Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frustracije ali kaj drugega?

Frustracije ali kaj drugega?

Ne vem, kako naj si tole razlagam: s fantom sva v sveži zvezi in na začetku je bilo vse super, poljubi nežni in strastni, objemi dolgi. Kaj kmalu se je začelo pojavljati z njegove strani ščipanje v rito ter za nos. Oboje je na tej stopnji, da me boli. To sem mu takoj dala vedet in je rekel, da njemu se zdi vse skupaj samo poredna gesta, ki mu “seka”. No, meni ne “seka” prav nič in sem ga prosila, če lahko s tem neha, ker me boli in mi je neprijetno. Vredu, mogoče je nekaj dni držalo, nato spet. In gremo jovo na novo, obrazlagat, da mi to NI prijetno.
Po 2 mesecih zveze, se je spremenilo poljubljanje, ki zdaj zgleda nekako v stilu pritiskanja ustnic ob moje, hitro in grobo, brez jezika. Torej, nič french kissing več:( Če nakažem, da bi se rada poljubljala z jezikom, odpre sicer usta in mi začne moj jezik potegovat not (dela vakuum). Če že se poljublja z uporabo jezika, je to videti dokaj grobo, nič več čuteče in strastno. Ščipanje oz. potegovanje za nos je seveda še vedno prisotno. Če rečem AU!, sicer neha, ampak se vidi, kako bi me najraje uščipnil nekam drugam, a se zadrži.
Sprašujem se, če mu mogoče kakorkoli kot ženska ne ustrezam, a tega ne zna na drug način povedat kot takole?
Po drugi strani se mi dozdeva, da v sebi nosi neke frustracije, ki jih sadistično izživlja na meni. Ko sva se o tem pogovarjala, mi je povedal, da pri 1. in 2. bivši tega ni počel, pri eni pred mano pa že.

Ne znam si razlagat in ne vem, kaj naj storim? Kar sem rekla, ni imelo pravega učinka. Zdaj je še hujše, ker se je tako drastično spremenilo poljubljanje, a ne vem, kako naj to obrazložim? Nekje sva na fotografiji, ko se poljubljava in mi je rekel, da mu slikca ni všeč, ker je imel takrat zaprta usta. Pa mu odgovorim: hej, ampak a ti veš, da zadnje čase imaš skoraj vedno zaprta usta pri poljubljanju? Mi je samo začudeno odgovoril A RES? in to je bilo vse. Od tega dogodka dalje je poljubljanje samo še slabše, ne boljše.

Če ti je ŽE po 2 mesecih čudno kaj šele bo… :/, če seveda misliš vztrajati v tej hmmm – vezi??

Ščipaj ga nazaj. Če ne zaleže, ga začni brcati v mednožje :). Reci, da to ful seka 🙂

Mogoče je prikrit nasilnež.. ne vem, opazuj ga.

Kaj sem se nasmejala :))))))

“Ščipaj ga nazaj. Če ne zaleže, ga začni brcati v mednožje :). Reci, da to ful seka 🙂 “

Izjava dneva, lol, …. se fajn, da sem danes sama v pisarni, da se lahko smejem.

@Aredhel: žal, nisem sama v pisarni, so se pa drugi meni smejali, ko sem se jaz tako smejala, da se noben tepec tko ne smeje, kot sem se jaz smejala, hehehehe :)))) lol

Ve ne veste kako tam boli. Takrat se tudi sprožijo izjemni refleksi, zato je po dejanju bežanje ZELO priporočljivo.

Hahahahahaha, naj odgovor!

Saj lepo, da ste se nasmejale ob tistem odgovoru, ki je, za 3. opazovalca, smešen. Sama se lahko le kislo nasmejem, saj mi to niti ne pride v upoštev. Po drugi strani sem že sama razmišljala, da bi mu najprej jasno povedala, če se to še 1x zgodi, bom tudi sama začela uporabljati fizično moč nad njim. Če se bo še zgodilo, ga bom preprosto počila po nosu in če ni neumen, se bo zavedal, kaj to pomeni, saj sem daleč od tega, da bi bila šibka pupa.
Mogoče mi je trenutno največji problem poljubljanje, ki je postalo neprijetno. Kaj naj, se začnem preprosto odmikat, da bo videl, kako mi nekaj ob tem ni prav?

ja povej mu kva te mot, al pa bod tiho kot miš pa jambrej

zakaj pa hočeš na vsako silo ostat s tipom, ki postaja za zabavo nasilen do tebe?
ki so mu tvoje potrebe nekaj brezveznega?
tvoje želje smešne?

Če razmišljaš o fizičnem obračunavanju oz. vračanju to kaj je tebi neprijetno njemu na fizičen način, če že zdaj veš, da ti je neprijetno ob njem, če ti je že zdaj poljubljanje neprijetno in se želiš izmikati – mislim, da je brezveze še vztrajati v vezi…se ti ne zdi?
Po 2 mesecih, še tudi tako navezana nemoreš biti, prej, ko končaš tole lažje bo, manj časa boš izgubila na nečem, kar ti je že itak neprijetno.

KOLIKO pa je star ta tvoj fant?

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

torej se on tega svojega početja dobro zaveda. če tebi tak način poljubljanja in ščipanja ni všeč, mu to JASNO in GLASNO še enkrat povej in povej mu še tudi, da v nasprotnem primeru (če ne bo s tem prenehal) boš vajino zvezo končala.

no vsaj jaz bi jo. ti se pa boš seveda sama odločila.

pa frustracije gor ali dol, naj jih izživlja kje drugje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close