Če bi lahko na sebi spremenili eno stvar – kaj bi to bilo?
Mene motita dve stvari:
– odvečna koža na trebuhu,
– grdi zobje, sicer vsi redno popravljeni, navidezno okej, a jaz sanjam o idealnem belem zobovju iz reklam…)
– povečanje dojk, ker so moje posušene, prazne minicici vrečke…
Sicer je tvoje vprašanje smešno in neprimerljivo z izgubo kg ali operacijo prsi, ker švoh lasje in svetla polt se dasta še kako spremeniti in to popolnoma naravno in brez kirurških posegov, obstaja 1011 pripravkov, dodatkov, vitaminov za vse, kreme za samoporjavitev in hrana s pomočjo katere dobiš malo več barve…..nenazadnje si lahko tudi kot Nicole Kidman in Madonna, ki skrbno varujeta svojo svetlo polt…
Prav tako sem jaz nekje pri 30 tih kar spremenila mnenje o svojem telesu – ne sramujem se ničesar več. Če pa bi lahko pa bi si:
– odstranila pege
– pomanjšala št. noge z 39 na nekje 37 npr.
– odstranila popokane kapilarce z nog
– pa še rada bi, da bi mi lasje hitreje rastli, ker 100 let čakam na dolge, pa se mi prej konice uničijo, kot pa zrastejo lasje, večno jih imam samo do ramen 🙁
Evo tole bi jaz spremenila na sebi.
Odstranila, zakaj??? To je meni nekaj najlepšega pri ženskah.[/quote]
Ma jaz sem bolj pegast tip nasplošno, najbolj me motijo po hrbtu, ker sem ful bele polti, pa pege gor no 🙁
Drugače jih po obrazu nimam veliko oz. so zelo neopazne, jih skoraj ni.
Zato nikoli ne nosim odprtih majic ali pa oblekc z odprtim hrbtom.
Izgled: da bi prilezla vsaj do 1m in 60cm. :)..pa rada bi imela malo bolj seksi postavo :)…ne smem si preveč želeti, ker potem bom slabe volje.
Kar se pa sebe kot osebnosti tiče bi pa rada bila bolj samozavestna, bolj optimistična pa taka, da me ne spravi vsaka malenkost v slabo voljo. Mogoče bi mogla še kaj spremeniti, pa se ne zavedam.
Forum je zaprt za komentiranje.