 2 dni ne dobim nobenega odgovora naj še 1x pokličem. Takoj po zaključku klica so nas klicali iz reklamacijske službe in obljubili popravilo v roku enega tedna. No od njihovega klica so minili že 3 tedni moji ročaji pa so še vedno nepopravljeni.

Naj povem tudi to, da je bila kuhinja v celoti z gotovino plačana še pred montažo, tako da ne bi slučajno kdo mislil, da smo jim kaj dolžni in zaradi tega ne želijo odgovoriti na klice in maile.

Za vsak nasvet kaj narediti bom hvaležna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close