Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek evo da se malo nasmejete , ker jaz se nisem ..

evo da se malo nasmejete , ker jaz se nisem ..

To se mi je res zgodilo, zgodba ni izmišljena

Jaz in muca maca.Ja, včasih pišem o njem.Maček se strinja. Kitty, mici, maci, muci, pacek, črnuh, dlakav, tečnoba, tepih, miš, kraljič na zrnu graha, kitty-kat, mic, ljubezen mojega življenja.Ampak v bistvu je fantek in ima ime. Miki. Tako kot vsak tretji maček v Sloveniji.Jaz sem navijala za Oliver sam večina pri nas doma je zmagala.Tako je ostal Miki.Pa dlake mu rastejo iz ušes. Ha!Kakorkoli, že zjutraj me je moj kitty spravil na drevo.Malo se mi je mudilo po opravkih in ker moj gospodič še ni polnoleten ga ne puščam samega na svežem zraku.No začela sem se kobacati po drevesu, ko me je presenetil razposajeni sosed češ, da mi bo pomagal zvleči mačkona z drevesa. Res posebna zoprnost je, da se ravno takrat, ko si najbolj neželim pomoči najde prav ta sosed ki mi ni niti malo simpatičen,pa mislim tudi da je v drugi puberteti ker sva imela že neko bližno čudno srečanje.Prijazno sem se mu zahvalila da ni potrebno ampak on je vztrajal.Malce nejevoljno sem začela plezati na drevo ker sem predvidevala kaj bo.On se je počutil odgovornega za mojo varnost, da ne treščim na tla in me je kar zagrabil za rit in držal.Po dolgih letih sem ponovno začela preklinjat ,seveda potiho in vlekla mojega gospodiča z veje.V bistvu sploh ni bila potrebna njegova pomoč ker nisem bila na nekem visokem drevesu.In verjeli ali ne raje bi cepnila na tazadnjo kot da me drži njegova roka.Bemtiš!Sam kaj hočemo, moramo ohranjati dobre sosedske odnose.Ko sem prilezla dol z mačkom v roki sem se mu samo kislo nasmehnila in odšla .Po poti do doma jih je pa kitty slišal kaj vse moram prenašati da je on varen in naslednjič ga bom kar pustila na drevesu

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

kaj tebi se je malo odpelalo

zakaj?

Meni pa je smešno…..Pa še eno vprašanje se mi je porodilo..A si ti tudi v drugi puberteti ? 🙂
Tako se obnašaš do mačka, kot otroci…:))))

Meni pa je smešno…..Pa še eno vprašanje se mi je porodilo..A si ti tudi v drugi puberteti ? 🙂
Tako se obnašaš do mačka, kot otroci…:))))[/quote]

he he jaz še niti v prvo nisem prišla:)))

temu se reče blog , če še nisi vedel zdaj veš:)))

Saj blog je za malo odpejlane. 🙂

ittak!!!!!sam vseeno taki kot si ti ,ki nisi odpeljan še ga bereš…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close