Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako otroku razložiti sex …))

Kako otroku razložiti sex …))

Končno nekaj UPORABNEGA za razlago našim otrokom!
Za vse tiste,ki niso razumeli tistega o rožicah,čebelicah in štorkljah, je tu vse lepo razloženo.

ŽENSKO TELO je kot večdružinska hiša.

Spod stanujejo LUKNJEVI, ki imajo dva vhoda, na sredini so TREBUŠČKOVI in zgoraj so ZIZKOVI.
LUKNJEVI dobijo večkrat obisk – včasih pridejo LULČKOVI, občasno pa tudi RDEČKOVI.
Ko so na obisku RDEČKOVI, takrat LULČKOVI večinoma ne pridejo, ker se med seboj ne razumejo najbolje. Ko pa RDEČKOVI odidejo, pridejo LULČKOVI spet na obisk.
Enkrat so LULČKOVI ostali predolgo na obisku in so zato RDEČKOVI bili tako jezni, da niso hoteli več priti na obisk.

Kmalu zatem so TREBUŠČKOVI zgradili balkon, da ZIZKOVI niso mogli več videti dol k LUKNJEVIM in so zato vložili tožbo. Ta je trajala 9 mesece in ZIZKOVI so dobili tožbo, tako, da so morali potem TREBUŠČKOVI porušiti svoj balkon.

Ko se je to zgodilo, je bil spet mir v hiši, LULČKOVI in RDEČKOVI so spet prihajali redno in izmenično na obisk. LULČKOVI so še vedno prihajali pogosteje kot RDEČKOVI, ker so se pri LUKNJEVIH odlično počutili,razen, če so LUKNJEVI pozabili prezračiti in počistiti stanovanje. Takrat so LULČKOVI ostali raje doma.

Se pa je tudi že zgodilo, da so LULČKOVI že prišli do vrat LUKNJEVIH, a nikakor niso mogli vstopiti, ker zvonec ni delal, kot bi moral.

Kako je lepa takšna družinska hiša, ne?

Obstaja pa tudi 6- družinska hiša. Tu obiščejo LULČKOVI občasno tudi RITKOVE pri zadnjem vhodu in USTKOVE na podstrešju, posebej takrat, ko so RDEČKOVI na obisku pri LUKNJEVIH.
Na stranskih vhodih sem pozabil omeniti ROKČEVE, ki so zelo prijazna in ustvarjalna družina. Najbolj je zanimivo, da to hišo vedno znova in znova na svetlo prepleskajo, posebej pod streho in balkon pri ZIZKOVIH, pri LUKNJEVIH pa občasno tudi kosijo. Se pa včasih tudi zgodi, da so LUKNJEVI siti obiskov in nočejo odpreti vrat LULČKOVIM. Takrat LULČKOVI ostanejo doma in jezno pljuvajo po stanovanju. Je pa tudi potrebno omeniti JAJČKOVE, ki so LULČKOVI podnajemniki in so nerazdružljivi prijatelji. Za ROKČEVE iz stranskega vhoda pa velja, da zelo radi istočasno, ko so na obisku pri LUKNJEVIH, gredo pozdraviti še ZIZKOVE !

No zdaj veste!!! :)))))

Bibita kolk si stara? SI že 10?

A ti tko otročja ali mlada delujem? :))

Aha, sem pozabila napisat… a prideš tudi ti na večerjo?:))))

kdo razume ženske …

Moški :)))))

Ne moreš iz svoje kože

Bibita, to je smešno le do trenutka (ali pa tudi ne), ko te začne bitje z ogromnimi očkami res spraševati te zadeve. Potem tudi tista razlaga z lupčkanjem ne zaleže, ker ti lahko čez par dni otrok pove, da je pa danes seksal s tem in tem (sta si dala lupčka v vrtcu)… bog ne daj, da reče z atijem ali mamo. Lahko dobiš socialno na vrata.

http://www.youtube.com/watch?v=91Ha6KDCYEM

ps; sem spet preresna zate, a? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne, niti nočem, ker se v svoji koži čist dobro počutim.

Jaz na to, kar sem prilepila gledam izključno kot na štos, hec. 🙂 Nisem jaz avtor tega, to sem dobila na meil. O vsem ostalem pa pri tem, nisem razmišljala niti se nisem poglabljala. Enako ne, kot pri drugih štosih o moških in ženskah, ki smo jih vsi po vrsti lepili.

Ta reklama mi je ena lepših v zadnjem času :)))

Nimam občutka, da si kaj pre(resna). :)))

Jaaaaaaaaa? Kaj pa ko sem se pred časoml lotil (tudi) tvojega vizualnega opisa, na osnovi občutka. Kaj si že zatipkala??? Torej, obstajajo strahovi. Ženska z dvema obrazoma?

Hehehe… ti si pa očitno mene zamenjal s katero drugo :)) Sploh ne štekam, zakaj gre.:)

Dopuščam pa tudi, da sem jaz pozabila (ker zadnje čase me pa spomin res malo daje) zato prilepi, ta najin pogovor, pa bova potem kero rekla.

Kdo bo to našel. Rekle sem nekako takole. Bibito si predstvaljam kot crnolasko s kratkim lasmi, …Potem pa se je pojavil ukaz: STOP.

Vem Bibitka, vem. Res je to že pred časom krožilo okoli. 🙂
Včasih so govorili tudi, da iz heca otroci ratajo. :)))))

Jp, reklama je res simpatična. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To se spomnim, da je nekdo res napisal (nisem čisto prepričana, da si bil to ti). O kakšnem direktnem ukazu STOP pa ne vem; verjetno nisem naprej komentirala.

Ampak povej ti meni, kaj ima to s tem, da obstajajo STRAHOVI in naprej, ko se vprašuješ (saj na koncu tega stavka si naredil ?) da sem ženska z dvema obrazoma. Tega pa resnično ne razumem, kakorkoli obračam.:) ))

Eh, vidim, da so imeli nekateri res prav, da lepim stare štose. Sem mislila, da je ta nekaj čisto novega, jaz ga še namreč nič slišala. :))

Kdor se dobro počuti v svoji koži ga nič ne moti. Ker pa si me takrat zaustavila sem imel občutek da Bibita le ima nekaj svojih težav in da to le ne drži. Kdo zabava druge (tako sem te ocenil) ima pogosto svoje strahover in bolečine, le da je ta obraz skrbno skrit….

Ma daj moški111, čisto preveč sva zatežla tole temo Bibiti.

Bibita, se opravičujem. 🙂

Imas prav. Ko zatezim zatezim. Bibita sorry.
Nadaljujte s froci…

A, to pa ni čisto res, da tistega, ki se dobro počuti v svoji koži, nič ne moti. Daleč od tega.

No, to da si me ocenil, da vas tukaj zabavam… proti temu res ne morem nič, prav mi je, ker lepim stare štose :)))))

Obraze pa imamo več ali manj tukaj na forumu vsi skrite, se ti ne zdi? Mislim, da pa tudi ni nobenega med nami, ki se ne bi srečeval tako s strahovi kot bolečino. Življenje niso samo štosi, je še tudi kaj vmes in …. :)) Tako, da če si si na osnovi tega naredil sliko oz. predstavo o meni…. hmmm 🙂

Kaj veš, mogoče pa sem kakšna blondinka, debelušna, sexi, ki vozi ferarija :)))) tistega štosa trenutno ne najdem… če ga bom ga prilepila :))))))

Ma daleč od tega, jaz sem prav esela, če začnemo smetit:)))

Jaz sem se ubadala z odgovorom “mojemu moskemu111” to sem si pa že morala malce več časa vzeti…. pa štosa o blondinkah nisem našla :)))

Evo moški, posebej zate sem se potrudila in poiskala :)))

Zgodila se je prometna nesreča. V Lojzetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 5.000 EURO, da bi se izognila policiji.

Lojze se je strinjal. Iz radovednosti jo je e vprašal:

“Ali vam lahko postavim eno vprašanje?”

“Seveda.” je odgovorila blondinka.

“Veste, jaz že 30 let delam v še kar uspešnem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste, kako vam je to uspelo?”

“Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge.”

“To je tako po domače, da se jebete za denar?” pravi Lojze.

“NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. Jebanje za denar je tisto,

kar vi že 30 let delate v vašem še kar uspešnem podjetju!”

Jaz sem se ubadala z odgovorom “mojemu moskemu111” to sem si pa že morala malce več časa vzeti…. pa štosa o blondinkah nisem našla :)))[/quote]

Opa!! A pa nisi pri 10 mal premlada za moškega?? :)))))))

Jaz sem se ubadala z odgovorom “mojemu moskemu111” to sem si pa že morala malce več časa vzeti…. pa štosa o blondinkah nisem našla :)))[/quote]

Opa!! A pa nisi pri 10 mal premlada za moškega?? :)))))))[/quote]

Ja, saj tega tudi ne razumem, najprej moski111 ugotovi, da sem tam nekje 10 :)) potem pa napiše, kdo bi razumel ženske? :))

Tisto mojemu moskemu111 sem dala v narekovaj :)))

Tega še jaz ne razumem, ne da bi otrok…:)
Kdo pa je sodil o tožbi..Pa pravica do pritožbe ????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close