Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poslovni sekretar

Poslovni sekretar

Vpisala sem smer poslovni sekretar, izredni študij.

Zanimajo me izkušnje tistih,ki ste to smer izboraževanja opravili ali opravljate, kajti grabi me panika, da ne bom zmogla.

za vsak odgovor sem vam hvaležna.

Naj te pomirim glede študija – če se boš učila od samega začetka predavanj boš zmogla. Brez panike.

Mene osebno zanima nekaj drugega: kdo še v današnjem času potrebuje diplomirano tajnico? Namreč včasih smo za poslovno sekretarko neuradno in po domače rekli tajnica. Torej večje vprašanje je možnost zaposlitve.
No to je samo moje mnenje.

Že delam na tem delovnem mestu, in vem, da moram narediti, če želim obdržati službo. zato se gre.

hvala za tvoj odgovor.

pa so tečne zadeve? tečen študij?

zato gre…. nas so učili tako, da SE nikamor ne gre 🙂

Draga študentka. Tudi jaz sem študirala ekonomijo zato da bom obdržala svoje delovno mesto, pa so me odslovili v velikem loku. Tako, da to ti nebo zagotovilo obstanek na delovnem mestu (povem ti naravnost), ni pa to nujno. Če misliš študirat za poslovnega sekretarja in glede na to, da že opravljaš to delo, poskusi se dogovoriti z delodajalcem, da ti plača študij. To ga na nek način zaveže, da te ima zaposlenega v času trajanja šolanja in še enako dobo kot si se šolala. Drugače povedano: če študiraš ob delu in traja študij 4 leta potem te naj bi imel zaposleno še 4 leta po končanju študija (ni pa nujno).

glede študija pa: noben študij ni tečen, če ga delaš z veseljem. Izberi si študij ki te veseli, izberi med stvarmi ki bi jih lahko delala 24 ur na dan z veseljem.

ah joj ah joj

[code]
glede študija pa: noben študij ni tečen, če ga delaš z veseljem. Izberi si študij ki te veseli, izberi med stvarmi ki bi jih lahko delala 24 ur na dan z veseljem.
[/code]

hvala za ta odgovor !!! :):)

ah joj ah joj

hvala za ta odgovor !!!

moja sestra je to po poklicu…naredila je z lahkoto….tudi dela kot poslovna sekretarka…je pa res, da je zelo uspešna, samozavestna in govori 4 jezike 🙂

aknalb !

ali je tvoja sestra delala izredno ali redno?

rada bi kaj več izvedela? 🙂 Namreč, ne poznam nobenega, ki bi delal ta študij.

Hvala.

Izredno.

Je pa to delala na B&B šoli, -višja šola se mi zdi da je.

lp

Vsak pameten vodilni, ki se zaveda, da je poslovna sekretarka (ali pa tajnica) velikokrat prvi stik poslovnega partnerja z njegovim podjetjem, se ti ne zdi. Veš, te tajnice niso več samo obvezna oprema pred pisarno, skupaj s fikusom in džezvo, ampak velikokrat ne samo desna, temveč tudi leva roka svojega šefa.

Vsak pameten vodilni, ki se zaveda, da je poslovna sekretarka (ali pa tajnica) velikokrat prvi stik poslovnega partnerja z njegovim podjetjem, se ti ne zdi. Veš, te tajnice niso več samo obvezna oprema pred pisarno, skupaj s fikusom in džezvo, ampak velikokrat ne samo desna, temveč tudi leva roka svojega šefa.[/quote]

tako je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close