Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Midva s poštarjem

Midva s poštarjem

Midva s poštarjem imava čudovit odnos. On je mene vesel, jaz sem vesela njega.Neverjetno, res. Včeraj sem prav lepo razveselila poštarja.Mislim, da je to edini moški, ki me vedno vidi z vsemi možnimi barvnimi sponkami v laseh, v halji, ponavadi še vso zalimano ali z na pol razmazano kremo na obrazu, pa je kljub temu blazno nasmejan in prijazen. Maybe its just his personality. Zadnjič pa je on mene razveselil, ko je šel mimo mene in se je hotel naredit frajerja , mi začel mežikat in se zaletel v velik ogromeen plakat.Mogoče pa mi ni mežikal ampak mu je šlo nekaj v oko pa zato ni videl dobro pa se je zaletel v plakat.Mogoče.Maybe. Ah! Ta čudovita poštarska harmonija ne more trajati, prepričana sem. Nekoč bo prišel poračun za vsa ta leta prijaznosti. Tako malo je potrebno, da sem zadovoljna, res.

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

upam da se vama računica izide))

Ja, ja…Res mu je nekaj padlo v oko….:)))))
Si mogoče takrat, v vsej svoji skromnosti pozabila obleči haljo..?

he he…sm bila oblečena:))

sigurno mu je kaj padlo v uko ,bogi:)))

Poštarji radi nosijo položnice. 🙂

Čisto si ga zmedla…Bolj pazi na svojega poštarja, če se temu kaj zgodi, mogoče drugi ne bo tako prijazen.

Poštarji radi nosijo položnice. 🙂

Čisto si ga zmedla…Bolj pazi na svojega poštarja, če se temu kaj zgodi, mogoče drugi ne bo tako prijazen.[/quote]

Ali pa bo še boljši ta drugi poštar, kaj veš:)))

Če mu bo non stop nekaj padalo u uko in se bo tako naprej zaletaval ta moj poštar bo sigurno ostala kmalu brez:))

Res je bogi….Samo ne hodi blizu njega, da se ne bo vate zaletel in te podrl..:)

snjaš!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ej zala, imaš še kakšnega smrkca zame? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bogi poštar…

Mogoče bi pa Robi moral obleči poštarsko uniformo…

Mogoče:)))

Mogoče:)))[/quote]
Za ta pravi denar se da vse zmeniti…:)

Mogoče:)))[/quote]
Za ta pravi denar se da vse zmeniti…:)[/quote]

Hmm zdaj pa mi je dalo mislit da bi lahko zamenjala poštarja:))) sam njemu ne plačam še nič

Jaz sem sicer imel v mislih, da bi zamenjal uniformo, če bi mi pošta dala primerno plačo….Po tvojih izkušnjah vidim, da je delo poštarja zelo zanimivo….:))
Včasih res tudi boleče, če se zaletiš v kakšen plakat…

Jaz sem sicer imel v mislih, da bi zamenjal uniformo, če bi mi pošta dala primerno plačo….Po tvojih izkušnjah vidim, da je delo poštarja zelo zanimivo….:))
Včasih res tudi boleče, če se zaletiš v kakšen plakat…[/quote]

Seveda je zanimivo, ko te čakajo v spalnih srajčkah zjutraj z razkuštranimi lasmi simpatične dame. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ženska..tebi je res dolgcajt..

Vsaj poštarju ni….:)

Vsaj poštarju ni….:)[/quote]
… pa še komu na forumu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close