Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gabijo se mi ženske…

Gabijo se mi ženske…

Meni pa se gabijo ženske, ki mislijo da so oh in sploh, ker same kuhajo, perejo,pomivajo,sesajo… In pravijo da imajo doma prave dedce, ker moški ne spada v kuhinjo, ampak je pravi moški, če menja žarnico. Čeprav žarnica crkne nekajkrat na leto, kuhalo pa naj bi se vsak dan. Nikoli ne bi imela moškega, ki bi si mislil, da je oh in sploh, če gre v garažo nekaj zašraufa, pokosi travo in menja žarnico. No tudi takšni moški mi grejo na bruhanje. Ampak oni se znajdejo, čeprav grdo, da jim ženska streže, ampak ženska pa uživa, ko dela vse. Ne razumem kako se lahko nekdo pohvali da ima moža popendanega ali nekaj podobnega in porihtanega. Enako se mi skoraj gabijo ženske, ki mislijo, da so središče sveta ker imajo otroke, nekdo ki pa si jih trenutno ne želi in ima čivavo ali manjšega psa, pa je pes pizdolizec. Je res višek sveta streči otrokom in možu ter ob tem blazno uživati? Če pa ne, pa te označijo za zoofila. Ne vem zakaj, ampak res se mi skoraj gabijo takšni ljudje. Nekaj jih poznam in so prav zamaščene. Ne vem ali vse, ali je tako samo moje opažanje, ampak dejansko govorijo samo o tem kaj so doma komu za jest dale.

teb je pa res dolgčas.

al pa ti bojo rekle da si nedojebana.

Tablet bo treba vzet!

Nisem nedojebana. Imam partnerja, ampak še nič otrok, in mi je zadnjič slabo postalo ob eni,ki je rekla, da so ljudje z čivavami in brez otrok zoofili. V tem smislu je bilo pisano. Torej so otroci središče sveta in vsak, ki jih nima ima pa majhnega psa je zoofil. Saj si nekoč želim otroke, ampak ko to berem me vse mine. Zaenkrat še uživam brez otrok in nise zoofil, ko pa jih bom želela imeti, pa jih bom, ampak upam da bom takrat normalna in se mi ne bo zmešalo kot večini žensk, ki mislijo da so sedaj poveličane, če so se parile in imele potomce. Saj to ima popolnoma vsaka žival in tudi ljudje smo neke vrste živali.
Zakaj pa se mi gabijo ženske, ki strežejo od spredaj pa zadaj domačim in možu pa ne vem. To opažam že leta.

Meni se pa gabijo take kot si ti, ki mislijo, da so pametne in vse samo one prav delajo. Iz same foušije, ker imajo druge življenje, one pa ne, se bodo ravnokar razpočile. Mislim, da si ena suha, pusta in odurna stara devica, ki je še nikoli ni nihče poseksal, ki ne more preživeti, da se ne bi kar naprej vtikala v druge. Vidiš, meni se pa take kot si ti, gravžate.

ZAREČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE!

Meni se pa gabijo take kot si ti, ki mislijo, da so pametne in vse samo one prav delajo. Iz same foušije, ker imajo druge življenje, one pa ne, se bodo ravnokar razpočile. Mislim, da si ena suha, pusta in odurna stara devica, ki je še nikoli ni nihče poseksal, ki ne more preživeti, da se ne bi kar naprej vtikala v druge. Vidiš, meni se pa take kot si ti, gravžate.[/quote]

Mislim da si jezna zato,ker sem te opisala. Sploh se v nikogar ne vtikujem, briga me kaj kdo dela, me pa moti, če kdo reče da smo ljudje brez otrok z majhnimi psi zoofili. Imam partnerja, ampak ne še otrok. Torej če si brez otrok si že devičnik ali kako? Pišeš da sem ljubusumna, ker imajo druge življenje jaz pa ne. Ja kakšno življenje, saj pišem ravno o tistih ki jim je središče sveta kuhinja in potomstvo. To pa zame res življenje.

Zakaj se mi gabijo ne znam povedat, ne mislim tega v grdem smislu, tako čutim že o najstniških let, ampak ne vem zakaj.

Meni se pa gabijo omejene krave, ki nimajo svojega lajfa in se morajo zato vtikati v tujega.
Če bi imela kaj od svojega življenja, se ti ne bi bilo treba ukvarjati z drugimi.

Po naslovu sodeč sem mislila, da bo kak zafurstriran in zmeden najstnik priznal da je gej in da zato “sovraži”ženske. No ampak v bistvu se strinjam s tabo, še posebej z tistim delom o otrocih.

…da imaš ti sama s seboj največji problem! In če si takšna, kot si se tukaj predstavila, tudi v resnici, potem ravno najbolj srečna v življenju nisi, ne? Če bi bila, se ne bi pikala na neke brezveznike, ki kaj takega rečejo. Ti sama zase bi vedela, da te življenje, ki ga živiš, osrečuje in bi brez “ogabnih besed”, ki si jih tukaj natrosila, šla naprej.
Tako pa imam občutek, da ti je nekdo stopil na rep, pa ne mislim v zvezi s kužki in to, ampak mogoče pa ti vseeno nekaj bi, kar drugi imajo, ti pa ne, pa je to pisarjenje samo sprožen obrambni mehanizem.

Tisto o čivavah, me je res razjezilo, ker se mi zdi bolano, da bo neka ženska meni pravila da sem zoofil,ker imam majhnega psa, ona pa otroke.

Zakaj se mi gabijo tiste, ki strežejo moškim? Nevem, in niti nočem da bi se mi gabile, ker se mi nihče ne razen morilcev,pedofilov… Niti sama ne vem zakaj, ampak se mi in to že od najstništva. Mogoče zato, ker so doma včasih tako delali? Sicer mama samohranilka, ampak ko je kdo prišel, je mislila da je treba še nove lonce kupit in jih hrano v usta nosit, da se jim bo zdelo fajn. Enako se je za druge nekaj delala kar ni, drugačna mimika, govorica… In sedaj ko imam partnerja in skupaj živima, mi včasih reče, da me nebo več hotel če bom tako kuhala kot kuham ali če mu ne bom kuhala vsak dan, ter da je normalno, da bom to samo jaz počela, ker moški so nerode za štedilnikom. Če pa nazaj rečem kaj, ker me to res razjezi, pa se skoraj dere da ni nič takšnega rekla, da samo dobro želi… In če izve, da je bil kdo na obisku, pa nisem skuhala kosila kot da ima britanska kraljica je panika, ker se je treba pred drugimi delati ulala finega in jim dasti za jest to, kar sam ješ enkrat na sto let.

V bistvu je hotla povedat, da ni ovca, ki bi pedenala bika in piščančke;))

Ti se najprej vprašaj, zakaj te je toliko zmotilo pisanje neke neznane ženske!
najbrž ji je bilo dolgčas, v skrajnem primeru ima resne težave, ti pa tako zapadeš pod njem vpliv?!
Ma dej, briga te.

Točno to. Jaz mislim, da najmanj, kar je, da ne more imeti otrok, zato pa ima psa, ker ima potrebo po “materinstvu”. Potem ji pa gredo druge na živce, ki imajo vse, kar ona nima. Zagrenjena do amena. Normalnega srečnega življenja definitivno nimain ga ni imela v otroštvu, to se vidi iz aviona. Težka kot cent, nesposobna živeti normalno družinsko življenje. Partner tudi ni normalen, če živi z njo, oz. ne bo dolgo zdržal, to je jasno. Se mi smili.

Točno to. Jaz mislim, da najmanj, kar je, da ne more imeti otrok, zato pa ima psa, ker ima potrebo po “materinstvu”. Potem ji pa gredo druge na živce, ki imajo vse, kar ona nima. Zagrenjena do amena. Normalnega srečnega življenja definitivno nimain ga ni imela v otroštvu, to se vidi iz aviona. Težka kot cent, nesposobna živeti normalno družinsko življenje. Partner tudi ni normalen, če živi z njo, oz. ne bo dolgo zdržal, to je jasno. Se mi smili.[/quote]

Nisem še niti poskusila imeti otroka, tako da ne vem če jih lahko imam ali ne. Da sem nesrečna ker ne strežem možu kot služkinja? Otrok si še trenutno ne želim, vsi pa pišete da sem nesrečna da jih nimam. A potem so res središče vesolja ali kaj? Čist ok mi je zaenkrat brez, psa pa imam, ker imam rada živali. Zame ne normalno družinsko življenje to, da sva si z partnerjem enakovredna, da si en drugemu pomaga in oba kuhava, pereva, pomivava… Če to ni normalno družinsko življenje, ampak je normalno, da ženska kuha za moža, kot rojena služkinja, potem pa res nisem sposobna tako živeti,saj je zame življenje še kaj več, kot streči in biti srečen samo zato, ker imaš otroke.

Meni so se tudi včasih gabila take ženske. Ampak hudiča, zdaj imam otroka, ki ga strežem spredaj in zadaj (saj je še čisto majhen), pa se mi dozdeva, da se partner kar zraven priklopi. Mim grede ko kuham za otročka, skuham še zanj, ko perem za otročka, perem še zanj itd.. Šment..

Konec debate, saj nisem več jezna! Rajezila me je ena, ki se je sama povabila na obisk, in dve uri skupaj razlagala, kaj kuha doma in kaj njeni odrasli otroci radi jejo in kaj mož,ter celo koli česa kdo zadnjič ni pojedel, pa da mu mora to in ono naret, ker si sam noče. Joooooooooj. In vedno ko sem jezna ven zbiksam takšne, da te na rit vrže.

Opravičilo sprejeto!
Ja včasih smo res nestrpni do drugih in ne znamo več poslušat in dopuščat da je nekdo drugače in živi drugače od nas. Načeloma nikogar ne obsojam kako živi, se pa najde včasih kakšna cbetka k misle da je tanajbolj brihtna na vas. EH…

Ma, včasih bi morala na tečaj držanja jezika za zobmi. Če me partner razjezi, mu včaih vržem 10stvari za nazaj ven. Potem pa mi je žal in ko nisem več jezna, mislim popolnoma drugače kot takrat kot sem. Tisto z pizdolizo čivavo pa me je res blo šokiralo.

Tebi je res veliko slabo. Ti samo gre na bruhanje ali tudi dejansko bruhaš?

Kakor kdaj.

eh ti si mal zamaknjena, kaj čmo. Škoda,da ni tvoja mati tako razmišljala kot ti in bi raje imela psa kot tebe pa bi bilo.
Neka družba pa tudi nisi. Imam otroke in prijateljica jih ima tudi pa se o kuhariji sploh ne pogavarjave 🙂

“”In sedaj ko imam partnerja in skupaj živima, mi včasih reče, da me nebo več hotel če bom tako kuhala kot kuham ali če mu ne bom kuhala vsak dan, ter da je normalno, da bom to samo jaz počela, ker moški so nerode za štedilnikom. Če pa nazaj rečem kaj, ker me to res razjezi, pa se skoraj dere da ni nič takšnega rekla, da samo dobro želi… In če izve, da je bil kdo na obisku, pa nisem skuhala kosila kot da ima britanska kraljica je panika, ker se je treba pred drugimi delati ulala finega in jim dasti za jest to, kar sam ješ enkrat na sto let. “”

v tem grmu torej tiči zajec.
problem torej niso ženske, ki se ib tem, da strežejo družini, dobro počutijo, ampak tvoj partner, ki si prav tako žensko želi.
ti pa to nisi in zdaj ne veš, kaj bi.
zato tudi še nimaš otrok, ker ne veš, kaj naj z vajino zvezo.
loti se pravega problema.

Kje pa si ti prebrala, da si moj partner želi takšno ženo? In da zaradi tega nimava otrok? Ni še čas za njih, ko pa bo pa bo, če ne pa ne, saj niso središče sveta. In on kuha enako kot jaz, če ne še večkrat, ker mu je tako všeč. Če pa želi služkinjo pa lahko gre, saj ne mislim nikomu strečti.

Dej par apautrinov vzem, ti bodo koristili!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close