Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek podpisi za referendum proti DRUŽINSKEMU ZAKONIKU

podpisi za referendum proti DRUŽINSKEMU ZAKONIKU

Ali boste dali svoj podpis za referendum o družinskem zakoniku? Menda nebomo dovolili,da se istospolne zveze izenačijo z normalno zakonsko zvezo. In,da bi bile dovoljene posvojitve otrok istospolnim.

Na upravnih enotah bo možno dati svoj podpis od jutri dalje, listič pa se nato odda strankarskim predstavnikom.

Kaj pa če bomo dovolili?

Kakšna agitacija je pa to?

Daj prosim razloži mi, zakaj naj bi imel karkoli proti istospolnim zvezam?
Nekako ne razumem kako bi me ogrožale, niti mi ni jasno zakaj naj bi bil proti?

In zakaj naj bi imel kaj proti temu, da en partner lahko posvoji otroka drugega?

Meni se to bere približno enako modro kot je zagovarjanje idej rasne (ali nacionalne) večvrednosti in projiciranje lastnih strahov na cel svet…

pa nimaš ti kaj dovoljevat, pa jaz tudi ne….. to je njihova odločitev in pravica.

jaz nebom dovolil takšni so mi bljak naj grejo drugam

@jaz ne…. ti pa za kazen na psihiatrijo 🙂

jaz ne – tisti istospolni so pa zreli za psihiatrijo

Ti si pa daleč za časom. Istospolnost so včasih jemali kot motnjo spolnosti, v zdajšnih časih pa ni več to nobena motnja, ampak se tretira za nekaj normalnega.

Mene zanimajo razlogi, zakaj naj ne bi dovolili ?

to definitivno ni nič normalnega

saj brez moškega+ženske tudi nas nebi bilo

način življenja si pa vsak izbere sam in zarad tega ne potrebujemo še enega butastega referenduma

Kako ni? Saj v živlaskem svetu tudi to obstaja.

kako lahko primerjaš človeka z živalskimi vrstami?

pa ne zdaj mešat tu evolucijo človeka

Hočem rečt, da se morajo tudi živali parit, če hočejo imeti potomce (tako kot mi). Ampak v živalskem svetu tudi obstajajo homoeksulaci (tako kot pri nas).
Normalno je vse, kar je naravno in kar je narava dela. In če je narava naredila homoseksualce, potem je to normalno.
Če psihiatrija smatra homoeksualnost kot normalno, potem je normalno.

Saj to je tisto, da homoseksualci so in obstajajo. To je dejstvo in so naravni, saj jih nismo ustvarili ljudje v laboratoriju.

In mislim, da nimamo druge izbire, ko da jih sprejmemo kot enakovredne člane družbe.

kam vidva streljata?

Akna – v živalskem svetu samci zavohajo samice:) si že mogoče vidila gej-opico?

družba jih je davno sprejela – enakopravni in enakovredni so ali jih mogoče kdo zatira,zapira,muči,pretepa? So za katere pravice prikrajšani?
Seveda kot mi vsi smo enim bolj všeč drugim manj..itd

to da imajo shode in opozarjajo na sebe jim pa sploh ni potrebno naj živijo svoje življenje kot mi vsi brez dodatnih izpostavljanj.

Saj se strinjam z večino napisanega, le o temle:

sami pravijo da so prikrajšani. In jaz jim verjamem, saj jim pravniki pritrjujejo.
Prikrajšani pri pravici do dedovanja po partnerju, pri pravicah do obiskov v bolnici, pri pravicah do zavarovanja, bolniških, itd.

In ne vidim razloga zakaj bi normalen človek to komurkoli odrekal – sploh drugemu človeku.

sami pravijo da so prikrajšani. In jaz jim verjamem, saj jim pravniki pritrjujejo.
Prikrajšani pri pravici do dedovanja po partnerju, pri pravicah do obiskov v bolnici, pri pravicah do zavarovanja, bolniških, itd.

In ne vidim razloga zakaj bi normalen človek to komurkoli odrekal – sploh drugemu človeku.[/quote]…in ravno te pravice so predmet referenduma….

opice ne..psa pa…še oddaja je bila o živalskih homoseksualcih 🙂

Naš jaz in naša osebnost se oblikuje na temeljih, katere nam vcepijo drugi…Potem pa le živimo s tem, kar smo…Ne izbiramo si življenja in tega, če bomo homo ali hetero…

Je pa res marsikateri referendum bil butasti….

homoseksualnost, kljub temu da se pojavlja pri sesalcih, ni naravna, z drugimi besedami, homoseksualci so v živalaskem kraljestvu mrtve veje na drevesu življenja….referendum o tem ali lahko istospolni pari posvajajo otroke in se poročajo je popolnoma nepotreben, je pa zakonit, če jim bo uspelo zbrati usterzno število podpisov

Kaj pa je, če ni naravna ?

Kaj pa je, če ni naravna ?[/quote]
če ni naravna, je nenaravna, a ne? klub temu da nek pojav obstaja v naravi, še ne pomeni da je, da je splošen, gre se za odklon od naravnega

Kaj pa je, če ni naravna ?[/quote]
če ni naravna, je nenaravna, a ne? klub temu da nek pojav obstaja v naravi, še ne pomeni da je, da je splošen, gre se za odklon od naravnega[/quote]

Zakaj se sploh pojavi homoseksualnost? Homoseksualnost je dobrodošla, če se je neka vrsta živali preveč razvila in jih je preveč. Ko nastane homo… se zmanjša število živali. Sicer če pogledamo človeško raso, homoseksualcev ni veliko in mi ne bomo izumrli.

Tudi ljudje, ki se rodijo npr. z neko fizično napako, so naravni…samo v naravi bi taki prej umrli. To ne pomeni da je ne-naravno.

Ja….Sam razumem nenaravno kot definicijo tistega, kar je človek ustvaril s svojim umom…Pa čeprav je tudi to del narave. 🙂

Mrtva veja na drevesu je prav tako naravna, kot je umiranje in smrt del življenja.

Se pa strinjam s tem in sem že dlje časa razmišljal v tej smeri, da je homoseksualnost dobrodošla, saj se večkrat pritožujemo nad prenaseljenostjo zemlje in s tem problemom zaradi hrane in onesnaženostjo…Če bo več homoseksualcev, bo manj možnosti, da se človek še bolj razširi.
Izumrl pa seveda ne bo.

če ni naravna, je nenaravna, a ne? klub temu da nek pojav obstaja v naravi, še ne pomeni da je, da je splošen, gre se za odklon od naravnega[/quote]

Zakaj se sploh pojavi homoseksualnost? Homoseksualnost je dobrodošla, če se je neka vrsta živali preveč razvila in jih je preveč. Ko nastane homo… se zmanjša število živali. Sicer če pogledamo človeško raso, homoseksualcev ni veliko in mi ne bomo izumrli.

Tudi ljudje, ki se rodijo npr. z neko fizično napako, so naravni…samo v naravi bi taki prej umrli. To ne pomeni da je ne-naravno.[/quote]
eden od 4 temeljev življenja je reprodukcija in s tega stališča je homseksualnost slepo črevo, je pa še druga plat, ko praviš da so ljudje z fizično napkao naravni, seveda so, samo če gledamo s stališča naravne selekcije bi taki ljudje brez ustrezne pomoči ne preživeli, torej tud to ni naravno stanje, …drugač pa,, res je izumrli ne bomo, ampak se vprašaj, če bi prva dva človeka bila homoseksualca?))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close