Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški z tangicami

moški z tangicami

Me je vse minil ko se je tip slekel in me presenetil s tistimi tangicami …halo ok itak pol dol pade potem pa še njegovo skromno orodje mislim haloooo a jim ni jasno da tud tangice ne pomagajo hihihi.
Totalka neukusno pa še rdeče barve so bile , fak fak sem se kar smejala pa naj si misli kar si hoče .

na bazenu videla dva 50+, ona blond, on siv – oba v tangicah! zelo ponosna in samozavestna. Ok, če jim paše, mal je blo hecno.

Tangice ne sedejo na prav nobenga dedca, pa naj bo star ali mlad, debel ali suh, mišičast ali špehljat. Pašejo jim tolk kot podvezice in modrčki. Oblačilo za transvestite.

Zelo zastopim, da te je vse minilo. Meni bi se tudi v trenutku posušila.

🙂 zdajle si me spomnila na prigodo izpred let, z neko dužbo smo bili na morju in se je en tip pohvalil z nekimi na pol tangicami, ki jih je kar sam prikrojil iz navadnih kopalk 🙂 rdečih, jasno, in potem je ven gledalo pol bele in mozoljave riti. Malce smo se hakljali, tip pa je hudo ponosno in sroščeno paadiral okoli. Boh mu požegnaj…

Včasih se res vprašam, kaj je za nekatere seksi hehe

LP bejbi blu

Se strinjam z zgornjimi komentarji. Tangice na moških so bljek in naj to izvedo vsi moški, da ne bodo bili v kaki zmoti. Meni so še vedno najbolj seksi boksarce.

Moški z tangicami ne vem, ampa s tangicami so mi pa takoooo seeekssssiiii, ful! Tudi če ima malo večjo ritko, samo da ni mozoljasta!

Ma meni se tudi na ženskah ne zdijo tangice nič blazno “erotičnega”.

Meni tudi ne, ma sem mislila, da moški to drugače vidite. No, nekateri najbrž res.

Kolega maneken mi je povedal, da med modno revijo obvezno nosijo tangice. Saj je logično, sicer bi se jim videli obrisi gat. Enako velja za tangice pri ženskah.

Tangice na moških?! Tudi mene bi minilo!!!

Jaz sem pa videla V Monseni moškega z uhanom na modu.Uh, kako ga je moralo luknjanje boleti.
Svašta.

Z mojim sva se enkrat mal napila, šla sem pod tuš in ko sem prišla v spalnico, je ležal na postelji v mojih tigrastih tangicah :))) Mislim da se bolj nasmejala nisva še nikoli.
Drugače pa mi pa tangice niti na ženskah niso nekej wauuu. Na moškem pa splooooh ne 🙂

moške tangije – fuj

Moške tange – zakon! A ni fajn, da obstaja nekaj, kar te spravi v smeh?

Verjamem, da te vse mine, če na moškem vidiš tangice. Tudi meni se to zdi fuj in fej!

No , tale je že seksi. 😛

he he tudi jaz sem istega mnenja

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Ta večje orodje niti ni možno spraviti v tangice…:)

hahahha kakšni pogovori :D….moram priznati, da tudi mene moški v tangicah ravno ne navdušujejo 🙂

Mamini sinčki nosijo tangice, ta pravi moški pa bokserce…:)

Hehe…..bo kar držalo 🙂

eh Robi to pa sploh ne bo držalo. ta pravi moški so spodaj brez 🙂

eh Robi to pa sploh ne bo držalo. ta pravi moški so spodaj brez :)[/quote]
To je tudi res…A vedno pa ne morem biti spodaj brez…..A tvoj je ?

haha melita kera slikica :)…..meni je všeč, če ima fant boksarice….jih bom potem že sama dala dol, ko bom želela 😀

eh Robi to pa sploh ne bo držalo. ta pravi moški so spodaj brez :)[/quote]
To je tudi res…A vedno pa ne morem biti spodaj brez…..A tvoj je ?[/quote]

saj ni treba, da si vedno. zdaj, ko je tako vroče pa bi ti verjetno pasalo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close