Majica stoletja :)
imaš pa slabe izkušnje z ženskami? :))))))))
jaz poznam kar nekaj takih, ki malo govorijo pa veliko povedo (tudi moja šefica je med temi) :)))))))[/quote]
Zato pa je treba z ženskami bolj na direkt, če ne te sploh ne jemljejo resno, ker mislijo, da je vse le prazno govoričenje.:)[/quote]
kdo zdaj kokodaka? zgoraj si napisal, da ženske, zdaj pa razumem, da to počnete moški 🙂
Zato pa je treba z ženskami bolj na direkt, če ne te sploh ne jemljejo resno, ker mislijo, da je vse le prazno govoričenje.:)[/quote]
kdo zdaj kokodaka? zgoraj si napisal, da ženske, zdaj pa razumem, da to počnete moški :)[/quote]
Bibitka, se vidi, da nisi z vasi, sicer bi vedela, da so kure tiste, ki kokodakajo, petelini jih samo po-gnjavijo, ker potem so tiho. Tudi pri ženskah je tako menda, da potem manj kokodakate, če imate ob sebi pravega petelina? :))
kdo zdaj kokodaka? zgoraj si napisal, da ženske, zdaj pa razumem, da to počnete moški :)[/quote]
Bibitka, se vidi, da nisi z vasi, sicer bi vedela, da so kure tiste, ki kokodakajo, petelini jih samo po-gnjavijo, ker potem so tiho. Tudi pri ženskah je tako menda, da potem manj kokodakate, če imate ob sebi pravega petelina? :))[/quote]
no s kmetov glih nisem, pa s kakšnega velemesta tudi ne. tako da, hvala za poduk. toliko že vem, da petelini kikirikajo :)))
če dobro prebereš gornji zapis je Robi napisal, da smo ženske kot kure, ker non stop kokodakamo. na moj odgovor pa je napisal
na tak odgovor pa lahko samo rečem, da nekateri, moški tudi “kokodakajo” :)))
kokokokodak, kokokokodak :))))))
Forum je zaprt za komentiranje.