Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako veš, da te partner ljubi

kako veš, da te partner ljubi

Kako veste, da vas partner ljubi? Vam to pove, kako vam kaže?

Lubica moja draga, ful te mam rad, mi prosim prineseš pivo sem na kavč? 😀 Not.

Ja recimo bivsi mi je z nekaterimi stvarmi nehote pokazal da me ne ljubi…jaz mislim da ce ljubis nekoga ga ne bos prizadel namerno.

Res, preprosto si pozoren na DEJANJA. Saj človek lahko reče marsikaj, to je še najlažje, ampak dejanja so tista, ki štejejo.

Ko se mi ne ljubi nikamor, mu rečem naj gre sam, in on mi reče, da je raje z mano in da brez mene ne gre nikamor, ker se ne počuti celega:)

No ja, to je le primer, jaz preprosto vem, da me ljubi, ker me prenaša sitno že 22 let:)

Ker mi prinese kavico zjutraj v posteljo, ker se ukvarja z najinimi otroci, ker spoštuje moje mnenje,… vsega se ne da naštet. Preprosto začutim! Pa sem mu tudi nekaj časa težila, da mi nikoli ne pove, da me ima rad. S časom pa sem prišla do spoznanja, da mi z dejanji na stokrat lepši način do dopove!

Stokrat na dan mi pove, da me ljubi, stokrat na dan se objemava, lupčkava, seksava, upošteva me, ne bi me prizadela, marsikaj bi naredila zame, veliko sva skupaj, potujeva skupaj, se kregava, ampak vedno objeta zaspiva… Lahko bi našteval v nedogled, a vem, da vas že dolgočasim:D

Ne, ni treba besed.
To veš po dejanjih.

Kaj ti bodo osladne besede ljubim te, če te npr. ne spoštuje. Ali ponižuje ipd.???

Vprašej ljudi okoli sebe, če te ljubi. Če ti ne veš, oni vejo.

na momente me gleda kot da sem za njega vse..takrat vem da me ljubi,,,na momente pa me gleda kot da sem pošast..takrat vem da me sovraži…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Vsako jutro me objame in stisne k sebi. Ko gre v službo me pred odhodom objame in mi da ljubčka. Vrne se domov takoj po službi. Vsaj 1x na dan mi reče, da me ljubi, da sem čudovita…Z bratom sta šla za 10dni na portugalsko surfat (saj bi šla lahko zraven, pa nisem hotela – me surfanje res ne zanima spljoh 🙂 ) in me je vsak dan klical. No, ko pa je prišel domov mi je take lepe stvari govoril, in kako je on mene pogrešal in kaj vse je pogrešal.

Ah ja….

😀

kaj pa če nočejo ne vedo ali ne želijo povedati

nekdo mi je rekel da takega še niso izumili niti na japonskem…idealnega moškega…evo ga ..tukaj je!!

😀

to preprosto veš…ženski čut…

to preprosto veš…ženski čut…[/quote]

pa smo spet pri intuiciji 🙂

to preprosto veš…ženski čut…[/quote]

pa smo spet pri intuiciji :)[/quote]
ittak:)))

zato mi ne da mira ta moja in mislim da je ura da jo poslušam

hehe 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close