Polna luna
Polna luna je bila včeraj.Naredila sem si celodnevni post sadnih in zelenjavnih sokov in ja bila sem polna energije, delala sem načrte, si zapisovala obveznosti za naslednji dan in bila na sploh pripravljena na novo vrstico v knjigi, nov dan.Seveda potem danes zjutraj nisem naredila niti polovico stvari, ki sem si jih zadala, a vseeno . Khm. Dan ima še vedno 24 ur .Kakorkoli že vzela sem si nekaj trenutkov mojega planiranega dneva in enkrat po dolgem času razmišljala samo o časopisih, ki jih moram prebrati, o sebi, o organizaciji časa in o delu, ki ga bo v prihodnosti še malo več. Yes, we can. Ko se človek neha ukvarjati z bedastimi miselnimi igricami, ugotovi, da ima pravzaprav še dovolj časa in energije. Očitno.Ja.Trenutno bom prebrala časopise.Zraven pa jutranji ritual .I loooooove my morning rogljiček in latte machiatto in časopis ki ga prva listam. Sovražim, da nekdo prvi odpre časopis, ki sem ga kupila sebi.In rogljiček mora biti sveže pečen in z marmelado. Ja.Zahtevna sem.Ja! Vem.
Forum je zaprt za komentiranje.