Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Danes se poročita

Danes se poročita

Daša in Rajko. Hrvatič. Holivudska poroka.
Jaz bi tudi.

Kos torte? Pridi k meni, jaz imam doma sadno v hladilniku.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hmmmm…..edin, če me poročiš pridem. Jaz bi možaaaa!!!!!!!!!!

Misliš moža z denarjem ?

Za kos torte, bi se še našel kakšen evro…:)

Moža bi. Torte niti ne. Se bašem s čokolado trenutno. Že skoraj 300gramov sem je zmlela. :/ Jutri pa dieta.
Ja, seveda…raje moža z denarjem, kot pa brez njega. (pa ne mislim varianta moža alla Hrvatič oz. njegova denarnica). Pač normalnega moža bi.

Za večerjo imaš čokolado….?
Če bi jaz jedel zdaj čokolado, še par ur ne bi mogel spati.

Pa pride kdaj tisti dan, ki mu rečeš “jutri” ?

Jah, na žalost tisti jutri sploh ne pride. Takšne smo pač ženske. Ne vse, večina pa ja.
Danes cel dan že jem ko nora….je bila včeraj malo preveč “huda” noč in danes polnem baterije…..po moje sem pojedla okrog 10.000 kalorij ali še več.
Ja, čokolada pa zdej, preden zaspim.

Uff, si smešna, čez 1500 kilokalorij je 300 gramov čokolade, kar je za 3 dobra kosila, saj veš, da ne smeš jesti čokolade, moraš dobro izgledati, če hočeš uloviti normalnega oz. bogatega. Upam, da nisi čez 25, drugače te Hrvatič še povohal ne bi, tak mladenič, kot je, ki je imel pred leti šele abrahama. Očitno se zaveda, da se ženske postarate, evo, pa še s čokolado se prenažirate, kako tipično za vas, potem pa vas naj vzame en normalen…. 🙂

[/quote]

Kaj pa če bi ti kakšna v postelji malo pogrela čokolado, ko bi legla nanjo, potem bi verjetno lažje prebavljal, se pač nič ne znajdeš… 🙂

[/quote]

Kaj pa če bi ti kakšna v postelji malo pogrela čokolado, ko bi legla nanjo, potem bi verjetno lažje prebavljal, se pač nič ne znajdeš… :)[/quote]
Kalorije je treba še pokuriti, ne le prebaviti…:) Samo ležanje ne bi bilo dovolj….

Kaj pa če bi ti kakšna v postelji malo pogrela čokolado, ko bi legla nanjo, potem bi verjetno lažje prebavljal, se pač nič ne znajdeš… :)[/quote]
Kalorije je treba še pokuriti, ne le prebaviti…:) Samo ležanje ne bi bilo dovolj….[/quote]

Kako pa bi pokuril kalorije z mladenko v psotelji, ki bi ti čokolado segrela na telesno temperaturo? Spet nobene ideje? :)))

Kalorije je treba še pokuriti, ne le prebaviti…:) Samo ležanje ne bi bilo dovolj….[/quote]

Kako pa bi pokuril kalorije z mladenko v psotelji, ki bi ti čokolado segrela na telesno temperaturo? Spet nobene ideje? :)))[/quote]
Z igranjem šaha ?
Možgani porabijo tudi veliko energije…:)

Ne smem veliko razmišljati o mladenkah, ker je to že varanje….:)

Ohjej…moški. Ma kaj vam je, da ste v nedeljo že tako zgodaj na MON-u?
Kot sem razumela….Robi ti si poročen. Kaj pa Matjaž/ko?
Pa lepo sončno vročo nedeljo. Tukaj pri nas je že zelo vroče.

Robi

Zanimiva igra šah, veliko za razmišljati, zato nam moškim pisana na kožo.

Robi

Zdaj verjetno itak bolj razmišljaš o ozimnici, spravilu buč na poljih itd….

denar denAar

Jah, moški vstanemo bolj zgodaj, saj poznaš slovenski rek ‘rana ura, zlata ura’?
Je treba skuhati nedeljsko kosilo, a ne? Nekaj voham, da se ti ni prismodil restan krompir?
Če bi bila poročena, bi ti tvoj postregel v posteljo s kosilom, da bi lahko v miru spala.

denar denAar

Greš v naravo z mano, se ravnokar odpravljam, bova tekla vzdolž Drave od Ptuja navzdol proti Ormožu, potem boš imela take čvrste bedrce, ko boš pokurila kalorije včerajšnjega prenajedanja s čokolado.

Pri nas je tudi vroče, sem pravkar prišel od zunaj, iz narave.

Sploh pa ne vem, kaj bi nam moralo biti ? A bi moral biti pri maši ? 🙂
A ob nedeljah je samo za ženske normalno, da ste tu gor ?

Nisem kmet, pa čeprav živim na vasi…:)

Tistih par paradižnikov, pa kumaric pa smo že sproti pojedli…:)

[/quote]

Jaz tudi ne morem spati, če jem zvečer ali čez dan preveč. Tako točno vem, kdaj se lahko spet začnem rediti… Me telo kar samo spomne.
Robi, a sva si podobna? 🙂 Malo heca.

Greš v naravo z mano, se ravnokar odpravljam, bova tekla vzdolž Drave od Ptuja navzdol proti Ormožu, potem boš imela take čvrste bedrce, ko boš pokurila kalorije včerajšnjega prenajedanja s čokolado.[/quote]

matjazko, a danes pa nisi šel v bratvo, da bi pute nosil? 🙂

[/quote]

Jaz tudi ne morem spati, če jem zvečer ali čez dan preveč. Tako točno vem, kdaj se lahko spet začnem rediti… Me telo kar samo spomne.
Robi, a sva si podobna? 🙂 Malo heca.[/quote]

Fajn je, če si privoščimo, a kaj, ko pozneje plačujemo ceno za svoje grehe…:)

Jaz bi najraje živel le od sadja, če ne bi bil presuh…:)

če bi? Si grda?

Kaj ČE BI???
NE, nisem grda.

A šajnaš, ko zlati evrski kovanec? 😀

Ne, ne šajnam. Niti malo. Ampak…nisem slaba,no. Za pogledat je. :))

V čem nisi slaba, v gimnastiki?
Aja, za pogledat si. Saj za pogledat so vse, razen če v tla gledamo ali če smo slepi, da vas potem ne vidimo.

V gimnastiki sem slaba, ja. Precej.
Ne,tako na splošno nisem slaba. Sem fajn, prijazna (samo,ko hočem), zanimiva, lušna, …..
In ne dobim moža. Mogoče zato, ker ne iščem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close