Komunikacija s partnerjem
Moj je tak, da mi sam pošlje sms in sprašuje, kako sem itd. To počne med pavzo, med kosilom, ko gre na čik. Zvečer pa se slišiva po tel. in se pogovarjava včasih 5 min, včasih eno uro. Ker je moj tak, bi mi bilo zelo čudno, če se vmes ne bi slišala preko sms-ov. Ampak če je tvoj vedno tak, potem jaz ne bi skrbela, če drugo štima.
Pri nama jaz hodim na službene poti, oglasim se zvečer po skypu, da poizvem kako je stanje doma. No, samo midva imava to zmenjeno že od vsega začetka, me pa seveda pokliče ob kakih urgentnih zadevah, boleznih, poškodbah otrok, sicer prav veliko ne morem narest, nudim mu pa psihično podporo tistih par dni, preden pridem domov, čeprav dejansko me to obremeni v tujini. Da bi se pa eno uro pogovarjala, sva se mogoče na začetku veze, zdaj po 15 letih bi že zaspala zraven računalnika.
Pri nama je to običajno, tudi ko sem jaz na poti (kar je pogosteje), se oglasim zvečer, včasih precej pozno, ker smo pač še na kakšni večerji. Čez dan pa sem povsem v drugih vodah in se izklopim. Razen če vem, da je kaj posebnega – da je imel otrok kakšno tekmo, recimo, potem sem seveda “zraven”.
Je pa pri nama tudi sicer tako, da ne komunicirava veliko po smsih, niti med seboj, niti drugače, tako da tudi zato ni nič čudnega.
Forum je zaprt za komentiranje.