Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner ali ljubimec?

Partner ali ljubimec?

S partnerjem sva skupaj 5 let, vrstnika, neporočena, brez otrok, oba izobražena, dobro situirana, in skupaj bi skozi življenje dobro furala. Problem je v tem, ker v njega nisem bila nikoli zaljubljena. Imam ga rada in to je to.

Sedaj pa mi je glavo zmešal en mulc (6 let mlajši od mene), neizobražen (ima srednjo šolo), živi pri starših, sicer je v službi, ampak me je sram povedati kje je zaposlen, oziroma kakšen poklic opravlja.

Problem je v tem, da ta mulo noče več biti z mano, če ne zapustim svojega partnerja. Skrata hoče biti moj fant in ne moj ljubimec.

Zdaj pa me zanima ali naj ga pozabim in dalje živim povprečno dolgočasno življenje s partnerjem ali naj reskiram, partnerja pustim in odidem z mulcem.

tega posta pa sploh ne mislim kometirati 🙂 Škoda živcev.

nea hodi, čuj

idi čimprej, čuj

Jaz sem za žrebička!

In zakaj za vraga to sprašuješ na en forum kot je Starševski čvek??? Kako pa naj mi vemo, kaj bi ti rada od življenja??? Pomeni se sama s sabo.

joj, zdaj bo še bolj zmedena … a ne znaš prjazno odgovorit?! npr.: poslušaj srce!

odloči se sama, ampak moraš pa vedet, da obstaja 50 %, da bo s tem mulotom, kot mu praviš, zelo fajn, in pa 50, da bo zveza popoln polom. glede na to, kako ga opisuješ, pa je več kot očitno, da ne uporabljaš niti najmanj možgane, ampak razmišljaš kot 15-letnica.

Jaz sem imela podobno izkušnjo, samo da sem se ločevala od partnerja. Spoznala sem luštnega, privlačnega moškega, ki je bil tudi nekaj let mlajši, precej manjšo stopnjo izobrazbe, tudi mene je sram povedati, kakšen poklic je opravljal. Kljub vsemu sem na podlagi slabe izkušnje glede bivšega partnerja – v odnos sem šla s čustvi in ne z glavo sklenila: nikoli več. Če bom še s kom, bom do njega nekaj čutila, ampak bom tudi z glavo vedela, da je to prav.

In ne glede na to, da sem bila samska se v odnos nisem spustila – kajti ko se enkrat spustiš, je z vsakim dnem, vsaj meni kot ženski, težje stran. Kar se mene tiče – vklopi razum. Že moj partner je imel nižjo stopnjo izobrazbe in zelo težko sem se z njim kaj pogovarjala. Ampak so bile tudi druge stvari.

Moja (pametna) teta mi je enkrat rekla: če hočeš imeti dober zakon, moškega ne smeš imeti preveč rada oz. on mora imeti tebe veliko rajši. Pa ne smeta se prevelič razlikovati. Vem, kaj je hotela s tem povedati.

Po pravici povedano, ne želi si čustvenih gugalnic z možem, s katerim nameravaš imeti otroka. Čisto ok je, da ga imaš samo rada in pa da spoštuješ, pa da veš, da sosedova trava ni nič bolj zelena kot tvoja.

Zgoraj ena govori o šansah, da so pol pol, da bo s tem “mulcem” fajn, kakšne pa so šanse, da bo fajn s partnerjem? Kaj meniš? Če že zdaj ni toliko fajn, da ne bi resno razmišljala o odhodu in novem začetku z drugim.

Zanimivo, koliko se jih je oglasilo, ki so imele/imajo nekoga z manj izobrazbe. Moja ljubezen ima ‘samo’ poklicno šolo in dela za tekočim trakom od šestih do dveh, jaz magistra. Samo je bister, razgledan, duhovit in se z njim lahko pogovorim vse (kar z bivšim možem, prav tako mag., ni bilo možno, plašnice na očeh in ušesih).

Predvsem razmisli, kaj bi s partnerjem. Ostalo pa potem.

Najdi tretjega 😉

škoda živcev za tvoje “pismo”

Pa lep pozdrav

Točno to. 🙂 Zmešana sem kot kura. Zaradi tega mulca delam zase precej nenavadne stvari. Sploh se ne prepoznam. Prej realna, načelna, zdaj pa kot neka prfuknjena najstnica. 🙂

če te je sram poveati kakšen je njegov poklic potem niste zaljubljeni vanj in ga pustite na miru kot da bi se sramovali njega in to kar je!!!

Evo moj je kamnosek nekvalificiran delavec jaz pa sem univerzizetni diplomiran inžinir kmetijstva in on je moj že 10 let imava družino s tremi otroci in spotštujem ga ker opravlja svoje delo dobro in je priden kot malo kdo!!!

neizobražen?? s srednjo šolo je zate neizobražen? kaj ti pomaga tvoja visoka izobrazba,če nimaš možganov niti za 1 gr. . Preveč se ceniš.Pusti “mulca”,da si najde nekoga,ki ga bo spoštoval in imel rad

kaj misliš biti s tem “mulcem” in se ga do konca življenje sramovat in skrivat? ja kaj zaboga pa dela da te je tok sram?
jaz edino z mesarjem ne bi mogla hodit,…ostalo pa zame ni nič sramotnega

Točno tako.
Neizobražen mulc-ampak ve kaj hoče.
Ti izobražena -pa ne veš, kaj bi.
Zbudi se, pristenek je ponavadi trd in boleč.

neizobražen?? s srednjo šolo je zate neizobražen? kaj ti pomaga tvoja visoka izobrazba,če nimaš možganov niti za 1 gr. . Preveč se ceniš.Pusti “mulca”,da si najde nekoga,ki ga bo spoštoval in imel rad[/quote]

Ali je človek s srednjo šolo neizobražen? Kaj sem potem jaz, ki nisem srednje šole videla niti od znotraj?

Pusti partnerja in idi z mulcem, partnerja si namreč ne zaslužiš.

Hafhaha, bravo. Maš prov.

Še nimaš dovolj? Čak še mal, zdaj pridejo monike, katerih možovi so šli raje s prjatli na “pir”, te te bodo popljuvale do konca :)))))))

Pusti pri miru in nadaljuj po starem. Če kakšen od njiju vztraja pa ostani znjim. Če bosta vztrajala oba, toliko bolje. Tisti ki bo ostal, ti sporoči, da lahko počenjaš kar želiš. Če noben, najdeš pa dva druga. Al pa tud ne. Al pa tri. Go with the flow.

Če še ne znaš, se oboroži z dobro manipulacijo, ta koristi. In nauči se brisat zgodovino brskalnika in klepetov. Pa skrivaj mobi oz imej dva.

Jaz ti lahko samo povem da pridejo velike razlike v življenju ,malo zaradi svojega ega ,malo pa tudi zaradi žlehtnobe med izobraženim in manj izobraženim.
Pri meni je že tak primer.Danes bi ravnal drugače .

Z drugimi besedami povedano ,da tudi tebe moški nesme imeti preveč rad ,
To prakticiramo tudi pri nas doma..

…Mi je všeč tole mnenje…
…ker res sploh ne razumem tega “
…me je sram povedati kakšen poklic opravlja”…ja pa kaj pa je v kateremkoli poklicu sramotnega???…
vse poklice rabimo – evo npr. če nebi imeli smetarjev – bi se zadušili v dreku, zboleli… – spomni se Neaplja…vsi poklici so cenjeni nič ni sramotno
moje menenje je bolj sramotno to, da obstajajo osebe, ki to tako sodijo, da so manj sramotni zaradi izobrazbe

…pa saj s človekom nisi zaradi izobrazbe in dela, ki ga opravlja – ali pač? poleg tega veliko oseb ima nizke izobrazbe in dela na teh vzporednicah, kar še ne pomeni da niso sposobni narediti fakultete ali doktorata…lahko, da niso imeli finančnih možnosti za to, lahko da jih je določen poklic apč tako veselil – npr. biti frizer, kuhar ipd…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close