Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komunikacija s partnerjem

Komunikacija s partnerjem

Kolikokrat se slišite s partnerjem, ko gre na službeno potovanje (3 dni).

Bi vas skrbelo, če bi partner poklical samo enkrat na dan? In ne bi odgovoril na vaše sms sporočilo?

Ne bi me skrbelo, ker bi vedela, da ni sam in je v ljubečih rokah.

Ponavadi sicer dvakrat (zjutraj in zvečer), ampak tudi enkrat ni neobičajno in se mi zdi OK. Tudi se zgodi, da mi na SMS ne odgovori (oz. da odgovori precej pozneje), saj je vendar na službeni poti in ima delo. Zvečer, ko konča, pokliče.

Meni bi se zdelo čudno, če vse tri dni ne bi nič poklical.

Moj je tak, da mi sam pošlje sms in sprašuje, kako sem itd. To počne med pavzo, med kosilom, ko gre na čik. Zvečer pa se slišiva po tel. in se pogovarjava včasih 5 min, včasih eno uro. Ker je moj tak, bi mi bilo zelo čudno, če se vmes ne bi slišala preko sms-ov. Ampak če je tvoj vedno tak, potem jaz ne bi skrbela, če drugo štima.

Pri nama jaz hodim na službene poti, oglasim se zvečer po skypu, da poizvem kako je stanje doma. No, samo midva imava to zmenjeno že od vsega začetka, me pa seveda pokliče ob kakih urgentnih zadevah, boleznih, poškodbah otrok, sicer prav veliko ne morem narest, nudim mu pa psihično podporo tistih par dni, preden pridem domov, čeprav dejansko me to obremeni v tujini. Da bi se pa eno uro pogovarjala, sva se mogoče na začetku veze, zdaj po 15 letih bi že zaspala zraven računalnika.

Ni mi čudno, javi se, da je prispel in ko starta za nazaj, to obvezno, vmes pa kak dan 10x, kak dan pa 1x, ponavadi sms-i, včasih hiter klic. Odvisno. Včasih sem tudi jaz doma v gužvi, on ima pa recimo ravno frej dan, pa “najeda” z sms-i, jaz pa nimam časa klepetat.

Pri nama je to običajno, tudi ko sem jaz na poti (kar je pogosteje), se oglasim zvečer, včasih precej pozno, ker smo pač še na kakšni večerji. Čez dan pa sem povsem v drugih vodah in se izklopim. Razen če vem, da je kaj posebnega – da je imel otrok kakšno tekmo, recimo, potem sem seveda “zraven”.
Je pa pri nama tudi sicer tako, da ne komunicirava veliko po smsih, niti med seboj, niti drugače, tako da tudi zato ni nič čudnega.

SMS-i večkrat,klici pa nekajkrat na dan, se pač človek pogreša….., seveda je pa pri vsakem paru drugače in manjša doza komunikacije ne pomeni, da je karkoli narobe….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Jah, včasih se je treba tudi spočiti od koga, kajneda? 😉

Jah, včasih se je treba tudi spočiti od koga, kajneda? ;)[/quote]

Jah, odvisno koliko imaš nekoga rad, koliko ti pomeni njegova bližina….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Odvisno, kam gre partner na službeno potovanje. Če gre v tujino, potem imava dogovor, da se ne kličeva. Telefon je drag, zato mu takrat pošljem kakšen sms in on meni in sicer enkrat dnevno. Če gre kam bližje na službeno pot, npr. v Slovenijo, pa se slišiva tudi dvakrat dnevno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close